moje tri dievcata

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
qwerty-xyz

Re: moje tri dievcata

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Te-wei napísal::lol: Ako toto buď oje**vaš alebo ak je ozaj taka aka je, tak ti garantujem,že ťa neznasilní a ak by šlo do tuheho,tak by cukla. S touto sa ty nevyspíš,zabudni!
A čo sa tyka druhej a tretej. Vyspi sa s druhou a pak sa daj dokopi s treťou.
tiez si myslim zeby cuvla,ale tak ti poviem ona ked sa zalubi je EBNUTA,fakt. Raz chcela jedneho mojho kamarata tak ten sa jej vyhybal cca rok. Poviem to obrazne- ona je schopna vyhodit do vzduchu cely svet okrem teba aby si bol len a len jej. :D Neviem ci sme sa pochopili . . .
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Myslím si že qwerty je moc skromný a ešte si určite nechal nejakých 5 dievčat v rukáve však qwerty?Z toho dve ta znásilňujú a ďaľšie tri ťa chcú.To je dôvod toho že chceš spáchať samovraždu však mám pravdu?
IkemeR
Light Expert
Light Expert

Re: moje tri dievcata

Príspevok od používateľa IkemeR »

qwerty-xyz napísal: S ostatnymi chlapcami akosi nema nic lebo jej povahu zvladnut chlapi tak to je o zivot. Mrzuta,hystericka,podrazdena,vybusna,asertivna atd.Treba vediet ako na nu.
vieš, čo je to asertivnosť? lebo sa mi to s tými prvými privlastkami trocha bije...
Dieg0 napísal:...To je dôvod toho že chceš spáchať samovraždu však mám pravdu?
no ... ale to už je další príbeh... :D
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Dieg0 napísal:Myslím si že qwerty je moc skromný a ešte si určite nechal nejakých 5 dievčat v rukáve však qwerty?Z toho dve ta znásilňujú a ďaľšie tri ťa chcú.To je dôvod toho že chceš spáchať samovraždu však mám pravdu?
myslim si ze viac by sa mi pozdavalo vopchat si do rukava hmtd-cko a prasknut si rukou o hrudnik,ako keby som mal pchat do rukava 5 dievcat. To by musel byt riadne elasticky rukav. Chlapci nerobte z toho vedu nic sa nestane,ani s jednou ani s druhou ani s tretou ani so ziadnou :wink: Lebo ja som psychopat aspon podla polky ludi co ma pozna a podla polovice fora tak isto. Proste to uz nerieste,temu zavrite ja casom otvorim nejaku dalsiu stupidnu kde sa budete moct vyblaznit na moj ucet.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Citam, ze Qwerty zalozil dalsiu z jeho svetovych tem, tak ze reku si to precitam....ci sa nezasmejem aj dnes.....a vyslo to :D

Qwerty, ja ta asi nikdy nepochopim......ty sa ako tu na fore pytas, ktoru holku si mas vybrat? Viec co? Mal by si tu upnut aj fotky, aby sme ti poradili, ktoru by si mal pretiahnut ako prvu...omg, kde to vsetko speje... :roll:
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

Jeho predchádzajúcu tému som prečítal, do istej miery pochopil. Ale o čo preboha mu ide tu? :smt104
Robbie42
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Robbie42 »

tak tato tema na rozdiel od alfa-s nie je ani zaujimava, ani dobra, ani nic... proste mas v tom jasno ktoru chces a bol by si schopny vybrat si inu, lebo ta ASI vyhodia zo skoly, kde ti to NEJDE so SNAZENIM SA... ech :o

p.s. Gangy nabuduce "neprovokuj" :lol:
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Pretiahni jednotku, zvysok som necital.
(nebolo treba)
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

tak ja ti neviem, ty asi fakt hras len hrdinu a tvoje prrispevky pises este o takych situaciach ktora mozno len vyvinu....
aj by som uveril ze tie prve dve baby su z pokecu s ktorymi si pises mozno 4ty den a ta tretia je priemerna kamaratka nic viac, dievca co si s tebou pokeca ale nepojde s tebou vecer do mesta lebo pojde s kamaratkami.

Keby bola pravda co tu pises tak nevahas a jednu si vyberies. A keby si nemal tolku fantaziu tak sem ani nepises a mas tu tretiu za frajerku.

