teoria ALFA-S

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
pryja
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

qwerty, ty si zhuleny, ked sem pises, ci co? Nemecke zeny? Koho to zaujima? Zalozis temu o alfa samcoch a skoncis pri nemkach, ktore maju chlpate nohy a plysakov pod pazuchami :roll:
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

Asi preto, že on ten článok nepísal, keďže on nepoužíva diakritiku.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

qwerty tvoja teoria ma jeden zasad ny problem - podla nej som aj ja alfa samec (sedi to, nic moc vyzor, ziadne prachy...) no ale ja nim nie som.

Inymi slovami - pixoviny.
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

fikus-kukis napísal:Asi preto, že on ten článok nepísal, keďže on nepoužíva diakritiku.
tak a tu je dokaz

http://www.prave-spektrum.sk/print.php?476

//qwerty konečne sa už zobuď..počúvni erytrocyta a vytiahni si ten káblik z tej tvojej virtualnej reality..začni žiť a nevymyšlaj furt kadejaké blbosti a namiesto toho strateneho času čo si premrhal na nete hladanim teorii o samcovi alpha si už mohol byť "za vodou"...Za to že si nevieš nájsť babu mi nemožme..neboj raz sa jedna ulakomí aj na teba..len dávaj pozor na alpha-s :wink:
SmrtiKridlo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SmrtiKridlo »

osobne si myslim ze jediny qwerty tu ma pravdu =)) a to ze o tom moc neviete neznamena ze prave qwerty nemusi mat pravdu =))
okovanec
Expert
Expert

Príspevok od používateľa okovanec »

presne tak suhlasim z quertym toto bolo sice unavujuce na citanie ale dost vystizne :))
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

fizz napísal:Netvrdim, ze vam neverim, ale odkedy je zalozena tato tema, kukam okolo seba, vcera so ho hladala na jednej akcii a nic...Nikto komu by som proste musela dat (vieme co, cez hubu jeden predsa len dostal)
Fizzy tu sa ale predsa bavime o dievcatach... :roll:
okovanec
Expert
Expert

Príspevok od používateľa okovanec »

fizz napísal:Netvrdim, ze vam neverim, ale odkedy je zalozena tato tema, kukam okolo seba, vcera so ho hladala na jednej akcii a nic...Nikto komu by som proste musela dat (vieme co, cez hubu jeden predsa len dostal)
Kto ale povedal ze su vsade???
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Opak napísal:tak a tu je dokaz

No veď qwerty sem len prepastoval ten článok, čo sem dala fizz. A čo sa týka alpha samcou má to niečo do seba, a dokonca aj z toho článku sa dá niečo zobrať, avšak nie sa cielene chovať podľa tých rád, lebo takto si nejaký "AFC" (podľa toho článku) ešte ťažšie nájde babu, lebo veľká pravdepodobnosť, že to použije v nevhodnej chvíli...stačí podľa mňa dostatočná miera sebavedomia ale stále ostať sám sebou... :wink:
SmrtiKridlo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Sagittarius napísal:No veď qwerty sem len prepastoval ten článok, čo sem dala fizz. A čo sa týka alpha samcou má to niečo do seba, a dokonca aj z toho článku sa dá niečo zobrať, avšak nie sa cielene chovať podľa tých rád, lebo takto si nejaký "AFC" (podľa toho článku) ešte ťažšie nájde babu, lebo veľká pravdepodobnosť, že to použije v nevhodnej chvíli...stačí podľa mňa dostatočná miera sebavedomia ale stále ostať sám sebou... :wink:
ostat sám sebou =)) nie vzdy to plati vies su niektory ludia ktory maju dost divny charakter nato aby sa niekomu pacil skus sa pozret okolo seba a zistis ze to pravda nieje =)
Mastros
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Mastros »

Clanok s vysvetlenymi pojmami AFC, PUA atd.... jednoducho to, co sem dala fizz a qwerty-xyz...
Autor o sebe pise, ze je alpha - s. Pise tam doslova navody ako babu postupne dostat do postele... clovece, ved on si znizuje sancu uspechu!
SmrtiKridlo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

este by som rád povedal =) ze ked is niekto mysli ze si to precita a bude to hned fungovat tak je na omyle che to aj vela vela praxe =))

///
Zase niečo malo o Alfa-s
čo predurčuje atraktivneho muža =)
* sebavedomost
* dominantne chovanie
* vodcovsto
* oblubenost
* spoločebske schopnsoti
* komunikacie
* ctižiadostivost
* humor
* (vzhlad je tak 20%) //u žien to je naopak
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Opak napísal:tak a tu je dokaz

