Poskytovatelia internetu

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
alexei159
Novice
Novice

Poskytovatelia internetu

Príspevok od používateľa alexei159 »

Prosím Vás mohli by ste mi niekto napisat zoznam poskytovatelov internetu????dakujem
PAuLi3
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

http://www.azet.sk/katalog/poskytovatelia-internetu/
3 sekundy hladania,,to by ta fakt nezabilo, keby si to skusil aj sam
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Re: Poskytovatelia internetu

Príspevok od používateľa MP4-27 »

alexei159 napísal:Prosím Vás mohli by ste mi niekto napisat zoznam poskytovatelov internetu????dakujem
od T-Comu jednoznacne neber net ked tak optiku ak bude dostupna 8)
Josa
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Josa »

Preco by nemal brat od t-comu net? Ja mam T-com uz 3 roky a som spokojny. Pred tym som mal cez Wifi a to bola hroza, nic som poriadne nemohol tahat, len chodit po webe aj ked to bola 10MBit na jedneho. Kamarati taktiez nadavaju na poskytovatelov netu cez Wifi atd.. Ale tak zalezi to aj od ochoty tych poskytovatelov a na co net potrebujes.
A T-com ako jediny nema FUP (aspon z celoplosnych).
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

MP4-24 napísal:od T-Comu jednoznacne neber net ked tak optiku ak bude dostupna 8)
T-Com je jeden z najlepsich - minimalne vypadky, dobre ceny, ziadne obmedzenia p2p, verejna ip adresa, priebezne zvysovanie rychlosti.
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

inac neviem co tu riesite , sak on sa len pytal na poskytovatelov a nie ze ktory net mu odporucate :lol:

ked sa tu zacne riesit tema o kupe novej brzdy na bicykel tak sa skonci u kupi/y noveho auta
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

GothaR napísal:T-Com je jeden z najlepsich - minimalne vypadky, dobre ceny, ziadne obmedzenia p2p, verejna ip adresa, priebezne zvysovanie rychlosti.
kazdy ma na tu spolocnost vlastny nazor ale co ja viem mal som ho 2 a pol roka s tym ze ked bola rychlost este len 512bps tak islo vse v poho bez vypadkov ked zvysili na 1024 tiez v poho ale teraz ked to dali na 2048 a tahal som mesacne v priemere 60GB tak som kazdy tyzden musel telefonovat do T-Comu kvoli tomu ze raz isiel net raz ne a niekedy som ho vazne potreboval ale neslo to zavolal som technikovy aby sa nato pozrel a on ze v poho...o 4 dni sa mi na to az pozrel :evil: tak som to sekol...a nie som jedini ludia od T-Comu co mozu bezia co najskor prec a preco??? dovodov je niekolko 4 % kazovost liniek uz momentalne slabe rychlost nehovoriac o upstreame. T-Com zaspal dobu za Orange-om o asi 3/4 rok teraz mam fiber za skoro tu istu cenu ale neporovnatelnu rychlost...pozrime sa na do buducnosti...ADSL ci prva ci druha generacia uz moc s rychlostou nenarobia linka ta proste nepusti...Fiber je bez konkurencie a najvacsi konkurent T-Comu Chello aplikuje technologiu DOCSIS 3.0 ktora umozni cca az 150Mbps priepustnost a uz teraz maju lepsie ponuky ako T-COM a bude to stale len a len horsie pre nich nehovoriac o tom ze Fiber od T-Comu sa sere tam kde je uz ORANGE :lol: mno taky ja mam nazor na T-COM nebyt pevnych liniek ktore sa uz stracaju z domacnosti tak tych XX miliard zisku uz nemaju IT s ALL.
mimochodom za minuli mesiac som stiahol 166GB a nijake obmedzenie :wink: ale stale je to len moj nazor a vas vam neberem :wink:
Josa
Light Professional
Light Professional

S tym fup som to myslel, na celoplosneho poskytovata! Mne moze byt nejaka optika ukradnuta, kedze ku nam sa nedostane ani za 20rokov. A v tom tiez nie som jediny. Skratka t-com ma vyhodu v pokryti. Orange v rychlosti. Ale ja osobne som zazil za cely cas asi 1 vypadok a pri prechode na Magio som veeeeeelmi dlho cakal, ale inac nic.

Taky dodatok: Fibernet Tcom neponuka. on ma magio. :D
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

bloodko napísal: Taky dodatok: Fibernet Tcom neponuka. on ma magio. :D
to si asi zaspal dobu lebo uz ponuka a magio je uplne nieco ine ale nevadi...mno ano DSL ma dostupnost lebo hocikde na poste v hocijakej dedine slahnu tie ich stanice a hura do tahania kablov...ak si zazil vypadok len raz tak BUC len rad moze sa to hocikedy zmenit...a to ani Chello nemozte mat?
Josa
Light Professional
Light Professional

Optika od Tcomu pochybujem ze sa vola fibernet.
UPC kablom? ee. nie je tu. jedine dsl a ti traposi s wifi
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

tak potom smola a nevola sa Fibernet ale fiber 4G :)
''O prenájme alebo odkúpení optických sietí sa spoločnosť ST zatiaľ dohodla s niektorými menšími subjektmi. Ich mená však ST nechce zverejniť, pretože tieto informácie sú predmetom obchodného tajomstva. „V prípade Orangeu rokovania z nášho pohľadu nepriniesli pozitívne výsledky.'' :lol:
awtt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa awtt »

No ja na tcom mam tiez dost kontroverzny nazor, hocikedy mi (mojmu kamosovi takisto) vypadne upload a napr. gmail mi neotvori ani za milion rokov (a chyba umna urcite nie je )
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

hned by som bral fibernet ale tak u nas ta m,oznost este neni a pochybujem ze na dedinach by to mozne bolo
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Filipito napísal:hned by som bral fibernet ale tak u nas ta m,oznost este neni a pochybujem ze na dedinach by to mozne bolo
zevraj do roku 2015 chcu mat kazdu obec nad 20000 ludi pokrytu :) som zvedavy

//GothaR: to nie je obec, to je mensie mesto ;)
Juicy
King
King

Príspevok od používateľa Juicy »

T-com je momentalne najrozumnejsie riesenie pre mensie mesta a obce kedze Fibernet je v nedohladne. Ja zase poznam asi 2 ludi s Fibernetom od Pomaranca co musia do tyzdna niekolkokrat restartovat svoje zariadenia pretoze zamrzaju...
Napísať odpoveď