Movie Maker na Viste: Nástroje - Pridať titulky /na XP neviem-nepamätám/
Vegas 8: File - Import - Media. Zobrazí sa ti to v Project Media, potiahneš video do timeline. /vo Vegas 7 by to malo byť to isté/
//autoeditácia príspevku ( 16 Nov 2008, 18:28 )
cem sa spitat ze ako sa da spravit to ze v urcitom casovom pasmne sa ukazme mneo v pravo dole nebo nekdo inde ako sa to robi na movie maker a ako na vegas 7.O pls?
GothaR napísal:
...citaj si co napises, lebo toto je hroza, skus pouzivat aj ciarky a bodky.
kostak:Hrozne píšeš. Prečítaj si svoj príspevok ešte raz, a oprav ho tak, aby tomu okrem teba rozumel aj niekto iný. Vôbec tomu totiž nerozumiem. Chceš vložiť logo do obrazu?
kostak
pozri si tutorialy na Sony Vegas... tam zistis ako sa vklada stopa, kde budes mat pocas videa niekde dole meno alebo hocico ine... v hocijakej sekunde, minute, na aku dlhu dobu chces.. pochybujem, ze ti tu niekto spravi podrobny navod..
a BTW pises ako z pomocnej
ako som napisal.. je to very simple... raz som sem uz pisal navod velmi podobny niecomu co chces... v kazdom pripade musis mat dve stopy, jednu pre samotne video a druhu pre to pismo... to je ako keby dve videa na sebe... rozpisovat by to bolo na moooc dlho... tutorial.. alebo skusaj ako ja
Mám Windows 7, ale tam žial nieje Movie Maker. Tak som si ho stiahol (najnovší), ale nejako sa nechce spustiť a vypisuje že mi chýba súbor: wlxphotoBase.dll čo s tým? Prípadne poraďte nejaký podobný program, náhradu za Movie Maker. Niečo také jednoduché ako je MM, žiadne extra funkcie nepotrebujem. Dik
Aj ja mam podobny problem na viste som v pohode vsetko robil v movie makary co sa taky hlavne .mkv ale mam win7 ked nainstalujem movie maker 2,6 tak mi proste mkv ani neotvori neni nejaky program ako on na mkv?