mam mensi problem s rozbehanim bud FLASHGETu alebo RAPGETu.
Na PC si oznacim a skopirujem v IE (opera nie je nainstalovana) linky a hned sa mi otvori RG a stahuje sa max rychlostou. Na notase cez OPERU (ktorej by som sa nerad vzdal) sa vzdy ked linky oznacia a daju "skopirovat" nedeje nic, max si mozem linku stiahnut priamo v opere ale je to dost shitnou rychlostou.
Samozrejme ze sa jedna o premium ucet, hovorim ze na PC to ide ale na notase nie. Obe su prepojene wifi na ADSL2+ linku uplne rovnakym sposobom....
Nejake skusenosti? (diky moc vopred)
(kamarat mal vraj rovnaky problem po tom co nainstaloval OPERU)
OPERA vs RAPIDSHARE
Pouzivam operu + flashget
Vo flashgete nevyplnujem ziadne info o PA ucte, iba sa v IE prihlasim a IE zatvorim (tym sa ulozia cookies ktore flashget pouziva). Az potom otvorim flashget.
Obcas sa avsak aj mne stane, ze po skopirovani linkov sa neotvori flashget a neda moznost stiahnut subory. Vtedy pomoze zatvorit/otvorit operu.
Alebo napr. v INTERNET DOWNLOAD MANAGERi je funkcia importovania zoznamu. Ulozis si linky do txt a importnes subor. Aj tu pomaha rovnaky spoosb prihlasenia (zatvorit IDM, prihlasit sa v IE, a az potom otvorit IDM)
Vo flashgete nevyplnujem ziadne info o PA ucte, iba sa v IE prihlasim a IE zatvorim (tym sa ulozia cookies ktore flashget pouziva). Az potom otvorim flashget.
Obcas sa avsak aj mne stane, ze po skopirovani linkov sa neotvori flashget a neda moznost stiahnut subory. Vtedy pomoze zatvorit/otvorit operu.
Alebo napr. v INTERNET DOWNLOAD MANAGERi je funkcia importovania zoznamu. Ulozis si linky do txt a importnes subor. Aj tu pomaha rovnaky spoosb prihlasenia (zatvorit IDM, prihlasit sa v IE, a az potom otvorit IDM)
este to sprav takto:
- odinstaluj flashget
- stiahni si poslednu verziu FG
- uisti sa ze FG je zavrety (nemas ikonu pri hodinkach)
- otvor IE, prihlas sa na rapidshare.com
- zavri IE
- otvor FG
- skopiruj linky (pripadne jeden link sa da po skopirovani dat aj CTRL-V vo FG)
Sam pouzivam FG, operu...a nemam ziaden problem
- odinstaluj flashget
- stiahni si poslednu verziu FG
- uisti sa ze FG je zavrety (nemas ikonu pri hodinkach)
- otvor IE, prihlas sa na rapidshare.com
- zavri IE
- otvor FG
- skopiruj linky (pripadne jeden link sa da po skopirovani dat aj CTRL-V vo FG)
Sam pouzivam FG, operu...a nemam ziaden problem
-
dair
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
odinstaloval som classic a dal som najnovsi....
Cez IE som sa logol, dokonca sa to integrovalo od neho a tam som to v exploreri povolil. Na hociktory link co kliknes tak ho otvori a potom to vyda kretensky zvuk (FG) a nestiahne to len premiestni do downloaded ako nejaky file velky par kilo... (akoby som nebol lognuty alebo link bol dead).... A pritom ked dam link stiahnut cez IE alebo Operu tak to ide.
BTW jediny rozdiel medzi notebookom a zvysnymi compami je ze tu fici VISTA ULTIMATE a compy maju Win XPcka.
Cez IE som sa logol, dokonca sa to integrovalo od neho a tam som to v exploreri povolil. Na hociktory link co kliknes tak ho otvori a potom to vyda kretensky zvuk (FG) a nestiahne to len premiestni do downloaded ako nejaky file velky par kilo... (akoby som nebol lognuty alebo link bol dead).... A pritom ked dam link stiahnut cez IE alebo Operu tak to ide.
BTW jediny rozdiel medzi notebookom a zvysnymi compami je ze tu fici VISTA ULTIMATE a compy maju Win XPcka.