Uplne uzasne hlasovanie. Negativne moznosti si kde nechal?
Ked som bol maly tak som mal zimu rad, mohol som sa ist gulovat, sankovat a vyvadzat kopu chu****. Teraz uz mozem prd, takze zimu neznasam, je zbytocna kosa, vsade po snehu plno blata a na kkt cesty.
Gangy napísal:Uplne uzasne hlasovanie. Negativne moznosti si kde nechal?
Ked som bol maly tak som mal zimu rad, mohol som sa ist gulovat, sankovat a vyvadzat kopu chu****. Teraz uz mozem prd, takze zimu neznasam, je zbytocna kosa, vsade po snehu plno blata a na kkt cesty.
To nie je moja chyba, zobrazilo len prve tri moznosti hlasovania... Som nevinny!!!
mne je to uplne jedno....na zimu som pripraveny fajnymi kanadami...cize zima na nohy mi nebude ....i fajnu hrubu bundu mam.... B.D.U. nohavice...hrubsie...a este mi treba nejake fajne rukavice....lebo stredu rano som mal az fialove palce
Mne staci nech iba mrzne snezit nemusi... ak sofer mam radsej suche cesty ako zakydane od snehu... Strediska si sneh spravia sami tazke tam nevidim problem...
Chcem aby snezilo az na Vianoce, to tak pekne dokresluje atmosferu, ked uz bude treba chodit do skoly a do prace, tak nech sa to zas roztopi
btw do hlasovania som pridal moznost nie.
mam rad ked je sneh na horach, nech sa da zalyzovat, ale moc nemam rad sneh v meste.. neznasam potom tu clapkanicu.. sneh v meste by mi nevadil a dokonca by som bol rad keby bol, tak od vianoc po silevstra, to k tomu patri, potom by mi nevadila ani clapkanica.. zima ako taka mi nevadi, ale nemam rad ked moc dlho extra mrzne.. skor som teplomilny druh
chcem aby tento rok bola uz konecne poriadna zima..sice nie kazdemu tymto nazorom vyhoviem, ale 100 ludi=100 chuti....milujem, ked pridem ku starkej na Turceku a sneh je ponad branu do dvora a bratranec musel starkovcov odhrabat, aby sa vobec dostali von...vsade vela snehu...nadhera...a aj dovod preco som winter positive je to, ze som aktivny lyziar a o to viac, lebo je to asi jediny sport, ktory mi ako tak ide a bavi ma ...ale aj tak sa najviac tesim, ked sa budeme po tme sankovat na strmej neposypanej ceste z priehrady Turcek
mam sneh rad, hlavne nech je na Vianoce a Novy rok, nebol by som proti tomu keby bol aj dlhsie. Nie ako posledne 2 alebo 3 roky ze z casu na cas 15 cm ktore sa na dalsi den roztopia aje z toho len clapkanica
Mimohodom milujem odhadzovanie snehu zpred domu, je to pre mna taka relaxacna robota
mno ja by som bol tiez rad keby je veeela snehu aby som konecne vyskusal nasu "novu" frezu ktoru sme kupili pred dvoma rokmi a od vtedy ziadny sneh nebol , a ked aj bol tak sa na dalsi den roztopil