Rodic
-
clubber123
Medium Expert
Rodic
Mám frajerku a jej mama nevie ,že spolu chodíme ale chceme jej to povedať len je vtom výbušná ako jej to máme povedať? pomohol som jej dcéri a spravil si unej očko ale to je asi málo nato aby to pochopila dakujem za rady
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
Začiatok Konca
Professional
-
mehmed
Darca
pomohlo by, keby si napísal, aký ste starí, lebo no... keď som mal 16 a chodil som s jednou babou, tak ma jej mama fakt nemala rada. no.
ja ak by som bol rodič, tak by som asi nemal nejako radosť z toho, že moja dcéra s niekým "paktuje".
ale takú najdôležitejšiu vec, čo by som ti povedal je to, že ak má mama niečo proti tomu, aby ste sa stretávali, tak to najzaručenejšie zmeníš len plynutím času, čo znamená, že ak ju máš veľmi rád, tak sa ona raz osamostatní a potom...
ak sa rozídete, tak čo, no... nasrať
a nauč sa lepšie vyjadrovať
ja ak by som bol rodič, tak by som asi nemal nejako radosť z toho, že moja dcéra s niekým "paktuje".
ale takú najdôležitejšiu vec, čo by som ti povedal je to, že ak má mama niečo proti tomu, aby ste sa stretávali, tak to najzaručenejšie zmeníš len plynutím času, čo znamená, že ak ju máš veľmi rád, tak sa ona raz osamostatní a potom...
ak sa rozídete, tak čo, no... nasrať
a nauč sa lepšie vyjadrovať
-
wolodo
Professional
hmm co ja viem oznamovat rodicom ze s dakym chodi ich dcera..... akoze... sa chcete priznat? akoby k dacomu zlemu... ved je to normalne. Chodievaj za nou alebo ona za tebou a netajte to samej jej to dojde a opyta sa jej. a Ona jej povie: Ano chodim s nim. a to s abude moct len zmierit... alebo sa potesi. Niic viac nic menej.
-
jin
VIP
Nie nie páni...
Chalan to najprv musí napísať inokedy ako o pólnoci, potom sa z toho možno vysekáme. Osobne som z toho zatiaľ dosť jeleň. Pokiaľ to však mám pochopiť podľa prvého príspevku, tak je to jednoducho problém strachu - ako zareaguje jej mama na to, že jej dcéra si našla frajera!
Pokiaľ však nemáte 14, tak mi to príde dívné!
Chalan to najprv musí napísať inokedy ako o pólnoci, potom sa z toho možno vysekáme. Osobne som z toho zatiaľ dosť jeleň. Pokiaľ to však mám pochopiť podľa prvého príspevku, tak je to jednoducho problém strachu - ako zareaguje jej mama na to, že jej dcéra si našla frajera!
Pokiaľ však nemáte 14, tak mi to príde dívné!
-
Soviet
Darca
Este kolkokrat to budes riesit? Vtedy sa to volalo matka, teraz rodic a nabuduce sa to bude volat Prislusnik rodiny?
http://www.hojko.com/post878685.html?highlight=#878685
Alebo toto je vari ina matka?
http://www.hojko.com/post878685.html?highlight=#878685
Alebo toto je vari ina matka?