(Ak v tomto pribehu nie su vsetky postavy vymyslene a ich akakolvek zhoda je cisto nahodna)
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Ludia ja neviem na co sem pisete. Toto je len pre tych co sa zaoberaju ezoterikou pretoze tak ako sa tema vola "moje tri dievcata" sa mohla kludne volat aj "moje tri preludy" alebo "co sa mi v poslednom case sniva"...
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

xyz nie si ty náhodou ten citronov kamarát? http://www.hojko.com/mam-kamarata-co-si ... 05801.html
SmrtiKridlo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SmrtiKridlo »

hmm... by ma zaujmalo naco sa do nho navazate? =P spravil vam nieco ak sa vam jeho posty nepacia tak ich ignorujte.. zbytocne vyvolavate konflikty... n/c
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Ty si tu evidente novy a nepoznas qwertyho historiu na tomto fore, takze by som bol radsej ticho a nepytal sa sprostosti. :wink:
qkx
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa qkx »

qwerty-xyz: Nic proti, ale ak je pravda to co pises v 1. prispevku, ze po tebe idu 3 superkocky, vsetky ta doslova chcu znasilnit, a este k tomu jedna 30tka, tak ako bud mas nejaky geneticky defekt , ze vylucujes 10x viac feromovov ako priemerny muz, alebo si pravnuk Ezopa :)

PS: to je ten slavny bajkar :)
SmrtiKridlo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Gangy napísal:Ty si tu evidente novy a nepoznas qwertyho historiu na tomto fore, takze by som bol radsej ticho a nepytal sa sprostosti. :wink:
hold ale za jeho historiuu nemusim automaticky posielat kazdy jeho novy prispevok rovno "do prec" =)
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

SmrtiKridlo napísal:hold ale za jeho historiuu nemusim automaticky posielat kazdy jeho novy prispevok rovno "do prec" =)
Zober si to tak..Keby ti nejaky kamos klamal a klamal vkuse, a ty by si o tom samozrejme vedel, ze klame. Tak povedal by si si jedneho dna, ze zacnem ho pocuvat uz isto neklame a vsetko co hovori je pravda? :)
SmrtiKridlo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Soviet napísal:Zober si to tak..Keby ti nejaky kamos klamal a klamal vkuse, a ty by si o tom samozrejme vedel, ze klame. Tak povedal by si si jedneho dna, ze zacnem ho pocuvat uz isto neklame a vsetko co hovori je pravda? :)
tak to zrovna nie =)) ale zas co sa tyka temy napr: Alfa-s ma doticny qwerty pravdu =)) a dal by som zato ruku do ohňa =))
kabul
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kabul »

inak ma tak napadlo ci qwerty-xyz nie je nahodou tiez Alfa-S, ak po nom idu tri kocky a dokonca ho chcu znasilnit :D
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

:coffee:
jasné ako facka.. 17-tku vytr*kaj hned ako to bude možné.. aj pár krát ale na rovinu jej povedz že to bude len sex nič viac.. 30-tku v rámci možností.. každý chlap chce takúto staršiu a poviem ti je to fasa.. treba skúsiť .. za skúsenosť nič nedáš a predsa sa priučíš aj tomu ako s tať forté urerákom (aj tuto trošku aj tuto hh - budeš znásilnený) a pak ked bude po všetkom sa daj na normálny vzťah s poslednou.. budeš kus vybúrený , spokojný, a nové skúsenosti môžeš uplatniť.. a všetci boli štastní až kým nepormeli
luculiiik
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa luculiiik »

triple napísal::coffee:
jasné ako facka.. 17-tku vytr*kaj hned ako to bude možné.. aj pár krát ale na rovinu jej povedz že to bude len sex nič viac.. 30-tku v rámci možností.. každý chlap chce takúto staršiu a poviem ti je to fasa.. treba skúsiť .. za skúsenosť nič nedáš a predsa sa priučíš aj tomu ako s tať forté urerákom (aj tuto trošku aj tuto hh - budeš znásilnený) a pak ked bude po všetkom sa daj na normálny vzťah s poslednou.. budeš kus vybúrený , spokojný, a nové skúsenosti môžeš uplatniť.. a všetci boli štastní až kým nepormeli
hmmm...zaujímavá teória :lol: najprv sa chlapec čomu-tomu priučí a potom sa vrhne do vážnejšieho vzťahu. Ale ja osobne by som takého "chlapa" nechcela. Veď nevie, čo vlastne chce. :wink: Čo by som od takého mohla čakať? Príde ďalšia 17-ka alebo 30-čka... Veď predsa písal, že tú tretiu skutočne ľúbi, tak na čo tie dve do toho zaťahovať?
Napísať odpoveď