Prosim poradte. Nie som moc velky expert preto privitam kazdu radu. mam rapid premium a napr. mam kopu volnych gb a dam stahovat a stiahne mi par mega a uz mi napise ze nic nemam volne. Pozriem na stranku a fakt. je mozne aby mi to niekto hackol. poradte prosim uz to trva asi 4 dni.
tie stiahnute mb predsa len tak same nemiznu.. to som si 100%tne isty... niekto to musi tahat, alebo naozaj nemas vobec prehlad o tom kolko stiahnes...
nezabudaj na to ze na den mas len 2.66Gb tak ci to naozaj nepreslapnes,, lebo to sa ti stiahne raz dva ani sa nenazdas... inac neviem preco to takto rapidaci dali sak to aby som jednu hru stahoval 3 dni
jasne ze mam ved som vravel ze mam volne okolo 8gb zacnem tahat chvilu taha a potom prestane idem na stranku a tam ze uz som v minuse. ale uz som pisal na cvaknito tak potom sem hodim ze ako som obisiel. inak jeden chalan vravel ze jemu takto ukradli cely ucet, ani si nepipol. na stranke rapidu ukazuje ip adresy s ktorych bolo pripojene a je ich tam asi 6, takze klobuk dole.
PAuLi3 napísal:nezabudaj na to ze na den mas len 2.66Gb tak ci to naozaj nepreslapnes,, lebo to sa ti stiahne raz dva ani sa nenazdas... inac neviem preco to takto rapidaci dali sak to aby som jednu hru stahoval 3 dni