teoria ALFA-S

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Waldo
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Waldo »

Lisa to co tu prezentujes je podla mojho nazoru alibizmus. Nikto nespravi to co nechce. Proste ked ta zena nechce tak priatela nepodvedie. Nie je to tak ze pride nejaky chujino a zhypnotizuje zenu aby ho posexovala. To by bolo paradne ospravedlnovanie preco zena podvedie chlapa. Zena ma na tom rovnaky podiel a zavysi to od jej povahy (zasad, moralky, atd) ci to spravi alebo nie. Vyhovarat sa na to ze ju nejaky zviedol alebo ze ona nechcela je smiesne.
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

S tym musim len súhlasiť..preto som tu písal autorovi že o čo mu ide..jednoducho keď žena nechce tak mu neda..je to tak..neexistuje žiaden ultra mega super krasny samec alpha ktoremu sa podriadi cely svet..je to blbosť..
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Waldo napísal:Lisa to co tu prezentujes je podla mojho nazoru alibizmus. Nikto nespravi to co nechce. Proste ked ta zena nechce tak priatela nepodvedie. Nie je to tak ze pride nejaky chujino a zhypnotizuje zenu aby ho posexovala. To by bolo paradne ospravedlnovanie preco zena podvedie chlapa. Zena ma na tom rovnaky podiel a zavysi to od jej povahy (zasad, moralky, atd) ci to spravi alebo nie. Vyhovarat sa na to ze ju nejaky zviedol alebo ze ona nechcela je smiesne.
Presne - na s e x treba dvoch :)
Kamos uz na strednej hovoril, ze vsetky zeny su kur*y a cim dalej tim viac sa to za tie roky odvtedy potvrdzuje (cest vynimkam).
Ale aj tak s tym nic nespravime :)
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

Preto,že som alfa samec som hneď k* a stelesnenie nemravnosti? ja myslím, že tu niekto niečo zle pochopil,,,
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Opak napísal:podla mna ta len ozaj sere ze tu tvoju niekto vy...trt...kal lebo ty si neschopny a teraz sa tu rozoberaju blbosti..keby si nebol taky aky si tak by nepotrebovala ziadneho "alpha-s" omg ty si aky prepaty clovek..co tu riesis?
:P mysli si co chces :wink:

//autoeditácia príspevku ( 15 Nov 2008, 11:54 )
pryja napísal:Mas vo vsetkom pravdu qwerty, je to tak. Zivot je pes. Bud sa budes nadalej pretlkat tym hnusnym svetom, v ktorom vladnu alfa-samci, alebo hold smola, ked to neunesies, potom ti ostava len jedno :samovrazda:
:roll: to si akoze rois srandu? Ja som to videl,taki chlapci proste su. Fakt s nimi staci holke chvilku pokecat a je uplne mimo ved som pri tom bol . . .

//autoeditácia príspevku ( 15 Nov 2008, 11:55 )
Waldo napísal:Lisa to co tu prezentujes je podla mojho nazoru alibizmus. Nikto nespravi to co nechce. Proste ked ta zena nechce tak priatela nepodvedie. Nie je to tak ze pride nejaky chujino a zhypnotizuje zenu aby ho posexovala. To by bolo paradne ospravedlnovanie preco zena podvedie chlapa. Zena ma na tom rovnaky podiel a zavysi to od jej povahy (zasad, moralky, atd) ci to spravi alebo nie. Vyhovarat sa na to ze ju nejaky zviedol alebo ze ona nechcela je smiesne.
:roll: nato to tu je,teda keby to bola prava moze sa holka aspon ciastocne ospravedlnit,teda myslim ze je to niekde v tom velkom texte, ....

//autoeditácia príspevku ( 15 Nov 2008, 11:56 )
Te-wei napísal:Preto,že som alfa samec som hneď k* a stelesnenie nemravnosti? ja myslím, že tu niekto niečo zle pochopil,,,
chapeme sa dobre nie si K - ja som rozpisal dvoch svojich ktori su aki su,neviem mozno su aj taki ako ty. Ktori sice alfa su ale su viac menej ako to povedat kludni.,... :roll:
Waldo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Waldo »

Vsak ale o to ide ze sa ospravedlnovat nemoze. Je to chu****. Kebyze zena nechce tak nikomu neda. Ziadne take ako ospravedlnenie jej spravania neexistuje. Ked nejaka zena co ma vztah podlahne muzovi tak je zial lahka deva. Samozrejme to plati obojstranne. Ked chlap podlahne tak je kkt. Nic take ako "ja som nechcela" neexistuje.
SmrtiKridlo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SmrtiKridlo »

=) osobne si myslim ze qwerty ma pravdu... je to tak... afla samec moze mat 99/100 bab =)) nezavysle od toho co je ta baba zac =))

este by som dodal =)) alfa-s nepotrebuje peniaze ani nic podobne =)) vsetko to zalezi na jeho osobnosti =)) a vie "ako funguju" zeny nepresvedcuje ich logicky utoci na ich emocialnu stranku =))
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Waldo napísal:Je to chu****. Kebyze zena nechce tak nikomu neda.
Ale vsak si cital, ze ON dostane vzdy KAZDU, ktoru chce a ZIADNA mu neodola. Takze teraz kde je pravda? :smt104
A este tu bol spominany alfa-samec specializovany na pannny - to je tzv.odblanovac. Aspon my sme ich tak nazyvali :wink:
Tempus7
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tempus7 »