//qwerty konečne sa už zobuď..počúvni erytrocyta a vytiahni si ten káblik z tej tvojej virtualnej reality..začni žiť a nevymyšlaj furt kadejaké blbosti a namiesto toho strateneho času čo si premrhal na nete hladanim teorii o samcovi alpha si už mohol byť "za vodou"...Za to že si nevieš nájsť babu mi nemožme..neboj raz sa jedna ulakomí aj na teba..len dávaj pozor na alpha-s :wink:
ha ha ha ,len si robte prdel . . .
Babu si najst viem len je s tym teraz vacsi mensi problem,mam na to zalozit samostatnu temu? Ved ma zabije ked to najde na nete. . . (myslim ju)
Gangy
Darca
Darca

Preco si nenajdes nejaku 13rocnu "zivotom-suzovanu-predcasne-dospelu-extremne-znechutenu-tymto-strasnym-svetom" emacku? Budete si navzajom rozpravat ako sa chcete zabit a bude pokoj...
qwerty-xyz

Gangy napísal:Preco si nenajdes nejaku 13rocnu "zivotom-suzovanu-predcasne-dospelu-extremne-znechutenu-tymto-strasnym-svetom" emacku? Budete si navzajom rozpravat ako sa chcete zabit a bude pokoj...
doooobre gangy chcel si to,zalozim tu temu ktora rozoberie mna a terajsi stav s dievcatami,pravdivo a bez hanby to napisem. Snad mi napises nejaku rozumnu odpoved,suhlas? :wink: No lebo vidim ,ze sa do mna zase opierate a zase HOVNO PRDEL viete aky je terajsi stav s holkami.
Gangy
Darca
Darca

qwerty-xyz napísal:doooobre gangy chcel si to,zalozim tu temu ktora rozoberie mna a terajsi stav s dievcatami
Ospravedlnujem sa vsetkym zainteresovanym uzivatelom tohto fora, urobil som strasnu vec a teraz kvoli nej budu musiet trpiet vsetci... Prepacte... :surrender:
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Gangy to je OK, pre tieto pripady tu mam pripraveny v chladnicke bylinny napoj zvany fernet :)
Gangy
Darca
Darca

Pozyvas? Vezmem nejake cigary a revolver...

//GothaR: vidis, a zase si OT :P

//Teraz ano :wink:

Mimochodom cital som ten dlhy clanok co tu bol postnuty (nie cely) a co sa tyka toho spravania ktore zeny pritahuje tak je pravda ze vacsinou tieto veci funguju. Samozrejme teraz to nemozte brat tak ze vsetky zeny su sliepky naprogramovane to zozrat a ist sa s vami vychrapat, ale je ich dost.
qwerty-xyz

Gangy napísal:Pozyvas? Vezmem nejake cigary a revolver...

//GothaR: vidis, a zase si OT :P

//Teraz ano :wink:

Mimochodom cital som ten dlhy clanok co tu bol postnuty (nie cely) a co sa tyka toho spravania ktore zeny pritahuje tak je pravda ze vacsinou tieto veci funguju. Samozrejme teraz to nemozte brat tak ze vsetky zeny su sliepky naprogramovane to zozrat a ist sa s vami vychrapat, ale je ich dost.
jeeej parada ze si uznal ze je to aspon z casti pravda,mas novu temu mozes rozmyslat. (a neee foto tych holiek ti neposlem mohol by si oblizovat monitor a vyskratuje ti a potm by si na to nemohol reagovat....) :roll: A gangy ked ta moje temy nezaujimaju tak proste do nich nepis aj ked viem ze prispevocky sa asi zidu vsak?
Gangy
Darca
Darca

qwerty-xyz napísal:jeeej parada ze si uznal ze je to aspon z casti pravda,mas novu temu mozes rozmyslat. (a neee foto tych holiek ti neposlem mohol by si oblizovat monitor a vyskratuje ti a potm by si na to nemohol reagovat....) :roll: A gangy ked ta moje temy nezaujimaju tak proste do nich nepis aj ked viem ze prispevocky sa asi zidu vsak?
Ano dostavam za ne peniaze. A z tych tvojich troch modeliek co ta chcu vsetky naraz by som si urcite okamzite trenky zaje*** tak radsej nic. Mna tvoje temy nezaujimaju, mna irituju.
Napísať odpoveď