neexistuje najlahsia postava. Nechapem ludi co sa na to dookola pytaju a polemizuju ktora postava je najlahsia, najlepsia atd atd. Ked sa s postavou naucis tak je to sa kazdou lahke. Ked si poleno tak to bude s kazdou tazke. A inak na agro si musis davat pozor s kazdou postavou ked uz sme pri tom. Hrajte uz doprdele to co Vas bavi a nevypytujte sa taketo hluposti. Aj tak ked si vyberiete class ktory je momentalne imba tak po patchi to uz bude mozno ine (teda skoro urcite).kisser napísal:ahojte, rad by som sa poinformoval, podla vas, tych skusenejsich, za ktoru rasu a classu sa oplati hrat ? presnejsie, za ktoru to je najlahsie, prvy krat to prechadzam, a nemyslim si, zeby som to dokazal dobre uhrat na prvy krat s niekym, s kym to je tazke.... aj pvp ale pve ktory vyhovuje... je taky niekto ? za shamana treba totemy, za hunta davat pozor na agro, za maga je treba drzat vsetko od tela... tak neviem dpc... paladina nvm, warriora nvm, on ma to rage, a je na blizko, takze kym sa dostanem ku niekomu co je na dialku, tak mi dost ublizi, rogue nvm.... co myslite ?
Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
ked nevis za koho tak to skus za vsetkych ale skus maga ten je na zaciatok asi naj netreba nanho robit q skoro ziadne a ako si nepriatelov drzat od tela nto dojdes ked ta to zamho nebude bavit skus nieco ineWaldo napísal:neexistuje najlahsia postava. Nechapem ludi co sa na to dookola pytaju a polemizuju ktora postava je najlahsia, najlepsia atd atd. Ked sa s postavou naucis tak je to sa kazdou lahke. Ked si poleno tak to bude s kazdou tazke. A inak na agro si musis davat pozor s kazdou postavou ked uz sme pri tom. Hrajte uz doprdele to co Vas bavi a nevypytujte sa taketo hluposti. Aj tak ked si vyberiete class ktory je momentalne imba tak po patchi to uz bude mozno ine (teda skoro urcite).
-
AXO
Professional
- Kontaktovať používateľa:
hmm necudoval by som sa, ze si sa do neho tak pustil, keby napisal, ktora je najlepsia, ale pytal sa, za ktoru sa najlahsie hra, a ak nevie udrzat postavy od tela, tak asi niekoho na blizko, ale zase ak sa nebude vediet dostat ku niekomu, kto je na dialku, tak zase inak.... hmm ja by som povedal asi warrior, ale kym sa nejaky noob dostane napr. k shamanovi, tak je 3x mrtvyWaldo napísal:neexistuje najlahsia postava. Nechapem ludi co sa na to dookola pytaju a polemizuju ktora postava je najlahsia, najlepsia atd atd. Ked sa s postavou naucis tak je to sa kazdou lahke. Ked si poleno tak to bude s kazdou tazke. A inak na agro si musis davat pozor s kazdou postavou ked uz sme pri tom. Hrajte uz doprdele to co Vas bavi a nevypytujte sa taketo hluposti. Aj tak ked si vyberiete class ktory je momentalne imba tak po patchi to uz bude mozno ine (teda skoro urcite).
co tak blood elf paladin ?
-
Bad.boy
Medium Professional
podla mna neexistuje lahka a tazka clasa... kazda clasa je lahka pokial ju hras od lvl 1...ano ked pozeras videa ako si to 70 a 80 rozdavaju v pvp alebo v pve s bosmi tak to posoby chaoticky ale nezabudaj ze pokial expis pekne od lvl 1 tak za tu classu sa proste musis naucit hrat...Ved nazaciatku mas len 2 spely ci kolko a ostatne sa pridavaju pekne pocas lvlup... takze pokail mas aspon ake take zaklady angliny tak budes vediet co co robi a kym das 70/80 bude z teba za dany clas skiller 
-
AXO
Professional
ja som zacal hrat vcera na ofiku, hram za taurena shamana a co sa mi zdalo, ze ake tazke to je s tymi totemami, tak to neni zas take zle ako som cakal 
skor ma stve nieco ine a to, ze ten realm na ktorom som je skoro stale full
takze si cez den niekedy pockam aj 20 minut kym sa pripojim... nazov realmu je Drak´thul
skor ma stve nieco ine a to, ze ten realm na ktorom som je skoro stale full
Ja som ten post nemyslel v zlom. Ale tak proste ked chcem hrat hru tak ju hram tak ako ma bavi. Vies ide mi o to ze chalan mozno vyleveli nejaku postavu ktoru by sme mu poradili ze je najlahsia a potom by na 80tke zistil ze ju vlastne nechce hrat. Preto stale opakujem nech kazdy hra to co ho zaujme .AXO napísal:hmm necudoval by som sa, ze si sa do neho tak pustil, keby napisal, ktora je najlepsia, ale pytal sa, za ktoru sa najlahsie hra, a ak nevie udrzat postavy od tela, tak asi niekoho na blizko, ale zase ak sa nebude vediet dostat ku niekomu, kto je na dialku, tak zase inak.... hmm ja by som povedal asi warrior, ale kym sa nejaky noob dostane napr. k shamanovi, tak je 3x mrtvy
co tak blood elf paladin ?
-
Pantagruel
Star
tak to ti teda gratulujem ze na free servery uz mate wotlkPantagruel napísal:tak uz mam skoro 74lvl...northrend sa mi dost paci, jedine co ma fakt serie je general... V tejto dobe je to uplne nehorazne - kopy spamu, guild recruitingu, kazdych 5-10min padne otazka typu: Kde je grand master skinner?????!1!1! a hned za tym nasleduje flame nadavajucich ludi
-
Lord PROXI
King
ee, prvy bol dupako ...Fatall napísal:to su blazni
pridam prvu 80 servera
http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... =Kalamitka
http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... l&n=Dupako
kalamitka bola za nim
hmm a potom kopa dalsich ludi z BD ... a vcera pekne naxx ... hmm ze cisty nolifery
-
theBliZZard
Star
-
Bad.boy
Medium Professional
ted nvm jak mam chapat toho smajla za tou prvou vetou...ci si robis srandu abo to myslis vazne-=wolf=- napísal:tak to ti teda gratulujem ze na free servery uz mate wotlkinac to jak si stihol za par tyzdnov dat toho tvojho shamana na 74?
-
Pantagruel
Star