Ako som už raz písal v inej téme, niektoré ženy počas ovulácie inklinujú k "Alfa samcom"
Alfa samci sú u zvierat vo svorkách a ako jediný majú právo páriť sa s alfa samicou( ich gény sú najkvalitnejšie a teda ich potomstvo má väčšiu pravdepodobnosť prežitia blablabla...)
Alfa samec je teda u ľudí atraktívny, dominatný muž
Chlapi podvedome chcú len zachovať svoje gény a aj ich najviac rozšíriť, zatiaľ čo ženy (taktiež podvedome) chcú mať zase "kvalitné" potomstvo a preto vyhladávajú mužov s najlepšími génmi - Alfa samcov
Je to jednoduché, ludia nežili vždy v kultúrnych spoločenstvách, je to dedičstvo predkov...
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Makovnik »

Pruser je, ked ten super samec vyzera ako chudak, kde su potom tie kvalitne geny?? pritom zeny sa aj tak idu z neho posrat.

Vidno, ze kopa z vas vobec nepochopila, co sa pisalo v uvode, resp. pre vas na 100% PLATI, ze co ste nevideli/nezazili nepochopite.

Ako priklad na povinne pozretie davam zaznam z Lamparne z 9.11.2008 http://video.markiza.sk/tv-archiv/lamparen
Skuste mi experti vysvetlit, ako je mozne, ze niekolko desiatok zenskych nejakemu kktovi po par pisaniach na nete a pokece pri kave poskytne kopu penazi???? Pritom ho nepoznaju.

O.i. s jednym podobnym byvam na intraku. Sice nejde s kazdou, lebo si vybera, ale kazdu chvilu mi vyklada, ze ta a ta by ho chcela a ze planuje si tu a tu.
Na izbu doliezla uz asi 4x jedna baba, ktora je hodne hanbliva; ked mala len na mna pozriet, tak pozerala so sklopenou hlavou a pritou sa necha osukat dakym neznamym, pricom je jedno, ze si s nim pise mesiac-dva.
Mohol osukat aj vydate aj s priatelmi, len ma (nastastie pre tie sproste zeny) pravidlo, ze nerozbija vztahy. Taktiez nejake slobodne mamicky uz boli na intraku a tak podobne, do konca roka chce stihnut 50ku roznych.

Pritom vela bab to o nom vie, lebo sa tym ani netaji, aky je a aj tak s nim zalezu do postele.
Pritom v tejto radostnej oblasti plati, ze "sexualni partneri" sa nabaluju dalej, je ako spongia na choroby, ale v opojeni mysle na to ziadna nepride. To nieje tak, ze sa umyje a rano je ako znovuzrodeny.
Aj ked ta zenska predtym mala hoci len jedneho chlapa, po nom ich akoby aj 80, tazky to nepriamy grupak.
qwerty-xyz

pryja napísal:Ale vsak si cital, ze ON dostane vzdy KAZDU, ktoru chce a ZIADNA mu neodola. Takze teraz kde je pravda? :smt104
A este tu bol spominany alfa-samec specializovany na pannny - to je tzv.odblanovac. Aspon my sme ich tak nazyvali :wink:
no nejako tak to by trebalo vidiet ako sledujem prispevocky tak niektori presne vedia o com tocim.

//autoeditácia príspevku ( 15 Nov 2008, 14:37 )
SmrtiKridlo napísal:=) osobne si myslim ze qwerty ma pravdu... je to tak... afla samec moze mat 99/100 bab =)) nezavysle od toho co je ta baba zac =))

este by som dodal =)) alfa-s nepotrebuje peniaze ani nic podobne =)) vsetko to zalezi na jeho osobnosti =)) a vie "ako funguju" zeny nepresvedcuje ich logicky utoci na ich emocialnu stranku =))
dakujem,je to nejako tak ako tvrdis aj ked som ti pisal do SS ze tato tema bude dlhsia :P

//autoeditácia príspevku ( 15 Nov 2008, 14:40 )
Makovnik napísal:Pruser je, ked ten super samec vyzera ako chudak, kde su potom tie kvalitne geny?? pritom zeny sa aj tak idu z neho posrat.

Vidno, ze kopa z vas vobec nepochopila, co sa pisalo v uvode, resp. pre vas na 100% PLATI, ze co ste nevideli/nezazili nepochopite.

Ako priklad na povinne pozretie davam zaznam z Lamparne z 9.11.2008 http://video.markiza.sk/tv-archiv/lamparen
Skuste mi experti vysvetlit, ako je mozne, ze niekolko desiatok zenskych nejakemu kktovi po par pisaniach na nete a pokece pri kave poskytne kopu penazi???? Pritom ho nepoznaju.

O.i. s jednym podobnym byvam na intraku. Sice nejde s kazdou, lebo si vybera, ale kazdu chvilu mi vyklada, ze ta a ta by ho chcela a ze planuje si tu a tu.
Na izbu doliezla uz asi 4x jedna baba, ktora je hodne hanbliva; ked mala len na mna pozriet, tak pozerala so sklopenou hlavou a pritou sa necha osukat dakym neznamym, pricom je jedno, ze si s nim pise mesiac-dva.
Mohol osukat aj vydate aj s priatelmi, len ma (nastastie pre tie sproste zeny) pravidlo, ze nerozbija vztahy. Taktiez nejake slobodne mamicky uz boli na intraku a tak podobne, do konca roka chce stihnut 50ku roznych.

