Oslovenie neznamej baby, ako by ste reagovali?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

jj ja som svoju terajšiu dostal u nej doma :) je to sesternica suseda a ten ma požiadal aby som im prišiel spojazdniť pc.. došiel som a už som videl že bedna musí ísť ku mne domv ale sedel som tam pred pc asi 3 hodky a klikal ako lol v ovladacom panely že niečo skúšam.. vkuse som robil restart a bla bla.. a popri tom debata :) a a a už je moja
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

triple napísal:jj ja som svoju terajšiu dostal u nej doma :) je to sesternica suseda a ten ma požiadal aby som im prišiel spojazdniť pc.. došiel som a už som videl že bedna musí ísť ku mne domv ale sedel som tam pred pc asi 3 hodky a klikal ako lol v ovladacom panely že niečo skúšam.. vkuse som robil restart a bla bla.. a popri tom debata :) a a a už je moja
Nema tvoj sused este jednu sesternicu? :D
mi-chau napísal:hh, kym ju zbali otvori si vlastnu drogeriu..
veru...a este ak mu povie nie, tak moze celu drogeriu zahodit :P
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Soviet napísal:...
má ešte dve mladšie sestry :)
NEVO
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa NEVO »

no ako si na tom? Alebo tu drogeriu uz zavreli :lol:
qkx
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa qkx »

no ja som na tuto temu uz uplne zabudol :) Ale aby som bol fer k tym co mi radili, musim to sem napisat. Bol som v tej drogerii, oslovil ju, a cislo mi dala. Viacmenej som to skusil hned na rovinu, bez nejakych kalerabov, aj ked som bol nervozny trochu, ale myslim, ze som bol aspon mily, lebo sa stale usmievala...Bola trosku prekvapena, ale cislo mi dala okamzite, az som bol prekvapeny ako hladko to slo. Vyzerala fakt milo, to som si este myslel, ze mi to vazne vyslo :)

Zial to bolo tak vsetko, na druhy den som jej zavolal a chvilu sme pokecali, samozrejme mala reci stylu teraz ma vela roboty a ozve sa neskor ked bude mat cas atd atd, nevysiel ani druhy pokus o rande o 3 dni neskor, a viac som uz neskusal, mam nejaku hrdost :) Nakoniec mi odpisala, ze nema ziadny zaujem nikam ist, takze bude lepsie ked to necham plavat, a napisala to asi takym strohym stylom, akoby som ju vylozene otravoval. Pritom som jej 1x volal, a napisal 1x sms a to je vsetko za 5 dni, cize o nejakom otravovani podla mna nemoze byt rec. Nechapem, co jej tak vadilo. Takze nic nebolo, to cislo mi dala evidentne preto aby sa ma zbavila :) Co ale nechapem, preco mi nemohla povedat hned vtedy, a to cislo mi nedat, tak ale to su zeny, mozem akurat skripat zubami, ze tu ich logiku nikdy nepochopim :) A uz vobec nechapem, preco ma tak odpalkovala v tej sms, dalo sa to napisat aj taktnejsie...

Vlastne ani neviem co som som cakal...Som rad ze som to skusil, mam dalsiu skusenost, ale druhy raz uz nic take neskusim - ak clovek nevyzera ako playboy, nema ziadnu sancu uspiet, co si budem klamat :) Navyse podla toho co a hlavne ako mi napisala v tej sms je jasne, ze na vzhlade (a usmeve:)) jej panboh dal, ale inde vzal, takze ma to zas tak nestve.

Koniec spravy :)
NEVO
Medium Expert
Medium Expert

kamo nebud sklamany, ved keby som sa vyspal s kazdou predavackou ktoru som oslovil a dala mi cislo tak som hotovy kasanova :lol:
asi bola moc zaskocena ked si ju popytal o cislo tak ti ho dala a ani nevedela preco.
Neboj ono to ti to este tak dva tri krat nevijde a na stvrty krtat nam tu oznamis zasnuby :D

este k tomu vzhladu tak bud rad vravi sa ze s peknej misky sa nenajes ale z prazdnej tiez :P
qkx
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa qkx »

tak ja sklamany nie som, precitaj si posledny odsek (to som teraz zeditoval, mozno si to cital 5 min. dozadu ked tam este nebol). Len ma mrzelo ako sa zachovala, ved sa to dalo aj slusnejsie naznacit :)
NEVO
Medium Expert
Medium Expert

