Odinstalovanie

Informácie o software, ankety...
clubber123
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Odinstalovanie

Príspevok od používateľa clubber123 »

Cafte machri mam taky problem s niektorymi vecmi v pc nejdu mi odinstalovat pocul som ze je nato nejaky program co to spravi alebo ako to mam dostat prec ked to uz nechcem poradte prosim vas som zufaly :cry: :cry:
MakeFake
Spammer
Spammer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MakeFake »

Ak nejde nejaky subor odstranit a vypise chybu ze sa pouziva pouzi Unlocker.

Ked chce urobit totalnu odinstalaciu tak Revo Uinstallater.

Ja bezne ked nejaka aplikacia nejde vymazat, zmazem jej adresar a rucne kluce a hodnoty v registroch.
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

MakeFake napísal:Ak nejde nejaky subor odstranit a vypise chybu ze sa pouziva pouzi Unlocker.

Ked chce urobit totalnu odinstalaciu tak Revo Uinstallater.

Ja bezne ked nejaka aplikacia nejde vymazat, zmazem jej adresar a rucne kluce a hodnoty v registroch.
Pochopil by som, keby si napisal, ze kluce zmazes cez nejaky program, ale rucne? :shock: To si snad robis vola z nas.

k teme: Ked uz nieco nejde odinstalovat, tak zmazem adresar, Ccleanerom prebehnem registre viackrat a je to ok.
mLuks
Addict
Addict

Príspevok od používateľa mLuks »

pato83 napísal:Pochopil by som, keby si napisal, ze kluce zmazes cez nejaky program, ale rucne? :shock: To si snad robis vola z nas.
da sa to aj rucne len musis vediet cestu k tym klucom ja som to tiez tak robil pokial som nenasiel TuneUP Utilities teraz len dam "cistenie jednim kliknutim" (tak sa to vola) a ono to odstrani vsetky stare nepouzivane kluce a vybavena vec
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

aj ja som párkrát mazal ručne..keď aplikacia nejak zblbla, nešla odinštalovať tak som ju vymazal, prezrel všetko kde by mohli byť jej pozostatky a potom šup do registrov :D
Napísať odpoveď