Fallout 3
Mas to medzi zbranami, tak si to zober do ruky a buchaj po potkanochdufusak napísal:pls mam vedlajsi quest u tej zenskej co pise knihu, robim druhu kapitolu-mam pouzit repelent na krtkopotkany, dosiel som na miesto a nvm co dalej robit. ako ho mam pouzit v inventari nic nemam a tie zvery na mna stale utocia... thx
je to tam pomenovane ako OBUSOK ....taka bakula je todufusak napísal:pls mam vedlajsi quest u tej zenskej co pise knihu, robim druhu kapitolu-mam pouzit repelent na krtkopotkany, dosiel som na miesto a nvm co dalej robit. ako ho mam pouzit v inventari nic nemam a tie zvery na mna stale utocia... thx
ja som pred finale loadol naspat a zacal som teraz plnit vsetky mozne postranne questy, vtedy sa to este troska predlzi
k padaniu, na notebooku na 8600GT mi obcas hra sekne, zbesilo zacne tocit disk a potom sa rozbehne, ale s tym detailom, ze mi podtaktuje graficku, takze je hra nehratelna. take save & exit a potom load, niekedy sa to stane po chvilke hrania a niekedy aj niekolko hodin je klud
k padaniu, na notebooku na 8600GT mi obcas hra sekne, zbesilo zacne tocit disk a potom sa rozbehne, ale s tym detailom, ze mi podtaktuje graficku, takze je hra nehratelna. take save & exit a potom load, niekedy sa to stane po chvilke hrania a niekedy aj niekolko hodin je klud
Hehe no ja mam tusim 35 hodin a tesla armoru aj municie si uzivam dostStenky napísal:krista po 26hernych hodinach to mam prejdene cca 16 lvl.... power armoru a teslaarmoru som si moc neuzil..... ked som zacal mat naboje tak zrazu nebolo treba moc strielat lebo to riesili brotherhood of steel:D:D mam pocit ze mi daco uslo.... aspon zopar lokacii a side questov....
//autoeditácia príspevku ( 18 Nov 2008, 13:19 )
Tak prave po 35 hodinach a par minutach to mam dohrane
Z hry mam dobry pocit, no koniec mi prisiel nedomysleny:
SPOILER
PS: koncil som na 18. leveli, do 19ky mi chybala este polovica.Bol som nadopovany Rad-Xom, takze by som v pohode prezil, navyse som mal pri sebe este RadAway. Vlastne toto jedine ma na celej hre sklamalo.
-
Daggertail
Light Professional
- Kontaktovať používateľa: