Sacred II.
-
AXO
Professional
- Kontaktovať používateľa:
mne hej, ale nevyriesi to len odchod do hlavneho menu, ale treba vypnut celu hru, zmazat tym securomom registre a pustit znova..... teda aspon mne... som 38 lvl na silver obtiaznosti a behaju okolo mna 40-41lvl mobovia... niekedy mi daju pekne za 400HP co dost boli, ked tam je viac championov...Toy M@ch!n3 napísal:aj vam robi ze obcas z mapy zmizne ten spodok kde vidno cesticky,stromy, kopce a vidno len sipku a tie kruzky pre questy?
-
AXO
Professional
- Kontaktovať používateľa:
je rychlejsi ako tie kone ? alebo len taky doplnok krasy ??? som nenasiel kona, ktory by mal prirastok k rychlosti viac ako 5%....MirecPB napísal:takze, konecne som nasiel toho mounta![]()
pre kazdu postavu zacina Q v meste pri prvom bossovi, holka osvietena zltym svetlom ho zadava
btw: 70k stal
inak.... neviete ake vyhody ma hardcore postava, okrem toho, ze nesmie zomret(a teda je to "realnejsie") ??? lepsie veci nachadza, ci ani nie ?
//autoeditácia príspevku ( 31 Oct 2008, 9:09 )
//este som nasiel celkom haluz video, typco 57lvl shadow warrior hardcore, shadow kampan..... pekne ich tam kraja...
//BTW: MirecPB co zatial vravis na seraphimu ?
vsak aj je
Kód: Vybrať všetko
4. OPTIONAL: Install the third dvd for Elite GFX Textures as included in the Sacred 2 Collector's Editionsom to prave nainstaloval - a prve dojmy: parada ... hraje sa to tak isto ako sacred 1 ... mna velmi rpg hry nebavia, ale jedine co sa mi velmi pacilo bola sacred 1 ktoru som vsak nedokoncil kvoli bugom... skusal som hry podobne sacredu a konecne prislo pokracovanie... grafika paradna, skoda ze tak isto ako pri jednicke tak je tu vela bugov... elite textury som ani nenahodil, aj takto to je nadherne - nedokazem si predstavit ze ako by to vyzeralo s elite texturamy
najtazsie bolo vybrat si medzi postavami... dal som si inquisitora ale urcite skusim potom aj druida