CS 1.6 Server hojko.com
-
moosha
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Ja by som mal tiez taky navrh. Ku teamkillom. Znizit dmg-rate, ked strilate do svojho. Napr. ked ste CT a strelite do T a zoberete mu 50hp, ked do svojho CT tak iba napr. 10hp. Predislo by sa zbytocnym killom. A uz keby niekto velmi velmi chcel niekoho naschval zabit, tak by tych 30 nabojov obetoval.
Alebo skor nieco take, ze kolko vystrielas do svojho, tolko sa hp uberie tebe... Nebolo by to takto najlepsie? Videl som to na jednom serveri a splnilo to ucel...moosha napísal:Ja by som mal tiez taky navrh. Ku teamkillom. Znizit dmg-rate, ked strilate do svojho. Napr. ked ste CT a strelite do T a zoberete mu 50hp, ked do svojho CT tak iba napr. 10hp. Predislo by sa zbytocnym killom. A uz keby niekto velmi velmi chcel niekoho naschval zabit, tak by tych 30 nabojov obetoval.
-
lekoklatik
VIP
Skôr než sa hráč "," príde sťažovať (i keď by som na jeho mieste ani nepípol pretože ako som už povedal už som ho raz Bannol a objavil sa na servery znovu s tým že to nie je jeho nick ale to má teda smolu pretože som mu písal že som ťa bannol http://cs.hojko.com/banlist/ban_list.php?view=20&page=2 - http://cs.hojko.com/banlist/ban_list.php ) tak píšem že chlapček WH mal 
Opíšem situáciu keďže demo som nenahral ale položím ruku do ohňa.
Walkoval som na inferne na bombovisko menšie tam kde sú tie škatule na ktoré sa da skákať tuším je to A a stál som v uličke a čakal asi 10 sec. Počul som ako niekto beží a zrazu kroky prestali tak som bez pohnutia stál a čakal. On walkoval cez vchod od CT spawnu a tak ma dal od zadu. Keďže nemohol vedieť že som tam pretože to neexituje pretože som walkoval tak súdim že má WH. Keby ma neobyšiel zo strany CT ale šiel by priamo na bombovisko tak nepoviem ani slovo. Proste o mne nemohol vedieť. Ale Wh mu pomohlo.
Ďakujem
Opíšem situáciu keďže demo som nenahral ale položím ruku do ohňa.
Walkoval som na inferne na bombovisko menšie tam kde sú tie škatule na ktoré sa da skákať tuším je to A a stál som v uličke a čakal asi 10 sec. Počul som ako niekto beží a zrazu kroky prestali tak som bez pohnutia stál a čakal. On walkoval cez vchod od CT spawnu a tak ma dal od zadu. Keďže nemohol vedieť že som tam pretože to neexituje pretože som walkoval tak súdim že má WH. Keby ma neobyšiel zo strany CT ale šiel by priamo na bombovisko tak nepoviem ani slovo. Proste o mne nemohol vedieť. Ale Wh mu pomohlo.
Ďakujem
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
len tak z nicoho si dostal ban? mal som nick "stfu" a schvalne si na spawne do mna strielal, ostalo mi 34 hp, tak som zmenil nick na fruxo, zabil som ta a dal ti ban... SCHVALNY TEAM ATTACK, papa (netreba nam takychto hracov na servery, ludia si chcu kvalitne zahrat a nie zapodievat sa nejakou trubkou co striela do vlastnych)seanko napísal:nvm ci som to tu dal do spravej sekcie ale:
bola mapa de_inferno bol som v dome a fruxo(admin) ma zakilloval povedal som mu nieco thake uz si nepametam : debil nekilluj ma a na novom kole sa objavi uz YOU HAVE BANNED pernament a laming nexapem precoa poprosil by som o un-ban
a nepovedal si "debil nekilluj ma" ale "chod do pi*e fruxo"
-
wolodo
Professional
co ja chodim na to bombovisko tak vzdy radsej idem cez tu ulicku poza lebo povacsine sa tam skryva T... iseil by som rovnako ako to opisujes a zacal by som aj walkovat ak by bolo na to casu....lekoklatik napísal:
Opíšem situáciu)
a ked si ho pocul ze ide tak si strazim aj chrbat lebo viem ze moze prist odtial nie ako kazdy blb co ide bezhlavo po bombu a kasle na to ze kto ju strazi
-
moosha
Darca
Zdravim! Prichadzam s velmi uzitocnym napadom. Dnes a aj vcera, predvcerom, proste furt sa ludia na servri stazovali, ze idu rovnake mapy. Viem, volia to oni, ale stazovali sa ze d2, inf, d2, inf, nuk, d2, inf, d2... a to je pravda. Raz davno som hral na istom CZ servri EXOTiC (mozno poznate) a tam to bolo cez AMXX riesene tak, ze sa nemohla nominovat/volit mapa, ktora sa hrala posledne 4 kola. Tym by sa vylocilo pripadne, uz spominane d2, inf, d2, inf... taktiez zakazat aim_ mapy ked je viac ako 12 ludi, zakazat fy_ mapy ked je viac ako 10 ludi a pod. Zaroven pripajam navrh na pridanie mapy aim_assault, ktora je vyborna mapa kde sa naucite hrat s AK/M4, je velmi dobre spracovana a nie az tak mala. Bohuzial vsade je verzia pre CSS/CCZ tak musite si ju najst asi vy. Dakujem
.