Pritom vela bab to o nom vie, lebo sa tym ani netaji, aky je a aj tak s nim zalezu do postele.
Pritom v tejto radostnej oblasti plati, ze "sexualni partneri" sa nabaluju dalej, je ako spongia na choroby, ale v opojeni mysle na to ziadna nepride. To nieje tak, ze sa umyje a rano je ako znovuzrodeny.
Aj ked ta zenska predtym mala hoci len jedneho chlapa, po nom ich akoby aj 80, tazky to nepriamy grupak.
PRESNE TAK,niet co dodat proste si to vystihol,dakujem dalsi ktory vie o com je rec a pravdepodobne aj uznas ze tito kktkovia su viac-menej problem...
Tempus7
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tempus7 »

Makovnik napísal:Ako priklad na povinne pozretie davam zaznam z Lamparne z 9.11.2008 http://video.markiza.sk/tv-archiv/lamparen
Je rozdiel medzi Alfa samcom a chlapom ktorý tlačí ženským kaleráby do hlavy...
fizz napísal:Trochu som si googlila a toto sa mi vazne pacilo: http://www.prave-spektrum.sk/article.php?476
Bola tam jedna zaujímavá veta : „Čím horšie sa k žene správaš, tým viac ťa miluje“.
qwerty-xyz

fizz napísal:Trochu som si googlila a toto sa mi vazne pacilo: http://www.prave-spektrum.sk/article.php?476
Položme si teraz otázku, či by aj pre priemerného frustrovaného hlupáka (teda AFC) bolo možné, aby si aj on našiel ženu svojich snov. Odpoveď znie: je to možné! Ale musí kvôli tomu aspoň dočasne zvoliť správanie alfa-samca (teda PUA). Povedané polopatisticky: musí sa najskôr vyspať s dvadsiatimi inými ženami a potom to klapne aj s dievčaťom jeho snov.

tak nejako pre toto som ja nikdy nedostal holku svojich snov a ak mam pravdu povedat je len jedna a prave prerto ze som sa este neprespal s dalsimi 20 timi na nu jednoducho nemam,a bohuzial je to tak . . .

(aspon mam na nejaku dalsiu obycajnu -- aspon si to zatial myslim) naco sa preklikavat,vedecky je tu napisane toto co som zacal pisat ja kludne si to mozete citat aj cele.

To, či máte priateľku nie je náhodne, ani v prvom rade závislé od výzoru. Je to otázka techniky a cviku. Dá sa to naučiť. V súčasnosti sa o rozruch v anglofónnom svete postarala kniha Neila Straussa The Game, ktorá prináša náhľad do života tzv. PUA („Pick up Artists“ – profíkov na balenie žien) a popritom hovorí aj o nimi využívaných technikách. Neskúsení bežní muži sú v žargóne PUA označovaní ako AFC („Average Frustrated Chump“ – priemerný frustrovaný hlupák).

Sexuálny život ľudí nie je omnoho iný ako sexuálny život zvierat. Aj tam sa samice pária v prvom rade s úspešnými príslušníkmi vlastného druhu, tzv. alfa-samcami. Títo alfa-samci kopulujú so všetkými samičkami. Beta-samci so žiadnymi. Presne tak je to aj u ľudí, kde existujú muži bez akýchkoľvek skúseností a vzťahov. Autor Arne Hoffman nato naposledy dôrazne upozornil knihou Unberührt (Nedotknutí). Desať percent mužov má až deväťdesiat percent všetkého sexuálneho života. Iné zdroje tvrdia, že dvadsať percent mužov má päťdesiat percent všetkého sexu. A je zaujímavé, že väčšinou to nie sú milí a sladkí muži, ktorí dostávajú všetky ženy, ale práve rôzni drsniaci. Títo sa správajú ako alfa-samci a z tohto dôvodu nemajú potrebu správať sa k žene úslužne. Ako profesionálni nabijaci sú schopní kedykoľvek ženu pustiť, lebo ďalšia na nich čaká hneď za rohom. Už Puškin napísal: „Čím horšie sa k žene správaš, tým viac ťa miluje“.

Ako spoznať alfa-samca? Popri správaní sú nápadní svojím oblečením a svojím víťazným úsmevom. Bývalý kancelár Schröder (vždy zvolený s výraznou ženskou väčšinou) je toho dobrým príkladom.

Položme si teraz otázku, či by aj pre priemerného frustrovaného hlupáka (teda AFC) bolo možné, aby si aj on našiel ženu svojich snov. Odpoveď znie: je to možné! Ale musí kvôli tomu aspoň dočasne zvoliť správanie alfa-samca (teda PUA). Povedané polopatisticky: musí sa najskôr vyspať s dvadsiatimi inými ženami a potom to klapne aj s dievčaťom jeho snov.

Je jedno, či človek chce žiť monogamne, alebo má rád život sukničkára, na začiatku hľadania partnerky je fixácia na jedinú ženu nezdravá. Práve z takejto fixácie vyplýva to zvláštne AFC-správanie, ktorým si muž všetky šance napokon zahatá.

Chcem k vám teraz hovoriť celkom otvorene a priamo: ak už dlhšiu dobu beháte za jednou ženskou, je tým najlepším, čo môžete urobiť, nachvíľu ju ignorovať. Ženy, najmä dobre vyzerajúce ženy, potrebujú obdivovateľov, ľudí, ktorí tu vždy pre nich budú, aby im zdvihli pocit vlastnej hodnoty. Alebo aby im pomohli pri renovácii bytu, sťahovaní, prípadne problémoch s počítačom. Takéto ženy však nikdy nerandia s pomáhajúcim AFC, ktorý ich chlácholivým jazykom zbožňuje a vždy je k dispozícii. Randí sa so skutočnými mužmi, s alfa-samcami. Proste s PUA!

