Vieden
Vieden
Zdravim toto pekne ranko...ak tu bola tato tama tak sry...cem sa opytat ci ste neboli niekdo Vo Viedni na tych Vian. trhoch?? chcem sa spyta ohladne cien ze co tam kolko stoji cem si tam nieco kupit berem si cca 1500,-....na darceky ne ale na niaku drobnost zevraj tam take male ze 15€ coo?? ...poradte..! pls... 
-
wolodo
Professional
- Kontaktovať používateľa:
hmm tak rozhodne by som nesiel na vianocne trhy zo 150 korunami...
editt/ vies tak ale mal si tam 150 a nie 1500
no urcite to je tam predrazene uz aj nase slovenske jarmoky su predrazene a to je podobna akcia, a aj vianocne trhy co su po mestach...
Mi to pripada ze to je len o tom podujati a ze na tu chvilu je vsetko portrebne po kope, na nejake nakupy to uz moc neni.
editt/ vies tak ale mal si tam 150 a nie 1500
no urcite to je tam predrazene uz aj nase slovenske jarmoky su predrazene a to je podobna akcia, a aj vianocne trhy co su po mestach...
Mi to pripada ze to je len o tom podujati a ze na tu chvilu je vsetko portrebne po kope, na nejake nakupy to uz moc neni.
-
pryja
Darca
Trochu zle zaradena tema. Mozno ta presunu
My sme tam boli minuly rok a je to naozaj vsetko velmi predrazene. Pamatam si akurat punc bol salka za 3euro+zaloha za salku, ktoru ti potom vratia.
Ale 150e na vianocne trhy je urcite dost. Teda ak sa nechystas nakupit komplet vianocnu vyzdobu+darceky
Tazko povedat, co kolko stoji, je tam toho strasbe vela, od malickych somarin za 1e az po veci za par desiatok eur.
My sme tam boli minuly rok a je to naozaj vsetko velmi predrazene. Pamatam si akurat punc bol salka za 3euro+zaloha za salku, ktoru ti potom vratia.
Ale 150e na vianocne trhy je urcite dost. Teda ak sa nechystas nakupit komplet vianocnu vyzdobu+darceky
-
pryja
Darca
Ceny 2dcl puncu sa pohybuju od 3 do 6euro, podla toho, kde, je tam tych vianocnych trhov viac a tiez je vela druhov puncov.
My sme pili visnovy a s vianocnym korenim a bol perfektny
A uz som pisala, ze ho zvyknu nalievat do peknych porcelanovych salok, aby nepalil a pri plateni ti automaticky nauctuju aj zalohu 2euro a tie potom dostanes spat. Lebo vsak vieme, aky vedia byt turisti sikovni
Teda aspon v Schonbrunne/zamok/je to tak, v centre pred radnicou si uz nepamatam.
//autoeditácia príspevku ( 16 Nov 2008, 11:44 )
My sme pili visnovy a s vianocnym korenim a bol perfektny
A uz som pisala, ze ho zvyknu nalievat do peknych porcelanovych salok, aby nepalil a pri plateni ti automaticky nauctuju aj zalohu 2euro a tie potom dostanes spat. Lebo vsak vieme, aky vedia byt turisti sikovni
Teda aspon v Schonbrunne/zamok/je to tak, v centre pred radnicou si uz nepamatam.
//autoeditácia príspevku ( 16 Nov 2008, 11:44 )
No co, ozere sa, pofoti a pojde domovGangy napísal:Ako fakt neviem co si chces vo Viedni kupit za 1500 korun. By si sa mal trocha zobudit sa mi zda...
Sa poutieraj, ja ti snad vravim ze si chudak alebo ze ja som bohaty?fildinko napísal:Tak ja doma netlacim peniaze ako ty!
Alebo ty si myslis ze tam s nimi budes zjednavat? Ze ceny veci vo viedni su ovplyvnene tym kolko penazi si zoberies? Spamataj sa, za 1500 korun sa vo viedni raz najes a dvakrat napijes, potom mozes ist s drobnymi co ti budu stacit akurat na verejne WC domov. Ty si asi z nejakeho lacneho kraja ked chces ist do Viedne robit s 1500 korunami vianocne nakupy, omfg... A este si tu na mna otvaraj hubu ked si dovolim upozornit ze si za to kupis hovno.
-
makaveli
King
vsak od 21.12.2007 sa colne kontroly na statnej hranici s okolitymi krajinami slovenska okrem ukrajiny zrusili - schengenska dohoda.. iba prejdes do rakuska bez nejakeho zastavenia popri opustenych colnych budovach a ked nebudu uz ani tie, zistis to podla tabule ÖsterreichGrim-Reaperka napísal:a to je naozaj vsetko? nechce sa mi verit ze by to slo az tak lahko...
-
Grim
Darca
tak v tom pripade parada. Dakujem vsetkym.makaveli napísal:vsak od 21.12.2007 sa colne kontroly na statnej hranici s okolitymi krajinami slovenska okrem ukrajiny zrusili - schengenska dohoda.. iba prejdes do rakuska bez nejakeho zastavenia popri opustenych colnych budovach a ked nebudu uz ani tie, zistis to podla tabule Österreich