tiez si myslim zeby cuvla,ale tak ti poviem ona ked sa zalubi je EBNUTA,fakt. Raz chcela jedneho mojho kamarata tak ten sa jej vyhybal cca rok. Poviem to obrazne- ona je schopna vyhodit do vzduchu cely svet okrem teba aby si bol len a len jej.Te-wei napísal:Ako toto buď oje**vaš alebo ak je ozaj taka aka je, tak ti garantujem,že ťa neznasilní a ak by šlo do tuheho,tak by cukla. S touto sa ty nevyspíš,zabudni!
A čo sa tyka druhej a tretej. Vyspi sa s druhou a pak sa daj dokopi s treťou.
moje tri dievcata
-
qwerty-xyz
Re: moje tri dievcata
Re: moje tri dievcata
vieš, čo je to asertivnosť? lebo sa mi to s tými prvými privlastkami trocha bije...qwerty-xyz napísal: S ostatnymi chlapcami akosi nema nic lebo jej povahu zvladnut chlapi tak to je o zivot. Mrzuta,hystericka,podrazdena,vybusna,asertivna atd.Treba vediet ako na nu.
no ... ale to už je další príbeh...Dieg0 napísal:...To je dôvod toho že chceš spáchať samovraždu však mám pravdu?
-
qwerty-xyz
myslim si ze viac by sa mi pozdavalo vopchat si do rukava hmtd-cko a prasknut si rukou o hrudnik,ako keby som mal pchat do rukava 5 dievcat. To by musel byt riadne elasticky rukav. Chlapci nerobte z toho vedu nic sa nestane,ani s jednou ani s druhou ani s tretou ani so ziadnouDieg0 napísal:Myslím si že qwerty je moc skromný a ešte si určite nechal nejakých 5 dievčat v rukáve však qwerty?Z toho dve ta znásilňujú a ďaľšie tri ťa chcú.To je dôvod toho že chceš spáchať samovraždu však mám pravdu?
Citam, ze Qwerty zalozil dalsiu z jeho svetovych tem, tak ze reku si to precitam....ci sa nezasmejem aj dnes.....a vyslo to
Qwerty, ja ta asi nikdy nepochopim......ty sa ako tu na fore pytas, ktoru holku si mas vybrat? Viec co? Mal by si tu upnut aj fotky, aby sme ti poradili, ktoru by si mal pretiahnut ako prvu...omg, kde to vsetko speje...
Qwerty, ja ta asi nikdy nepochopim......ty sa ako tu na fore pytas, ktoru holku si mas vybrat? Viec co? Mal by si tu upnut aj fotky, aby sme ti poradili, ktoru by si mal pretiahnut ako prvu...omg, kde to vsetko speje...
-
fikus-kukis
Guru wannabe
-
wolodo
Professional
- Kontaktovať používateľa:
tak ja ti neviem, ty asi fakt hras len hrdinu a tvoje prrispevky pises este o takych situaciach ktora mozno len vyvinu....
aj by som uveril ze tie prve dve baby su z pokecu s ktorymi si pises mozno 4ty den a ta tretia je priemerna kamaratka nic viac, dievca co si s tebou pokeca ale nepojde s tebou vecer do mesta lebo pojde s kamaratkami.
Keby bola pravda co tu pises tak nevahas a jednu si vyberies. A keby si nemal tolku fantaziu tak sem ani nepises a mas tu tretiu za frajerku.
(Ak v tomto pribehu nie su vsetky postavy vymyslene a ich akakolvek zhoda je cisto nahodna)
aj by som uveril ze tie prve dve baby su z pokecu s ktorymi si pises mozno 4ty den a ta tretia je priemerna kamaratka nic viac, dievca co si s tebou pokeca ale nepojde s tebou vecer do mesta lebo pojde s kamaratkami.
Keby bola pravda co tu pises tak nevahas a jednu si vyberies. A keby si nemal tolku fantaziu tak sem ani nepises a mas tu tretiu za frajerku.
(Ak v tomto pribehu nie su vsetky postavy vymyslene a ich akakolvek zhoda je cisto nahodna)
-
Te-wei
Medium Professional
xyz nie si ty náhodou ten citronov kamarát? http://www.hojko.com/mam-kamarata-co-si ... 05801.html
-
SmrtiKridlo
Medium Expert
qwerty-xyz: Nic proti, ale ak je pravda to co pises v 1. prispevku, ze po tebe idu 3 superkocky, vsetky ta doslova chcu znasilnit, a este k tomu jedna 30tka, tak ako bud mas nejaky geneticky defekt , ze vylucujes 10x viac feromovov ako priemerny muz, alebo si pravnuk Ezopa
PS: to je ten slavny bajkar
PS: to je ten slavny bajkar
-
SmrtiKridlo
Medium Expert
-
Soviet
Darca
Zober si to tak..Keby ti nejaky kamos klamal a klamal vkuse, a ty by si o tom samozrejme vedel, ze klame. Tak povedal by si si jedneho dna, ze zacnem ho pocuvat uz isto neklame a vsetko co hovori je pravda?SmrtiKridlo napísal:hold ale za jeho historiuu nemusim automaticky posielat kazdy jeho novy prispevok rovno "do prec" =)
-
SmrtiKridlo
Medium Expert
tak to zrovna nie =)) ale zas co sa tyka temy napr: Alfa-s ma doticny qwerty pravdu =)) a dal by som zato ruku do ohňa =))Soviet napísal:Zober si to tak..Keby ti nejaky kamos klamal a klamal vkuse, a ty by si o tom samozrejme vedel, ze klame. Tak povedal by si si jedneho dna, ze zacnem ho pocuvat uz isto neklame a vsetko co hovori je pravda?
-
triple
Guru wannabe
jasné ako facka.. 17-tku vytr*kaj hned ako to bude možné.. aj pár krát ale na rovinu jej povedz že to bude len sex nič viac.. 30-tku v rámci možností.. každý chlap chce takúto staršiu a poviem ti je to fasa.. treba skúsiť .. za skúsenosť nič nedáš a predsa sa priučíš aj tomu ako s tať forté urerákom (aj tuto trošku aj tuto hh - budeš znásilnený) a pak ked bude po všetkom sa daj na normálny vzťah s poslednou.. budeš kus vybúrený , spokojný, a nové skúsenosti môžeš uplatniť.. a všetci boli štastní až kým nepormeli
-
luculiiik
Light Star
hmmm...zaujímavá teóriatriple napísal:![]()
jasné ako facka.. 17-tku vytr*kaj hned ako to bude možné.. aj pár krát ale na rovinu jej povedz že to bude len sex nič viac.. 30-tku v rámci možností.. každý chlap chce takúto staršiu a poviem ti je to fasa.. treba skúsiť .. za skúsenosť nič nedáš a predsa sa priučíš aj tomu ako s tať forté urerákom (aj tuto trošku aj tuto hh - budeš znásilnený) a pak ked bude po všetkom sa daj na normálny vzťah s poslednou.. budeš kus vybúrený , spokojný, a nové skúsenosti môžeš uplatniť.. a všetci boli štastní až kým nepormeli