Mnohí z vás určite poznajú vetu: „Buďme proste priatelia!“ Žena sa tým pokúša zachovať svoje zisky – náklonnosť, pozornosť, pohotovosť muža – bez toho, aby poskytla pre neho zaujímavú protihodnotu.

Celý trik, ako tomu zabrániť a so ženami sa skutočne zoznámiť, spočíva v tom, osvojiť si správanie alfa-samcov. Pozrime sa postupne, čo k tomu patrí.

Všeobecne

O tom, čo patrí do výzbroje PUA, sa názory líšia. Pero a malý zošit na zapisovanie telefónnych čísiel, taktiež kondómy nesmú v základnej výbave sukničkára chýbať. Niektorí so sebou nosia obálku s fotkami, ktoré majú vyvolať celkom konkrétne nálady a dojmy u ich obetí: napríklad spomienky na dovolenku na pláži alebo obrázok, kde je PUA obklopený viacerými peknými ženami. Foťák možno použiť na uvoľnenie atmosféry. Vašej fantázií nie sú stanovené žiadne medze.

Čo sa týka výzoru, tam pre mnohé ženy platí, že čím extrovertnejší chlap, tým atraktívnejší. Kto nemá rád extrovertný zovňajšok, ten by sa mal obliekať znamenite a elegantne. Napríklad časopis GQ vynikajúco ukazuje, čo sa nosí. Vaše oblečenie musí zodpovedať typu ženy, ktorú chcete zbaliť. Proste si všimnite, aké šaty nosia milenci žien, ktoré považujete za atraktívne. Mimochodom, to je aj dobrá príležitosť osloviť ženy v obchodoch a spýtať sa ich na názor. Za odmenu ich môžete pozvať na kávu. Tú výnimočne zaplatíte... Mali by ste tiež používať voňavku. A načo ženy dbajú mimoriadne, to sú topánky a strih vlasov. Poraďte sa proste u kaderníka, aký štýl by vám pasoval najlepšie, ak ste nespokojný. Ak sú vlasy riedke, tak potom ich úplne odstráňte. Kojak tiež nemal vlasy, no aj tak bol veľkým miláčikom žien.

Wingman

„Wingman“ (spolupilot, priateľ) je vo vojenskom jazyku ten, kto vám kryje chrbát. Niektorí PUA na lov žien vyrážajú radšej osamote. Pre skúseného PUA to nie je problém. AFC by však na lov mal nevyhnutne ísť s wingmanom. Inak sa ľahko stane, že k imidžu AFC mu prischne ešte povesť „osamelého vlka“, a to už je potom úplne v háji. S wingmanom si navzájom môžete prihrávať. Vždy si bok po boku môžete držať voľný chrbát.

Ak oslovíte ženu so (zo začiatku ženským!) sprievodom, je úlohou wingmana udržiavať v nálade jej kamarátky a robiť vám „kroví“. Ale dohodnite sa s ním dopredu na pravidlách pre prípad, že dievčaťu sa váš wingman páči viac, než vy. S wingmanom si navzájom môžete radiť a dávať návrhy na zlepšenie vášho správania voči ženám.

Balenie rozdeľujú alfa-samci do štyroch fáz: nájdi (find), zoznám sa (meet), pritiahni (attract), uzavri (close).

Nájdi

Ide o otázku, ktorá pre PUA nie je žiadnym problémom, zaujímavá je naozaj len pre začiatočníkov. Keďže v obyvateľstve je vyše päťdesiat percent žien, dajú sa v podstate ženy nájsť kdekoľvek, či už v supermarkete, alebo v metre. Pre začiatočníka sa hodia skôr bary, kaviarne alebo koncerty. Aj návštevy múzeí a vernisáží môžu byť v tomto smere zaujímavé: „Čo vidíš v tomto obraze?“ môžete sa napríklad spýtať.

Diskotéky nie sú vecou pre každého a často je hudba taká hlasná, že znemožňuje akékoľvek dorozumenie. Športové kurzy sú dobrým spôsobom, ako nájsť ženy, ak sa človek rozhodne pre iné ako klasické mužské športy. Dobrou voľbou môže byť tanec, joga alebo fitnes. Ženy sú v podstate všade.

Zoznám sa

Prvý bod dokonca aj mnohí AFC považujú za jednoduchý. Ale teraz príde najťažšia časť: zoznámenie sa. Práve tu sa obyčajne oddeľuje zrno od pliev, tu sa delí AFC od PUA. Priemernému frustrovanému hlupákovi sa tu totiž zasekne jazyk v hrdle, srdce bije ako zvon a trasú sa mu ruky. A presne táto neistota signalizuje žene, že to na ňu skúša zúfalý beta-samec. To je aj dôvod, prečo by to AFC nemal hneď na začiatku skúšať na ženu svojich snov, ale najskôr si uvedomiť, že len cvikom sa z človeka stáva majster. Údajne existovali ľudia, ktorí za jediný mesiac oslovili tisícku žien, len aby prekonali počiatočnú neistotu. Čo najhoršie sa môže stať? Budete nemotorný a ona vám povie: „Páľ do zadku, ty smrad!“ Čo tým stratíte? Nič!

