Poskytovatelia internetu
Poskytovatelia internetu
Prosím Vás mohli by ste mi niekto napisat zoznam poskytovatelov internetu????dakujem
-
PAuLi3
Darca
- Kontaktovať používateľa:
http://www.azet.sk/katalog/poskytovatelia-internetu/
3 sekundy hladania,,to by ta fakt nezabilo, keby si to skusil aj sam
3 sekundy hladania,,to by ta fakt nezabilo, keby si to skusil aj sam
-
MP4-27
Guru wannabe
Re: Poskytovatelia internetu
od T-Comu jednoznacne neber net ked tak optiku ak bude dostupnaalexei159 napísal:Prosím Vás mohli by ste mi niekto napisat zoznam poskytovatelov internetu????dakujem
Preco by nemal brat od t-comu net? Ja mam T-com uz 3 roky a som spokojny. Pred tym som mal cez Wifi a to bola hroza, nic som poriadne nemohol tahat, len chodit po webe aj ked to bola 10MBit na jedneho. Kamarati taktiez nadavaju na poskytovatelov netu cez Wifi atd.. Ale tak zalezi to aj od ochoty tych poskytovatelov a na co net potrebujes.
A T-com ako jediny nema FUP (aspon z celoplosnych).
A T-com ako jediny nema FUP (aspon z celoplosnych).
T-Com je jeden z najlepsich - minimalne vypadky, dobre ceny, ziadne obmedzenia p2p, verejna ip adresa, priebezne zvysovanie rychlosti.MP4-24 napísal:od T-Comu jednoznacne neber net ked tak optiku ak bude dostupna
-
MP4-27
Guru wannabe
kazdy ma na tu spolocnost vlastny nazor ale co ja viem mal som ho 2 a pol roka s tym ze ked bola rychlost este len 512bps tak islo vse v poho bez vypadkov ked zvysili na 1024 tiez v poho ale teraz ked to dali na 2048 a tahal som mesacne v priemere 60GB tak som kazdy tyzden musel telefonovat do T-Comu kvoli tomu ze raz isiel net raz ne a niekedy som ho vazne potreboval ale neslo to zavolal som technikovy aby sa nato pozrel a on ze v poho...o 4 dni sa mi na to az pozrelGothaR napísal:T-Com je jeden z najlepsich - minimalne vypadky, dobre ceny, ziadne obmedzenia p2p, verejna ip adresa, priebezne zvysovanie rychlosti.
mimochodom za minuli mesiac som stiahol 166GB a nijake obmedzenie
S tym fup som to myslel, na celoplosneho poskytovata! Mne moze byt nejaka optika ukradnuta, kedze ku nam sa nedostane ani za 20rokov. A v tom tiez nie som jediny. Skratka t-com ma vyhodu v pokryti. Orange v rychlosti. Ale ja osobne som zazil za cely cas asi 1 vypadok a pri prechode na Magio som veeeeeelmi dlho cakal, ale inac nic.
Taky dodatok: Fibernet Tcom neponuka. on ma magio.
Taky dodatok: Fibernet Tcom neponuka. on ma magio.
-
MP4-27
Guru wannabe
to si asi zaspal dobu lebo uz ponuka a magio je uplne nieco ine ale nevadi...mno ano DSL ma dostupnost lebo hocikde na poste v hocijakej dedine slahnu tie ich stanice a hura do tahania kablov...ak si zazil vypadok len raz tak BUC len rad moze sa to hocikedy zmenit...a to ani Chello nemozte mat?bloodko napísal: Taky dodatok: Fibernet Tcom neponuka. on ma magio.
-
MP4-27
Guru wannabe
tak potom smola a nevola sa Fibernet ale fiber 4G 
''O prenájme alebo odkúpení optických sietí sa spoločnosť ST zatiaľ dohodla s niektorými menšími subjektmi. Ich mená však ST nechce zverejniť, pretože tieto informácie sú predmetom obchodného tajomstva. „V prípade Orangeu rokovania z nášho pohľadu nepriniesli pozitívne výsledky.''
''O prenájme alebo odkúpení optických sietí sa spoločnosť ST zatiaľ dohodla s niektorými menšími subjektmi. Ich mená však ST nechce zverejniť, pretože tieto informácie sú predmetom obchodného tajomstva. „V prípade Orangeu rokovania z nášho pohľadu nepriniesli pozitívne výsledky.''