najlepsi sitcom aky som kedy videl! pozeram dookola niektore casti som videl uz aj 10 krat padam zo stolicky uz iba pri mossovej anglictine, a pri hlaskach ako don't google it a ked roy bol akoze postihnuty... no koniec
na 3 seriu sa tesim ako nik, dufam ze to nebude ako zvycajne ze velke ocakavania a nakoniec nic moc it u mna jasne 10/10
IT CROWD je skvelý britský sitcom z prostredia IT.Skoda za ma tolko malo dielov.Skukal som to všetkých 12 dielov za 2 dni.Dúfam že 3 séria budu čo nevidieť
jasan3 napísal:IT CROWD je skvelý britský sitcom z prostredia IT.Skoda za ma tolko malo dielov.Skukal som to všetkých 12 dielov za 2 dni.Dúfam že 3 séria budu čo nevidieť
celkom dobre si trafil... 3 seria akurat dnes zacala
noo mne sa ta prva cast celkom paci mohlo to byt aj lepsie ale urcite sa tesim na dalsie.. nevie niekto kolko ich ma byt pripadne kde zohnat titulky (predsalen sa to bude trosku lepsie pozerat )
konecne omg uz som myslel ze sa nedockam xD
podla mna to bola uplna pecka velmi sa mi to lubilo, nebola tam ani sekunda co by som sa nudil, a zachvaty boli riadne, zatial pecka
Taky priemerny diel, najlepsie to bolo na konci
Ale uz to ani s IT nema moc spolocne, to sa mi nepaci, najlepsia bola aj tak prva seria... ale sledovat budem dalej, bavim sa dobre aj tak
davam za pravdu. prva seria bola uplne nasto a teraz uz to nema fakt s it nic spolocne, ale sak neni to zle. Ale aby som nekrvidila, tak aj tak podla mna prva seria fakt genialna skoro vsetky casti ale uplne najgenialnejsia je druha cast v druhej serii s tym pohrebom jako to bol asi ich najlepsi vykon spolu s fire
no v prvom dieli tretej serie som sa najviac kosil na tom sefovi, teraz dvojka a trojka boli podla mna onicom, strasne slabe. Som zvedavy, kedy to konecne nakopnu.