Torrenty | Torrent | uTorrent | bitTorrent | p2p sharing
no to viem ale ako mam zrychlit ten upload pretoze mne ide upload cca 30 kb a download 1mb.a keby sa dal ten upload zvysit aspon na 10 krat tolko a klient pouzivam UtorrentŠu-Do napísal:musis uploadovat.. tym sa zvysi upload download pomer... tym sa zvysi ratio.. ratio zvysujes iba uploadom, downloadom znizujes
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
tak su sposoby ako si zvysit ratio aj bez UP ale je to dost podraz voci ostatnym ktory poctivo upuju ale da sa ..za 10 sec mas aj 20GB odoslane..ale radsej ostan pri tom ze budes poctivo upovat je to fer voci tym ktory poskytnu dany torrent aj tebe ..ved o tom je to ..nieco das ty nieco zas ja ..vymenny obchodchrust napísal:vie mi niekto poradit ako zvysit ratio ? ....l
-
Sphinx
Addict
ano stiahni ten isty torrent a daj umiestnenie kam to chces ulozit tam kde mas tie subory prebehne kontrola a ak sa zhoduju nazvy a vsetko tak seedujes dalej... ale nasmies menit meno velkost...!!Cyrus666 napísal:presunul som par suborov na druhy disk.....mozem niekde nastavit aby mi ich seedoval s tej danej zlozky lebo nikde to nevidim
//utorrent
-
lollo
Professional
Mam taky mensi problem som regnuty na jednom privatnom trackery...pozuzivam utorrent 1.8.2 vsetko ma tak ako ma byt...portforwarding nastaveny dal som to skontrolovat cez utorrent napiso ze ok port funguje.Ale na trackery som stale ako passiv aj ked chcem nieco seedovat tak nemozem lebo nikto odomna nemoze tahat mam wifi router od tcomu dlink2641R.
Pls help me
//poriesil som to
Pls help me
//poriesil som to
-
Iron-Eddie
Light Professional
Chcem sa spýtať: Dá sa torrent stiahnúť na niekoľko fáz?
Vysvetlím, ako si to zhruba predstavujem: (nepoužívam špeciálny program, prehliadač mi pri prvom torrente stačil a torrentový program mi môj problém nevyriešil).
Rozhodnem sa niečo si stiahnúť cez torrent.
Nájdem si to.
Dám sťahovanie a čakám.
Zistím, že sťahovanie bude trvať veľmi, veľmi dlho.
Dočasne preruším. (Ráta sa aj s vypnutím PC)
A neskôr ho nechám pokračovať.
Dôvod, prečo sa pýtam: Lebo torrent sa mi sťahuje neuveriteľne pomaly, a pri jeho rýchlosti sa sťahuje aj cez 2 dni. Špeciálny program mi nepomáha. Ak to nejde, nepoznáte nejaký spôsob, ako urýchliť sťahovanie?
Vysvetlím, ako si to zhruba predstavujem: (nepoužívam špeciálny program, prehliadač mi pri prvom torrente stačil a torrentový program mi môj problém nevyriešil).
Rozhodnem sa niečo si stiahnúť cez torrent.
Nájdem si to.
Dám sťahovanie a čakám.
Zistím, že sťahovanie bude trvať veľmi, veľmi dlho.
Dočasne preruším. (Ráta sa aj s vypnutím PC)
A neskôr ho nechám pokračovať.
Dôvod, prečo sa pýtam: Lebo torrent sa mi sťahuje neuveriteľne pomaly, a pri jeho rýchlosti sa sťahuje aj cez 2 dni. Špeciálny program mi nepomáha. Ak to nejde, nepoznáte nejaký spôsob, ako urýchliť sťahovanie?
-
Iron-Eddie
Light Professional