ja som tiez uvazoval nad tym byt kamionista. Jednoducho ma bavi soferovanie...a hlavne ked riadim nieco velke, je jedno co, ci to je tank, lokomotiva alebo kamion. A druha vec, precestujem vela statov napriec Europou, doma ma v podstate nic nedrzi, takze by to nebol problem. Najradsej soferujem v noci alebo za zhorsenych poveternostnych podmienok. Najviac by ma asi sralo to statie v zapchach a na colniciach.
Pocujte, to ja som slepy, alebo v dialkovych kamionoch niesu pasy? wtf....pozeral som obvrazky Magnumu a nejak som nenasiel naznaky bezpecnosti, respektive pasov.......
Inac dal by som sa nahovorit na jazdu v renault magnum
jasne, ze su tam pasy, len nie kazdy ich pouziva, Scania mala uz davno taku kampan, ze vsetky pasy boli reflexne oranzove tak aby kazdy videl, ze je pripasany
Grim-Reaperka no ja milujem najme cestu po snehu a daz a tak podobne...ak mas nejake take spinavucke kamionaky ad snehu tak mozes poslat nejake foto na foro........Lub0$ hehehe no poviem ti to tak.....ked si to videl na slovenskych vodicou tak sa ani necudujem ..... nic v zlom niektroy su podstivy....ale su zato palky poriadne....a zivot ti to zachrani...lebo si predstav velke okno a ked do niecoho pekne buches ako pekne letis cez okno
Ved to si prave viem predstavit a preto mi je to cudne.....ze ty co je pre nich soferovanie zamestnanim, a kazdodennym vyplnenim casu....tak ty by mali dbat na bezpecnost dva krat viac......
Velmi zaujimavy clanok, precital som ho jednym dychom, hlavne preto ze som podobny rusofil. Co sa truckov tyka, rad by som si to vyskusal, ale ako karieru by som to nebral, na to gule nemam.
nic len tak lebo ja mam tiez 16......Fabo a ja nato zasa gule mam ale tak ak si sadnes do tej obyvacky a newes kde mas cestu ani prave ani lave koleso ci na krajnici c v sanci...tak to je adrenalin
//autoeditácia príspevku ( 16 Nov 2008, 1:06 )
chcem sa osprevedlnit dobremu chlapcovi ktory mi dal plus na karmu a co mi napisl.....ale sorrka ale ja s karmou newem robit ani odpisat nanu ci co sa snou robi ... prepac.....ale pokracujme v debate kamionou
Lub0$ napísal:A preco som nevidel, este ani jedneho sofera kamionu/autobusu, ktory by bol priputany? wtf
pokial viem tak soferi autobusu maju vynimku ako maju policajti(vsetci s vystraznym svetelnym znamenim cervenej farby), vodici autoskoly (ucitelia), ludia pri cuvani, taxikari.. a to je asi tak vsekto co ma teraz napadlo
No nemaju. Jedina vynimka je v tom, ze ak vozidlo nie je povinne vybavene pasmi tak nemusia - co nie su starsie kamiony a autobusy - co sa osobakov tyka tak tam to je tak cca 70 rok - vtedy sa to zaviedlo, ak mate napriklad Skodu 1000MB ktora nemala pasy v zakladnej vybave tak nemusite byt priputani ani vy.
co chces 315 je pecka poprdel nahradnich dielov atd inac stimi pasmi to je tak pasy tlacia tak ich nenosia a pasy v niektorych kamionoch su pasy len tie okolo brucha tak potom ich nevidis priputanich