Vodné fajky

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Fajcite vodne fajky?

Ano, v podniku
109
14%
Ano, doma/u kamarata/ked je moznost
399
50%
Nie
296
37%

Celkom hlasov: 804

Hoddok
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Hoddok »

Ak nemate co hulit, tak to mozno najdete tu

Kód: Vybrať všetko

http://tabakydovodnej.xf.cz
Vela stastia :)
Ensom
Novice
Novice

Kúpa VF v kamennom obchode

Príspevok od používateľa Ensom »

Ľudia pomoc,
potrebujem kúpiť VF - ako darček, ale vzhľadom na časovú tieseň neprichádza do úvahy objednávanie cez internet. Jediný kamenný shop v Bratislave čo poznám sú dve pobočky smokeshopu, ale výber majú mizerný (aj keď v tom na Gessayovej som nebol), ceny prehnané a kvalita Aladiniek údajne za veľa nestojí.
VF by mala byť iba čisto na doma, asi 60cm a cena tak do 2500, odhadujem časté používanie :lol:

(tak až núdza ma donútila sa zaregistrovať na toto fórum, ktoré čoraz častejšie navštevujem :? )
violator
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa violator »

tak ma brasko prekvapil(predcasne Vianoce :D ) a doniesol mi z Izraela tuto malu nadheru...ak sa nemylim tak by mala byt vyrobena z bronzu...uz sa tesim, ked prvy krat otestujem :)
Prílohy
PB165247.jpg
PB165245.jpg
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Ensom: No chuďátko, registrovať sa musel :!: :lol:
http://www.nargila.cz/vodni-dymky-velke / http://vodne-fajky.eu/. Tu si vyberieš. Ináč v poslednej dobe badám, že Aladinky celkom zlepšily kvalitu prevedenia. Ajekď je to hnusná komercia, ale začína to byť aj kvalitné...
violator: Ak hentú nádheru zle naložíš, tak sa zadrhenš. Mal som to potešenie z nej fajčiť (presne z tej istej) a občas to bolo riadne divoké. :smt047
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

amalka R.I.P. :cry: - mno turecka kvalita sa proste nezaprie... slauch sa prederavil, rurka pukla a neda sa ani zavarit, ani odrezat nova, lebo je tam atypicky zavit.... no asi si musim posetrit a kupit nieco normalne
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Vidim ,ze tu je zopar znalcov, vsak Jin :D
Zboznujem vodne fajocky, sak to je taka lahoda, pohoda, klidek, tabacek....proste cista nirvana :D
No mama mi ju nijak raz nechce povolit kupit :( jasne, ze by som ju nekuril kazdy den, ale len tak na nejakych zvlastnych prilezisotstiach (ktore su kazdy den) :D
No ona mi vravi, ze si nemam nicit zdravie atd....ale to mi je jasne....ze sa vdychuju kadejake humusy...ale je to 'zdravsie' ako cigareta ci nie? Myslim sa?
A co takto 'tabaky' ktore neobsahuju tabak? Skusal to uz niekto? Je to relativne zdravsie?
Maki
Darca
Darca

hm, na to su rozdielne nazory ze ci je to skodlivejsie alebo nie ako cigareta... ja zastavam nazor ze nie, ze voda je pomerne slusny filter, pripadne par kvapiek citronu ako tu uz bolo spominane na zmenu pH... co sa herbalneho tabaku, nieje to az take hrozne, ale zle to hori imho... a aj ked paradny dym z toho ide, nieje to proste ono... nemas ten pocit v hlave a koncekoch prstov ked natlakujes do hlavy a nieje to ta prava chut
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

No a ked ho viac navlhcis, nepomoze?
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Lub0$ napísal:No mama mi ju nijak raz nechce povolit kupit :( jasne, ze by som ju nekuril kazdy den, ale len tak na nejakych zvlastnych prilezisotstiach (ktore su kazdy den) :D
No ona mi vravi, ze si nemam nicit zdravie atd....ale to mi je jasne....ze sa vdychuju kadejake humusy...ale je to 'zdravsie' ako cigareta ci nie? Myslim sa?
A co takto 'tabaky' ktore neobsahuju tabak? Skusal to uz niekto? Je to relativne zdravsie?
Samotná téma o škodlivosti VF
Inak v SOEXoch (tak sa volajú bylinné tabaky) a klasických tabakoch vidím rozdiel jedine v nikotíne, inak CO, ťažké kovy a iné humusy vťahuješ v rovnakej miere, jedine bez toho, že tam nemáš nikotín - ergo mierne intoxikačné účinky sú tatam a ty to fajčíš kvôli chuti.
bajlachVT
Expert
Expert

