podla mna bude problem v samotnej hre...lebo ak to robi na kartach ATI aj GeForce tak ovladace by som vylucil...len preco to robi iba niektorym to fakt neviem
to nie je problem s texturami ako napisal nazov videa.. ale bud je to anisotropickym fultrovanim, ze neni zapnute, alebo ovladacmi, uz som sa mnoho krat stretol s hrou kde mi toto robilo.. mozno VGA uz nedokaze na väcsiu dialku vykreslit tolko detailov
v anzitropnom filtrovani to nieje, skusal som dat na 16x a to iste...mozno to je engine hry, neviem musel by mi niekto napisat ci mu take nieco robi....
som v misii kde zacinam v tunely a mam ist na taku velku lod na ktorej mam najst nejakeho typka,som v takej miestnosti na tej lodi kde je asi 5 nepriatelov s nanooblekom,uz som ich zabil a neviem potom kam mam ist
Caute, chcem sa spytat ze ci neviete preco mi nejde hrat...ked zapnem hru tak ide najprv v pohode nastavim si obtiaznost dam start game idu ukazky a po ukazkach len cierna obrazovka neviete niekto prosim preco?
Caute mam tu jeden problem..nainstaloval som hru a nahodil patch 1.2 aby som mohol zahrat ja na 64-bitovke, ale akonahle nahodim crack (paul.dll a exe) tak mi vyhodi chybu...uz som skusal x crackov ale ani jeden nesiel...nebude to s ovaladacom-mam najnovsi a bezim na Win 7 64-bit, za kazdu snahu pomoct dakujem..
Crysis Wars is included on its own disc, has a separate installer and logo, and is considered a separate game by Crytek; regardless, it comes bundled with Warhead at no additional charge.