Chcem uviesť jeden príklad, ako sa mi podarilo naučiť jedného AFC oslovovať ženy. Boli sme v bare a ja som mu dal za úlohu ísť k vedľajšiemu stolu a osloviť dve ženy, aby si k nám prisadli. Samozrejme, vysvetlil som mu, že (keďže bol AFC) šanca, že sa mu to podarí, je takmer nulová. Výzva v tomto štádiu nemala spočívať v tom, naozaj donútiť tie dve ženy, aby si prisadli k nám. Výzva bola proste o tom, osloviť ženu v bare, preplnenom inými ľuďmi. Oslovil ich, oni sa potom nevedeli dohodnúť, jedna si chcela presadnúť k nám, druhá nie, tak sa napokon rozhodli, že zatiaľ zostanú tam, kde sú. V každom prípade, pre môjho priateľa to bol úspešný zážitok. Pretože som ho pripravoval len a len nato, aby tie dve oslovil. Všetko ostatné bolo druhoradé.

Priveľa AFC sa sústreďuje až na konečný cieľ, intímne vyvrcholenie. Pritom, zvádzanie je ako skok o tyči. Treba sa rozbehnúť, tyč zasadiť na správne miesto, treba ju ohnúť... Konečnému preskočeniu predchádza niekoľko krokov. Zoznámenie je jedným z týchto krokov. Mimochodom, je pokojne možné v bare osloviť ženu, potom sa od nej vzdialiť a osloviť inú ženu. Konkurencia oživuje obchod! Okrem toho je to typické správanie alfa-samca: prevaha, keď môžem kedykoľvek odísť, pretože nie som nato odkázaný.

Ešte pár typov na oslovenie ženy! Veľmi dôležité: neustále sa prihlúplo usmievať. To je typickým znakom alfazvierat. Stačí sa pozrieť na Gerhardta Schrödera alebo Dietera Bohlena (blonďáka zo skupiny Modern Talking – pozn. prekl.). Niektorí PUA odporúčajú „trojsekundové pravidlo“. Keď stretnete ženu a počas troch sekúnd ju oslovíte, pôsobí to prirodzene a nevtieravo. Ďalšia, medzičasom veľmi obľúbená metóda, je spýtať sa ženy na radu: „Prepáč, ale môj priateľ chce kúpiť XYZ, čo si o tom myslíš?“ Neporaziteľnou výhodou tejto metódy je, že odstraňuje sexuálny ochranný štít mnohých žien. Otázka zo začiatku ústi do normálneho rozhovoru, keďže AFC zatiaľ nepôsobí ako muž, ktorý od nej chce niečo sexuálne. Čiže žena dostane ilúziu, že nie je v tomto prípade objektom sexuálneho záujmu. Keby sa každá, aspoň trochu dobre vyzerajúca žena pustila do aféry s každým jedným chlapom, ktorý ju balí, asi by celý deň nič okrem sexu nerobila. Práve preto majú ženy tento ochranný štít, ktorý treba obísť. Vždy je dôležité pôsobiť ako výnimka z pravidla. To znamená, že žene s veľkými prsiami nikdy nesmiete čumieť do výstrihu. Nikdy žene v bare nekupujte drink, či si ho sama želá, alebo nie! Pozvánka na pohárik je typickým znakom priemerného frustrovaného hlupáka. Ak sa spýta ona, vy jej radšej veselo odveťte: „Chceš ma pozvať na pohárik?“ Nikdy nesmiete dať žene, čo chce, pokiaľ vám ona nedala, čo chcete vy!

Ak má AFC so ženami zvlášť veľké problémy, je zmysluplné, aby si hľadal kamarátky. Má to dve výhody: aj škaredá žena má spravidla nejaké pekné kamarátky, navyše tak ľahšie preniknete do styku s nimi a do zmýšľania žien. V zásade aj tu platí: kto má, tomu bude pridané. Pretože najľahšou cestou k spoznaniu nejakých zaujímavých žien je sám na párty alebo do baru s nejakými ženami už prísť. Keďže tu alfa-samec má už okolo seba malý košiar žien, pôsobí na iné samice veľmi príťažlivo. Keď som raz bol strašne zbláznený do jedného dievčaťa, išiel som na párty, kde mala byť aj moja zbožňovaná. Vedela, že sa o ňu zaujímam, ale ako poriadna „nabíjačka“ mala už dosť nápadníkov. Riešenie? Zobral som so sebou na party dve pekné ázijské kamarátky. Netrvalo ani minútu a moja vysnívaná sa už rozprávala s Aziatkami, aby zistila, či náhodou nebola nahradená...

Pritiahni

Oukej, teraz sa to podarilo aj vám! Cudzia žena sa s vami začala baviť. Ale toto je len druhý krok. Teraz ide o to, zanechať dobrý dojem, aby vás nepovažovala za AFC. Tu je veľmi dôležité uvedomiť si, že atraktívni muži majú a chcú sex, neatraktívni muži (AFC) nemajú žiadny. Z tohto dôvodu sa AFC zoči voči ženám vždy snaží skrývať svoje sexuálne potreby.

