mas kontaktovat cloveka.. teda konkretne toho odkial si kupoval account pretoze ti ho ten dotycny blokol... za asi ukradnutie acc
reseller moze byt napriklad cvaknito.sk
Šu-Do napísal:mas kontaktovat cloveka.. teda konkretne toho odkial si kupoval account pretoze ti ho ten dotycny blokol... za asi ukradnutie acc
reseller moze byt napriklad cvaknito.sk
ja som si za ten ucet zaplatil... mesiac siel v pohode... zeby ma predajca schvalne blokol? jedna sa o pol rocny ucet... tak som si ho moc neuzil a prachy v p....
pacho666.. to nie je nová funkcia rapidu, premium konto odnepamäti mohol používať iba jeden človek. Na Vás pravdepodobne došli až teraz, tak Vám to až teraz blokli (prípadne Vás niekto bonzol)..
Odblokovať to budeš môcť asi jedine tak, že sa skontaktuješ s rapidom a skúsiš ich presvedčiť, že toto konto používaš iba Ty sám..
brm vobec nemas pravdu. Pamatam si ako sa este na lamkach davno riesili tieto veci a niekdo im aj napisal mail, pricom odpoved bola v tom zmysle, ze s tym nemaju vobec problem pokial to niesu uzivatelia z roznych krajin.
pacho666 napis im mail ze tvoje konto bolo zneuzivane bez tvojho vedomia, niekdo asi zistil heslo a dal ho este niekomu dalsiemu, pricom ty si o tom nevedel. Ospravedln sa za svoju nepozornost a povedz ze si heslo urcite zmenis.
Ne, myslim ze to uz bolo .com. A logicky im to aj nema preco vadit, ked maju obmedzeny traffic. Keby si mohol na konto tahat kolko chces potom by boli stratovy ale takto im to moze byt jedno. Je to s nimi coraz horsie, kur*y zdieracske.
brm napísal:pacho666.. to nie je nová funkcia rapidu, premium konto odnepamäti mohol používať iba jeden človek. Na Vás pravdepodobne došli až teraz, tak Vám to až teraz blokli (prípadne Vás niekto bonzol)..
Odblokovať to budeš môcť asi jedine tak, že sa skontaktuješ s rapidom a skúsiš ich presvedčiť, že toto konto používaš iba Ty sám..
No ale ako ich presvedcim? Je fakt, ze sme tzo pouzivali viaceri, ale to uz od zaciatku, asi 1rok dozadu omg... co uz im nacisto drbe?
Zatial som napisal na cvaknito, cez nich som bral ucet.. sakra tak to ma pekne nasralo, mam tam 40k bodov omg
brm napísal:pacho666.. tak choď cestou ako navrhuje Gangy..
tak ano, je pravda ze mam este dynamicku IPcku, ze niekedy v logom mam vela IPciek, ale vacsina je moja. Ze pouzijem toto a to s tym heslom. Ale to musim im napisat suportu nie?? Dokonca predpokladam po anglicky SAkra ale neviem az tak tdobre gramaticky po anglicky. Z En do SK viem dobre, no spatne to uz tak nejde
A cvaknito myslite ze nehelfne?