Zas si musis uvedomit ze je to zenska. A tak ju musis brat, zeny nieco naznacia a mi muzi si uz mame domysliet :D
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

aspon si to skúsil a môžeš byť kludný že vieš ako to dopadlo a nie zožierať sa čo keby :)
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Mozno proste bola taky typ, ze ti to nevedela povedat do oci a za mobilom struhala tvrdu zenu.. :?
misof
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa misof »

Caute, no, toto je moj prvy prispevok, mam vek, ktory zacina trojkou, takze... nechcem poucovat, ale nie vsetko je zlato, co sa blisti. Sam si zistil, ze je mozno pekna, ale to je vsetko. Ked som mal menej rokov, tiez som chcel babu , ktora je pekna. Po rokoch som si nasiel normalnu, nie je ziadna modelka, ale na druhej strane sa s nou nenudim a mozem rozpravat hodiny bez toho, aby ma unavovala a ked spolu nie sme den, tak si hrozne chybame.
A sam si napisal, ze niekde ma pridane a niekde ubrane. A pravdupovediac, nevidel som ani jednu peknu babu, ktora by sa spravala normalne :)
quancej
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa quancej »

klasika... pokus, omyl
uz len to ze si nabral odvahu malo zmysel... ze to uz nikdy neskusis? po svete chodi kopec inych predavaciek, a na rozdiel od tych prekysnutych v tescu stoja za hriech 8)
trend
Expert
Expert

Príspevok od používateľa trend »

postup.. musis si to pripravit ked ti na tom tak zalezi tak to urcite zvladnes:-)

1. zistit ci cirou nahodou nema priatela
2. zisti nick na nejakom chate :smt024
3. zistit o nej co najviac informaci co ma rada a co nema
4. ak sapoznas s nejakym jej kamaratom/kou tak to je len + nadvezuj s nimy kontakt
5.skus sa jej prihovorit v tom zmisle (v tom obchode) ze ci maju este mlieko atd :-)
6. zoznamit sa
7.pokecat viackrat
8. ak bude javit zaujem tak niekam pozvat
9. a to dalej uz zvladnes

drzim palec :mafia:
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

trend napísal:postup.. musis si to pripravit ked ti na tom tak zalezi tak to urcite zvladnes:-)

1. zistit ci cirou nahodou nema priatela
2. zisti nick na nejakom chate :smt024
3. zistit o nej co najviac informaci co ma rada a co nema
4. ak sapoznas s nejakym jej kamaratom/kou tak to je len + nadvezuj s nimy kontakt
5.skus sa jej prihovorit v tom zmisle (v tom obchode) ze ci maju este mlieko atd :-)
6. zoznamit sa
7.pokecat viackrat
8. ak bude javit zaujem tak niekam pozvat
9. a to dalej uz zvladnes

drzim palec :mafia:
Uplne famozný prispevok toto!
NEVO napísal:Zas si musis uvedomit ze je to zenska. A tak ju musis brat, zeny nieco naznacia a mi muzi si uz mame domysliet :D
problém je v tom že ti ženy častokrát ani nič nenaznačia a očakávajú, že si domyslíš :)
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Ked si domyslis, tak si prilis domyslavy, a ked nie tak si nechapavy... :?
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

Ako oslovujete baby na diske? A chcem vedieť, ako ich oslovujete, nie ako by ste ich oslovili ak by ste chceli. alebo mam použiť trend-ov postup? :O)
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Ja osobne som podla trendovho prispevku uz na druhom bode :D
Priatela name na 80% a mam ju pridanu na MSN, a dokonca ma aj akceptovala, lenze problem je v tom, ze neviem o com mam pisat...stale sa bojim trapnheo ticha a potom ked jej znova napisem tak sa citim ako nejaky trapny vtieravy d :? debilko...
//Te Wei, na diske do seba hod zopar piv....ked ti to dojde az do hlavy zacnes tancovat...potom pritancuj k danej, vopred vyhliadnutej osobe...a kus okol nej potrsaj :D a ked skonci piesen tak sa jej spytaj ci si neda kofolu a pri barovom pulte uz pokecas :lol:

len si robim srandu....neberte ma vazne
molotov356
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa molotov356 »

Ja som raz skusil osloviť dievčana na ulici prisiel som odzadu ona sa zlakla a začal som na nu sypať, ale priala to no nakoniec sme sa nestretli (čas nesedel) :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Napísať odpoveď