Príspevok od používateľa bajlachVT »

aaaaaaaaaaaaaaaa vodna faja to je mojeeeeeeeeee :smt025
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

jin napísal:Samotná téma o škodlivosti VF
Inak v SOEXoch (tak sa volajú bylinné tabaky) a klasických tabakoch vidím rozdiel jedine v nikotíne, inak CO, ťažké kovy a iné humusy vťahuješ v rovnakej miere, jedine bez toho, že tam nemáš nikotín - ergo mierne intoxikačné účinky sú tatam a ty to fajčíš kvôli chuti.
.

Nj a ide o to, ze skodlivymi latkami sa to rovna(?) cigaretam.....ale z toho dovodu, ze Vo vodnej fajke tahas ovela dlhsie, ako jednu cigaretu...tak je to skodlivejsie? Alebo ja uz neviem :oops:

Ale zdielam nazor, ze vsetkeho vela skodi....ale kedi si clovek pobafka vodnu fajku, len stylom "fajka mieru", len podavat si to medzi priatelmi a, pomalicky fajcit pocas krasneho romantickeho vecera, len obcas......to znamena, len ked sa niekde na dome stretneme ako kamarati, alebo nejaka oslava atd....tak by to malo byt ok :P
agrashi
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa agrashi »

Dobry vecer/ dobre rano.

Tato tema ma prinutila sa sem prihlasit a spytat sa na par veci.

Moja spoluziacka z KE doniesla VF (43cm) a zacalo sa mi to pacit. Pacia sa mi rozne zmesy ktore tu opisujete techniky sposoby a tak.

Mam zaujem aj ja si kupit vodnu fajku pre domace pouzitie a potom aj s partiou dakde na chate.Preto moje otazky..

1. Podla precitaneho chcem len jedno slauchovu fajku, konkretne tuto http://vodne-fajky.eu/index.php?main_pa ... ucts_id=81 , kvoli cene a tak. viem ze Aladin ze nie je ziadne zazrak ako pisete ale Jin podotkol ze sa zlepsila ich kvalita, teda dufam ze mne vydrzi. Co na nu teda hovorite? Mne sa osobne paci jej strktny jednoduchy vyzor.

2. Vidim ze fajka sa da rozsirit o druhu hadicu :lol: . Ale chcem sa spytat ze ked budem mat len jeden slauch (ten ktory tam je) ci pri tahani nepojde dym aj cez ten druhy otvor (v tom hadica nebude) kedze ako citam VF nema samoupchavaci mechanizmus. A nenasiel som VF v dobrej cene s 1 otvorom na slauch. Iba mensie velkosti a chcem daco okolo 60cm pre efekt a aj lepsie vlastnosti vyplyvajuce z velkosti VF.

Dufam ze som na zaciatok nic nezabudol sa spytat...takze babo rad 8)

PS: prave si bafkam fajocku pozicanu od spominanej spoluziacky ;)

Edit: neviete kolko stoji postovne z tejto stranky? dik http://tabakydovodnej.xf.cz/index2.php
Maki
Darca
Darca

1) aladinky sa fakt zlepsili, prave bafkam spolubyvajuceho Aladin Magier.... 63cm je celkom slusna vyska, takze dym sa stihne aj schladit a ked bude dobry uhlik tak pohoda....

2) predpokladam,ze tam treba redukciu ktora pracuje ako normalna 2slauchova faja => nie nepojde dym do druhej hadice, ak nie tak proste bud pomaly tahaju obaja naraz, alebo jeden drzi zapchaty koniec hadice, nech ten druhy zbytocne netaha vzduch
agrashi
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

velmi pekne ti dakujem za skoru odpoved, neveril som ze tu este niekto "zije" :)

ak som dobre pochopil tak s kludom mozem ist do nakupu tejto faje aj ked ju budem fajcit sam?
Maki
Darca
Darca

jj, uplne kludne - podla mna nou nic nestratis... taka normalna faja... je moznost, ze rovnako ako pri spolubyvajuceho aladinke bude trosku problem s tesnenim do vazy - proste to tam nejde poriadne narvat, ale tesni aj tak dobre

ja som si objednal tuto krasavicu - vcera mi vraj prisla na postu, dufam,ze fotrik ju nevyhodi z okna skor ako sa vratim z brna domov :D:D
agrashi
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

no tak to je krasavica ..to sa teda bude :smt033 .. pre mna je to cenovo trosku mimo..i ked penazi je dost ale fotrikovci by ma asi zabili keby vedeli za kolko som to kupil :D .a potrebujem predsa esste k tomu tarbusu ci co to je, niekolko uhlikov a tabak..do 1800 sa chcem zmestit..