Ale aj tu je nevyhnutné, aby si usilovný AFC osvojil správanie, typické pre PUA. Nesprávajte sa ako asexuálne stvorenie, ale ako alfa-samec, proste atraktívny muž. Ten jednoducho chce a má sex, čo aj dá najavo. Len ho nechce práve od tej ženy, s ktorou práve hovorí. Príklad: stojím pri bare vedľa priateľky mojej známej a celý večer s ňou vediem milú konverzáciu. Celý čas pred ňou hovorím o iných ženách: „Hentá, tá s tými čiernymi vlasmi, tá je naozaj sexy, to je niečo pre mňa.“ Presne tak žena stráca obvyklú pozornosť, ktorú tak potrebuje. Žena vždy bude skúšať čokoľvek, aby si získala späť záujem alfa-samca! Neskôr tá baba povedala, že musí pohľadať svoju známu, pretože je dnes v noci odkázaná na prespanie u nej. Ja som len povedal: „Žiadny problém, môžeš spať dnes večer u mňa“. Ona nato odvetila len: „Oukej!“

Čo sa týka ženskej potreby pozornosti, odporúčajú mnohí PUA knihy o výcviku psov. Ak raz uskutočníte premenu z AFC na PUA, tak ženy nato začnú reagovať. A to najmä dobre vyzerajúce ženy, ktoré sú navyknuté byť stredobodom pozornosti. So všetkými tými pochlebujúcimi AFC okolo nej, nedokáže taká žena vystáť, ak ju alfa-samec ignoruje. Všetko, len to nie.

Ale pomaly. Ešte sa z vás nestal PUA. Ale poďme hneď k veci a obíďme bežné receptáre na randenie „nejen na nedeli“. Jedným z najdôležitejších nástrojov v zásobe sukničkára je totiž NLP – teda neurolingvistické programovanie. Internetový lexikón Wikipedia o tom píše: „NLP sa zaoberá komunikáciou a pre jej potreby ponúka otvorenú platformu, s cieľom práce s ľuďmi v meniacich sa situáciách. Ako pri iných psychologických fenoménoch aj pri NLP sa vychádza z toho, že ľudské správanie je štruktúrované vnútornými procesmi. Vnútorné procesy na základe toho môžu byť rušené tým, že vonkajšie stimuly vyvolajú isté pocity, ktoré sú prekryté vnútornými obrazmi alebo emóciami.“ K tomu niekoľko príkladov: osoby, ktoré sú si navzájom sympatické a ktoré sú si citovo blízke, majú tendenciu zosúlaďovať svoje pohyby alebo držanie tela. Hovorí sa tomu „zrkadlenie“. PUA sa po chvíli pokúsi nenápadne imitovať držanie tela a pohyby ženy. Podvedome sa tak žene signalizuje súlad a sympatia. V reči NLP ide o „raport“. Dôležité je tiež snažiť sa dráždiť predstavivosť ženy a pokúsiť sa vyvolať v nej celkom konkrétne obrazy, ktoré spája s istými pocitmi. To sa deje v prvom rade rečou: „Kde si bola naposledy na dovolenke?“ Alebo: „Čo si vtedy cítila?“ Niektorí PUA to dokonca upevňujú tým, že so sebou vláčia fotografie.

Komplimentmi treba šetriť. Keď hovoríme o „poriadnych nabíjačkách“ a rozdelíme si ich na stupnici od 1 do 10, kde jednotka je flop a desiatka top, tak ženám deviatkam a desiatkam sa zásadne nemajú robiť komplimenty. Na svete je dosť AFC, ktorí im celý deň pochlebujú so slovami: „Si taká pekná, si taká dokonalá...“ Vy ste výnimka! PUA robia ženám tzv. negatívne komplimenty. To znamená, že ak napríklad topánky nepasujú k jej zovňajšku, PUA tu povie: „Tvoje topánky vyzerajú ale pohodlne“. Alebo: „Vyzeráš dobre, ale sekol by ti iný účes“. Žena, ktorá je navyknutá na komplimenty, prepadne panike a urobí čokoľvek, aby si tvoju pozornosť a obdiv opäť zaslúžila. Možno je to dobrý okamih povedať jej niečo ako: „Vidíš tamtú ženu s tými čiernymi kučerami? Tak tá vyzerá naozaj dobre, čo povieš?“

Teraz pomaly prechádzame k ďalšiemu dôležitému bodu. Musíte sa ženy dotknúť! Čítali ste správne, dotknúť!! Dotkni sa jej!!! A dávaj pozor, ako zareaguje. Dotkni sa jej! Povedzme to spolu: dotkni sa jej!

Niektorí PUA odporúčajú také veci ako veštenie z ruky. Ja to považujem za trochu obohraté a odporúčam nenápadnejšie metódy. Zo zvyku nenosím nijaké hodinky. Ak už so ženou bol nadviazaný „raport“, poviem proste: „Koľko máme hodín?“ Pritom bez opýtania vezmem jej ruku a s hodinami ju otočím k sebe, aby som mohol zistiť čas. Potom proste ruku pustím a odpijem si nedbalo z mojej plechovky piva. To všetko by malo vyzerať pokiaľ možno čo najprirodzenejšie a je dôležité, aby ste sa pritom všetkom na ženu ani nepozreli. Väčšina žien sa potom na vás bude dívať s otvorenými ústami. Práve preto by ste sa mali pozerať niekam inam a pre začiatok si usrknúť z vášho nápoja. Následne je namieste položiť jej otázku k nejakej úplne inej téme. Preklenúť telesnú bariéru je veľmi dôležité. Keď sa dosiahne tento bod, môže byť hlasná muzika výhodou. Musíte sa totiž k žene priblížiť ucho na ucho, aby ste sa navzájom počuli. PUA sa za takejto situácie pokúsi prejsť jej jemne rukou po chrbte alebo jej pohladiť vlasy. Celé to musí vyzerať samovoľne a prirodzene. Dávajte pri tom dobrý pozor, nato ako reaguje. Je jej to príjemné, alebo sa zdráha? Je jej to nepríjemné? Neskôr sa môžete pokúsiť pobozkať ju. Ja s týmto cieľom zvyknem najskôr priblížiť svoju tvár k jej tvári a hneď mi je jasné, či chce alebo nie. Mnohí PUA robia v tejto situácií nasledovné. On sa spýta jej, či ho chce pobozkať. Ak povie „áno“, mal by ju muž pobozkať. Ak povie „možno“, mal by ju muž tiež hneď pobozkať. Ak povie „nie“, PUA odvetí: „Prečo si myslíš, že ma môžeš pobozkať? Spýtal som sa ťa len preto, lebo si vyzerala, akoby si nad niečím takým uvažovala.“ Tým vlastne vráti čierneho Petra späť do jej rúk. Verte mi, bude sa obhajovať. Samozrejme, pri všetkých týchto veciach nikdy nesmiete zabúdať na víťazný úsmev alfa-samca.