-
mirak2
Hardcore addict
nejake take nastavenie na servery je a je urcite aj v rtv ale za neviem ako to je nastavenemoosha napísal:Zdravim! Prichadzam s velmi uzitocnym napadom. Dnes a aj vcera, predvcerom, proste furt sa ludia na servri stazovali, ze idu rovnake mapy. Viem, volia to oni, ale stazovali sa ze d2, inf, d2, inf, nuk, d2, inf, d2... a to je pravda. Raz davno som hral na istom CZ servri EXOTiC (mozno poznate) a tam to bolo cez AMXX riesene tak, ze sa nemohla nominovat/volit mapa, ktora sa hrala posledne 4 kola. Tym by sa vylocilo pripadne, uz spominane d2, inf, d2, inf... taktiez zakazat aim_ mapy ked je viac ako 12 ludi, zakazat fy_ mapy ked je viac ako 10 ludi a pod. Zaroven pripajam navrh na pridanie mapy aim_assault, ktora je vyborna mapa kde sa naucite hrat s AK/M4, je velmi dobre spracovana a nie az tak mala. Bohuzial vsade je verzia pre CSS/CCZ tak musite si ju najst asi vy. Dakujem.
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
moosha
Darca
Tak by som poprosil adminov aby si mapu prezreli a popripade nahodili na server
.
//autoeditácia príspevku ( 17 Nov 2008, 11:06 )
Wazz?! Dnes som prisiel na server trocha skor. Hralo sa de_dust_aztec ci ako sa to vola... potom isiel cs_assault, celkom sa mi darilo. Potom sa rocklo (ako inak) de_inferno. No tam sa mi nieco nezdalo. Morpheus. Viac ludi hovorilo ze cheatuje, tak som sa hodil so špeka (
) a urobil demo. Nezdalo sa mi viac jeho reakcii, ktore by som ja urcite urobil predtym, ako by som niekde vstupil, taktiez vela HSs a podobne. Posudte sami, samozrejme. V case, ked bol dead tak su tam inaksi hraci, ospravedlnujem sa
. Takze, ci uz mu ban date alebo nie, ja nehovorim ze je cheater, ale myslim si to
.
//autoeditácia príspevku ( 17 Nov 2008, 11:06 )
Wazz?! Dnes som prisiel na server trocha skor. Hralo sa de_dust_aztec ci ako sa to vola... potom isiel cs_assault, celkom sa mi darilo. Potom sa rocklo (ako inak) de_inferno. No tam sa mi nieco nezdalo. Morpheus. Viac ludi hovorilo ze cheatuje, tak som sa hodil so špeka (
- Prílohy
-
- hojko_dot_com_server_morpheus_cheating.rar
- Dve dema.
- (3.25 MiB) 58 stiahnutí
-
lekoklatik
VIP
Akurát že ja som kcel človeka nachy´tať na hruškách. Preto som sa ani neotočil, ani nepohol. btw keď by už kcel by nenápadný, tichý a kcel by si situáciu na bombovisku skontrolovať, hodil by begrip alebo by walkoval trosku skôr (keby mu záležalo na tom aby ho nik nepocul). A predsa keď na bombovisku nikoho nepočuješ, je zbytočné walkovať. Takto to berie mnoho hráčov. Bol jedným z nich. Ak ti nestačí tento argument, priložil som dôkaz o tom že BAN už raz dostal.wolodo napísal:co ja chodim na to bombovisko tak vzdy radsej idem cez tu ulicku poza lebo povacsine sa tam skryva T... iseil by som rovnako ako to opisujes a zacal by som aj walkovat ak by bolo na to casu....
a ked si ho pocul ze ide tak si strazim aj chrbat lebo viem ze moze prist odtial nie ako kazdy blb co ide bezhlavo po bombu a kasle na to ze kto ju strazi
Žeby to bola zhoda nickov? Áno, tiež ma to napadlo. Avšak písal som. "," nedostal si náhodou odomňa BAN? On na to že toto ani nie je jeho pravý nick. Ale hral s ním vždy keď sa na server pripojil až po kým sa neodpojil. Takže normálny hráč by i nick zmenil. Avšak on je asi na toľko tupý, že príde na rovnaký server kde ho bannli s rovnakým nickom. Ešte stále máš pocit, že by na tom bomboovisku premýšľal o tom či niekto čaká v ulička na bombovisku?
//autoeditácia príspevku ( 17 Nov 2008, 11:41 )
prezriem si to ale kcem len napísať že mne sa napr. nezdá Destroyer. nvm či má luck ale občas dáva také neskutočné že nechapemmoosha napísal:morfeus...
//Blazer ale ako si sám videl čo som dal príklad, Ban som mu už raz dal. Písal som mu že tento nick už bannutý je. Nezmenil si ho ani nič, tak už len za to má perm. Keď je už raz bannutý a má dynamic tak nie je o čom
A btw keby WH fakt nemal, mám pocit že by niečo na svoju obranu na server napísal