ja som myslel ze ich bude teraz 8, lebo na lamkach amli taku pripravu.. uz mali nadpisy porobene.. sice som sa cudoval.. ale myslel som ze maju nejake info co jane...
takze smola
iba 6...
dopozeral som akurat prvu seriu.no musim uznat ze tak dobre som sa pri compe uz velmi dlho nebavil skvele,uzasne.prvy a posledny diel prvej serie su asi najlepsie.v prvom som sa strasne kosil na tom A-teame :D
tak toto je serial na ktorom som dostal zaachvat smiechu ja som nemohol stacil mi prvy diel a mal som dost..hlavne ked ju primal a ona hovorili ze vie narabat z pociatcom...potom som videl 1 seriu a teraz si idem stiahnut druhu
Have you tried turning it off and on again?
Joooooo, ja som na ten blog narazil len nahodou ale hned mi vycaril usmev na tvari. Par tyzdnov dozadu som patral, ze kedy uz bude nova season a zrazu toto ...
Kedze ja som robil na IT oddeleni jednej velkej firmy toto bola "taka nasa modla" a proste doslova maly sme tam typka presne ako Moss uplne .takze tesim tesim ...
Enduro3333 napísal:Kedze ja som robil na IT oddeleni jednej velkej firmy toto bola "taka nasa modla" a proste doslova maly sme tam typka presne ako Moss uplne .takze tesim tesim ...
hh to mi daco hovor ... ja mam zas takeho spoluziaka...no proste Moss
skoda ze v jednotlivych seriach nieje viac dielov ale na druhej strane aspon si tak lahko nevycerpaju napady....uz sa na to tesim
hej black books je moja dalsia srdccovka : ) inak vacsina britskych sitcomov su pecky, poznate mighty boosh? tam hra ričmond z IT crowd : )
A inak mne sa mrte lubil diel Calamity Jen xP