Uzavri

Ako doviesť kontakt so ženou, ktorú človek práve spoznal do úspešného konca? PUA tu rozlišuje medzi viacerými možnými kombináciami. Možno sa rozlúčiť výmenou telefónnych čísiel, bozkom alebo možno večer ukončiť spoločným odchodom domov, k jednému z partnerov. V podstate by PUA mal telefónne číslo získať za každých okolností.

Niektorí PUA navrhujú nechať ponuku na žene a to pomocou otázky: „Ako by sme mohli v tomto zaujímavom rozhovore pokračovať?“ Ja si však radšej telefónne číslo vypýtam priamo. PUA neponechá nič na náhodu. „Bolo by možné dostať tvoje telefónne číslo?“ To by sa mohol spýtať len AFC, pretože takto kladená otázka implikuje možnosť odmietnutia. Nie, alfa-samec sa najskôr prešacuje, hľadajúc ceruzku – hoci samozrejme vie, v ktorom vrecku ju má – a následne ju podá žene spolu s papierikom a imperatívom: „Čo keby si mi napísala svoje telefónne číslo“. Proste neurolingvistické programovanie. Na hru, že ona si vezme vaše číslo, ale svoje vám nedá, by ste sa vôbec nemali nechať nahovoriť. Tak to sa nato radšej vykašlite. Telefónne číslo je tiež lepšie než e-mail, pretože internetová pošta sa dá ľahšie ignorovať.

Pri tom všetkom nikdy nezabúdajte: musíte trénovať, trénovať, trénovať. Ak sa rozhodnete žene zavolať, tak vyčkajte pár dní. Ale nie príliš dlho. Či vás tá žena naozaj zaujíma, alebo nie, je teraz jedno. Keď vám dala telefónne číslo, ešte to neznamená, že jej musíte zavolať. Zbieranie telefónnych čísel by malo pre vás byť čímsi samozrejmým.

Ak spolu máte rande a nezdá sa, žeby s vami išla domov, dbajte nato, aby ste s ňou neboli príliš dlho a aby ste to boli vy, kto rande ukončí, nie ona. Iste, pre PUA je najlepšie ukončiť to spoločným odchodom „na byt“. Samozrejme, možnosť, že si to ešte žena rozmyslí, je nutné držať čo najmenšiu. V žiadnom prípade nechoďte domov pešo či mestskou hromadnou dopravou. V každom prípade by bolo namieste vziať si taxík a po celý čas udržiavať telesný kontakt. Eventuálne je možné vziať ju so sebou taxíkom aj bez opýtania. Ak pôjdete k vám a jej sa to nebude páčiť, tak ústa už otvorí. Mnoho žien, keď zastavili pred domom PUA ako som ja, s úžasom rieklo: „Nemôžem tomu uveriť, že som tu“.

Iné

Ak si so ženou dohodnete rande, vždy by ste mali mať plán. Napríklad ísť sa niekam najesť, potom do baru, s cieľom nadviazania telesného kontaktu, pokiaľ možno v blízkosti vášho bytu. Pri schôdzke s veľmi peknou ženou som vždy uprednostňoval jednu latinskoamerickú reštauráciu, v ktorej boli vždy prítomné exotické krásky, ktoré okrem toho vedeli veľmi agresívne flirtovať. Každej žene také prostredie naruší ego. Okrem toho jej zíde na um myšlienka, že keď alfa-samec nedostane ju, veľmi ľahko tu môže získať inú. A týmto sa dostávam k poslednej téme:

Nemecké ženy

Nebudem nič zakrývať, v medzinárodnom porovnaní nemecké ženy veľmi dobre neobstoja. Dominantné, agresívne, maskulínne, rozmaznané, často s neoholenými nohami a plyšovými medvedíkmi pod pazuchami. Nevedia, čo robí ženu ženou a myslia si, že sú veľmi emancipované, keď sa správajú ako muži.

