samsung f480 touchwiz alebo nokia 6220 classic alebo N95 8GB
samsung f480 touchwiz alebo nokia 6220 classic alebo N95 8GB
Prosím vás o radu pri výbere telefónu, ktorý bude lepší?
ja som sa vyjadril na zaklade mojich poziadavok, neviem ake su tvoje, je to otazka osobnych preferencii... ja napriklad samsungy nemusim (dizajn mozno vedia, ale sw nie), dotykac bez hw klavesnice pre mna tiez nie je najstastnejsia volba + kedze nema wifi, tak je to uplne zbytocne...
6220 - uz len preto, ze je to nokia, ma symbian, GPS sa tiez mozno niekedy prida..
N95 (8GB) - z mojho pohladu najlepsia volba, wifi, GPS sice silnou strankou ne je, ale obcas moze pomoct, symbian, displej, fotak...
6220 - uz len preto, ze je to nokia, ma symbian, GPS sa tiez mozno niekedy prida..
N95 (8GB) - z mojho pohladu najlepsia volba, wifi, GPS sice silnou strankou ne je, ale obcas moze pomoct, symbian, displej, fotak...
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
hmm ja len jedno ked nokiu tak tu 95 by som nebral sused ju ma a stazuje sa stale ze nevydrzi baterka gps naprd kyve sa mu to atd atd a v principe okrem toho wifi je to cele naprd ja mam 6120 a je to ok taze 6220 bude tez asi
a co sa tyka samsungu nemam ani paru otom ale ak to je ten co ma touch screen tak tak len dalsia vec co sa moze do... nahodou sa ti dostane pod ten kryt co som prave kukol na googli daka spina tak sa to doskrabe ... neviem fakt ale ja by som si kupil asi tu 6220 ale to by som musel ten samsung najprv preskumat podrobne
-
easton
Professional
- Kontaktovať používateľa:
1.n95 velka ako dojna krava,myslel som si ze je to supa mobil, ale ked som ho videl nazivo,bol som klamany,funkcie nepoznam.
2.6220 je takmer dokonaly mobil,len mu chyba WI-FI.
3.Samsung o nom by som neuvazoval,ked uz chces touch display tak HTC Touch Diamond/HTC Touch HD
Ked tak pozeram ked uvazujes nad N95 co je dost draha..skor by som tie prachy investoval do niektoreho s HTC to uz je FAKT spicka medzi MDA.
2.6220 je takmer dokonaly mobil,len mu chyba WI-FI.
3.Samsung o nom by som neuvazoval,ked uz chces touch display tak HTC Touch Diamond/HTC Touch HD
Ked tak pozeram ked uvazujes nad N95 co je dost draha..skor by som tie prachy investoval do niektoreho s HTC to uz je FAKT spicka medzi MDA.
n 95 som už mal v ruke, a mohla by byť tenšia, a ta 6220 to je vraj velmi zle spravene materialovo, mi vraveli známi že to vrzgá moc, a ta baterka ma hlavne u n95 odrádza, fakt sa mi nechce so sebou ešte tahat 2 baterky, a nekupim si htc lebo to idem kupiť na paušal tak vyberam z toho čo je v ponuke,a idem si dať aktivovať aj web and walk takže wi-fi by mi nemalo chybať...