Tv karta

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
j.mihi
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Tv karta

Príspevok od používateľa j.mihi »

Zdravim..
Hladam nejaku tv kartu pomocou ktorej by som mohol sledovat tv na notebooku. Problem je ze v tv kartach sa vobec nevyznam, zatia som si vsimol len ze sa vyrabaju rozne pripojitelne k pc, ale inak vobec neviem co by som si mal vsimat pri kupe.. Dalej som cital par nazorov ze kvalita obrazu je na houby..., a ze za chvilu budu aj cele tv karty na houby kvoli digitalizaci.. No ale neviem ci to boli doveryhodne informacie, tak sa s doverou obraciam na vas..
Vobec neviem aku kvaliu od toho mam ocakavat, ale predstavujem si to nejak tak ze na 17stke monitore by to malo byt normalne pozeratelne. Pripadne mozno neskor by sa mozno kupil daky monitor 22, mozno 24, to este nevjem.. Tak aby to bolo pouzitelne aj do buducna by bolo fajn..
No takze poziadavky su aby to slo na booku, aby to bolo kvalitne v ramci moznosti, a aby sa to dalo zapojit aj k telke.. Moznost nahravania povazujem za samozrejmost.. No a cena povedzme cca 1500sk.. Mozno mam prehnane naroky ja nevjem, ale tak bez toho sa na to môzem..
Ak sa v tom dakto vyznate alebo mate dake skusenosti tak prosim poradte, budem vdacny.
Runes
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

huh no k booku mas 2 moznosti A) USB B)PCIMCI slot ci ako sa to vola ja mam moznost B co sa tyka kvality hmm zazrak od toho necakaj nahravat sa da ale su to megalomanske subory cize treba este konvertovat do divix a pod. O cenach nemam sajn ja mam avermedia co som kupoval pred 2 rokmi za 3000 ta bola vtedy najlepsia volba vyhrala vsetky testy ma vstup na analog aj digital vysielanie. Co sa tyka digitalneho vysielania na ktore by mala tusim od buduceho roka prechadzat cela europa tak nefim ale skor si mslim ze to kvalitu zlepsi a zariadenie smensi aspon tak sa mi to zda logicke ze pichnes do booku cez usb daky maly prijmac ktori len zachyti signal a o ostatne sa postara book lebo digitalny prenos ma zvysit kvaitu nie znizit v podstate je to zalozene natom ze teraz je analog signal skresleny prostredim kdez to pri digitalnom je taka predstava ze akekolvek narusenie signalu by mal prijmac sam vyhodnotit a opravit aspon tak mi to par rokov dozadu vstepovali na strednej
Napísať odpoveď