Umenie flirtovania je v Nemecku takmer neznáme. Kto pozná východnú Európu, južné krajiny alebo Latinskú Ameriku, mi istotne dá za pravdu. Nerobte si výčitky svedomia, príčina nie je vo vás. Jeden môj známy, bývalý AFC mi po svojej dovolenke v Španielsku rozprával: „Ak oslovíš Španielku, možno povie NIE, ale nemecká žena sa posnaží emocionálne ťa svojou odpoveďou zdeptať“. PUA by ani trochu neznepokojilo, keby mu žena povedala „páľ do zadku, ty žebrák“ alebo „tak s tebou naozaj nie“. PUA by nato povedal, že „s tým, ako reaguješ, si už zrejme roky nemala chlapa“ a hromovo ju vysmeje. Tým loptu zase kopne na jej stranu. Samozrejme, AFC znáša takéto reči oveľa ťažšie. AFC sa musí stať odolným a chápať ich ako príležitosť, keďže ho z dlhodobého hľadiska posilňujú. Čo vás nezabije, to vás posilní!

Kto by mal naozaj vážny problém nájsť si v Nemecku ženu, mal by uvažovať nad zahraničným pobytom. Po prvé, ženy v zahraničí sú často pohodovejšie a ženskejšie ako Nemky. A po druhé, v zahraničí je z vás hneď exot. To je nezaplatiteľná prednosť. Aj najškaredšia Aziatka v Nemecku hneď nájde partnera. Či už ide o študijný pobyt, prax, pracovnú cestu, zamestnanie alebo hneď emigráciu – pobyt v zahraničí je vždy obohatením a aj vo vzťahu k ženám môže otvoriť nové možnosti. Tam aj tu je nakoniec vždy dobré mať na pamäti jedno: až cvikom sa z človeka stáva majster.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

mna momentalne trapi nieco podobne tak som si to precital cele a qwerty davam ti zato K+ naozaj velmi dobre spravene dufam ze to budes este neako rozvijat
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

qwerty, úprimne. Túto tému nechávam otvorenú len zo zaujímavosti. Som zvedavý, aké zakomplexované a úbohé teórie skrachovanca nám tu ešte ponúkneš. Neuraz sa, ja len toľko.
qwerty-xyz

erytrocyt napísal:qwerty, úprimne. Túto tému nechávam otvorenú len zo zaujímavosti. Som zvedavý, aké zakomplexované a úbohé teórie skrachovanca nám tu ešte ponúkneš. Neuraz sa, ja len toľko.
skrachovanec som to je pravda,aj sa mi dost ruca vsetko o co by som sa mohol opriet ale tak erytrocit si najdi tieto temy na nete tak ako som tu poslal tu druhu spravu,proste je to tak - tema nie je o tom aky som zufaly a skrachovany,tema je o niecom inom - ked sa s takym dacym stretnes (da boh a nikdy sa s tym nestretnes) tak si potom na mna spomenies :wink: sice si to uz mozno nenapiseme ale spomenies si...
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Plánuješ tie svoje príspevky rozsahu - kniha aj vydať? Ten čas, ktorý si strávil písaním a uvažovaním nad tým čo si napísal si mohol využiť aj inak. A to napríklad hľadaním odpovede na otázku, kde robím chybu?
qwerty-xyz

erytrocyt napísal:Plánuješ tie svoje príspevky rozsahu - kniha aj vydať? Ten čas, ktorý si strávil písaním a uvažovaním nad tým čo si napísal si mohol využiť aj inak. A to napríklad hľadaním odpovede na otázku, kde robím chybu?
fuuuf erytrocit pravdu? keby som cchel naozaj napisat vsetko tak prispevok je na cca 12 stran jeden a urcite temy by tu boli na desiatky stran mojho textu ale nemam cas to pisat a kde robim chybu ma nezaujima,aj ked chybu najdem budem sa musiet zmenit mozno o dost aby som to opravil a ked pridem na to kde som spravil chybu bude aj tak pri danej holke uz neskoro :wink: Takze ma neries.
inak takych ze velkych tem planujem zalozit este asi 5,snad mi ich nebudete hned aj zatvarat :wink:
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Dalsia tema typu, "Neviem si najst holku, ale mam racionalne vysvetlenie, preco to nie je moja chyba." ?

qwerty to naozaj veris, ze jedine pristupom alfasamca sa da najst holka? Ze sa clovke musi hrat na nieco co nieje, inak nema sancu? Ze kazda holka je taka j*bnuta, ze ak ma priatela a vyhliadne si ju alfasamec, tak bezi za nim a uz aj stahuje gatky aby nestracala cas? No tak chlape, akoze mam na Teba uz isty nazor z Tvojho posobenia na tomto fore ale tentokrat to skusim k Tebe inym pristupom. Naozaj si myslis, ze to takto cele funguje?
qwerty-xyz

Vigor napísal:Dalsia tema typu, "Neviem si najst holku, ale mam racionalne vysvetlenie, preco to nie je moja chyba." ?

qwerty to naozaj veris, ze jedine pristupom alfasamca sa da najst holka? Ze sa clovke musi hrat na nieco co nieje, inak nema sancu? Ze kazda holka je taka j*bnuta, ze ak ma priatela a vyhliadne si ju alfasamec, tak bezi za nim a uz aj stahuje gatky aby nestracala cas? No tak chlape, akoze mam na Teba uz isty nazor z Tvojho posobenia na tomto fore ale tentokrat to skusim k Tebe inym pristupom. Naozaj si myslis, ze to takto cele funguje?
ale prestan,vzdy by sa mala najst vynimka, je to iba teoria zeby to tak mohlo byt,skuste si dakedy ludia poriadne precitat co pisem a co sa snazim aj zdoraznit alebo vypisem do bodov predtym. Da sa najst holka aj normalnym pristupom ale je to tazsie,a nerieste mna ci mam alebo nemam holku to neni o MNE!!!! ja som rad ze som rad. . . .
Napísať odpoveď