oki idem ja spat pre dnesny den. dve kola broskynoveho tabaku su za mnou, mozem s kludom ist spat ;)
Maki
Darca
Darca

pokial neplanujes fajcit vodaro za tuheho vetra a snehu vonka tak tarbus az tak nepotrebujes.... dnuka urcite nie... kazdopadne ja som si ju "mohol" dovolit - zarobil som si na nu, tak co... uz sa tesiiiiim
agrashi
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

dik za radu, tarbusu som teda neobjednal.

moj konecny nakup ktory som predchvilou potvrdil pozostava z tohoto

1xAladin Fata Morgana M 2-hadicová, 63cm - čierna
1xAlobal na korunku, 100 kusov
1xCococha, 1/3kg (24 kusov)
1xInstant Lite- samorozpalovacie uhliky, 40mm, 10 kusov
10xNáustky - vnútorné, 1 kus
10xNáustky - vonkajšie, 1 kus
1xTesnenie na hadicu - Aladin
1xTesnenie pod korunku - Aladin
1xTuba na uhlíky Retro

Dufam ze budem spokojny drzte palce. Este teda musim nakupit tabak. Chcem sa spytat aky je naj? Oblubujem velmi vyrazne az silne chute. Nie jemne. Matu kupim urcite ! Co je este take silno aromaticke?

Dakujem za rady.
Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Silmer »

agrashi napísal:dik za radu, tarbusu som teda neobjednal.

moj konecny nakup ktory som predchvilou potvrdil pozostava z tohoto

1xAladin Fata Morgana M 2-hadicová, 63cm - čierna
1xAlobal na korunku, 100 kusov
1xCococha, 1/3kg (24 kusov)
1xInstant Lite- samorozpalovacie uhliky, 40mm, 10 kusov
10xNáustky - vnútorné, 1 kus
10xNáustky - vonkajšie, 1 kus
1xTesnenie na hadicu - Aladin
1xTesnenie pod korunku - Aladin
1xTuba na uhlíky Retro

Dufam ze budem spokojny drzte palce. Este teda musim nakupit tabak. Chcem sa spytat aky je naj? Oblubujem velmi vyrazne az silne chute. Nie jemne. Matu kupim urcite ! Co je este take silno aromaticke?

Dakujem za rady.
by som sa rad spytal co je Cococha ?, a naco ti bude alobal na korunku, 100 kusov , ved pouzi obycajny alobal ako sa predavaju v obchode v rulonoch.
Tak kazdy ma rad nieco ine, ale skus kupit ovo-mix, a to este zalezi od akej firmy kupujes.., lebo jedno ovocie moze byt rozne aromaticke u roznych firmach

//autoeditácia príspevku ( 04 Dec 2008, 1:43 )
a je dost mozne , ze si budem musiet kupit aj novy slauch, kedze tie od vyroby niesu bohvieake :)
agrashi
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

to preco som si kupil alobal je dovod ze sa mi to paci ze nebudem trhat alobal ale pekne uz bude "nakrajany". Nakolko s terajsim alobalom mam nervy, nejde poriadne odthnut, takto budem mat pokoj.

Cococha su tie kokosove uhliky. Zobral som ich na vyskusanie. Budem ich pouzivat len doma nakolko na ich rozhriatie potrebujem silny ohen =>sporak to isti.

S tym slauchom..uvidime. Ked bude treba tak kupim.
A co sa tyka tabaku. Po precitani par for s tym aky tabak ludom chuti tak sa najcastejsie opakovali slova.. mata, visna, ovo -mix,cokomint?! a dvojite jablko.

PS otazka: Kde sa ma a za akych podmienok skladovat tabak? Aby si udrzal svojhu vlhkost a nevyschol.
Napísať odpoveď