Prepojenie 2 pc bezdrôtovo
Prepojenie 2 pc bezdrôtovo
Zdravím, chcel by som zosietovat 2 pc. Moc sa do toho nerozumiem a chcel by som ich zosietovat bezdrôtovo lebo 1.pc mam na prízemí a 2. mam na poschodí a nechcem tahat kable cez cely dom lebo by sa asi muselo aj vŕtať a to by som nerád.Ako by sa to dalo zosietovat bezdrôtovo?čo všetko k tomu potrebujem?Internet mám 4g od T-comu a router D-Link DSL-2641R.
-
vladino001
Light Professional
Už ti stači iba neake AP napr a potom iba ponastavovať obydve zariadenia.
(ale rýchlosť bude okolo 2MB/s odosť pomalšie ako cez kábel ale na internet určite dosť)
MakeFake:najprv si pozri ake ma on zariadenie!
Kód: Vybrať všetko
http://www.alza.sk/ovislink-wl-5460ap-wifi-d56554.htm(ale rýchlosť bude okolo 2MB/s odosť pomalšie ako cez kábel ale na internet určite dosť)
MakeFake:najprv si pozri ake ma on zariadenie!
-
MakeFake
Spammer
- Kontaktovať používateľa:
Ziadne AP netreba!!! Vsak on uz ma DSL WIFI router.
Kód: Vybrať všetko
Bezdrôtový ADSL modem a smerovač DSL 2641R je cenovo dostupné vysokorýchlostné riešenie pre domácnosti a malé kancelárie. Zariadenie obsahuje ADSL2/2+ modem s rýchlosťou sťahovania až 24 Mb/s. Bezdrôtovú LAN umožňuje 802.11g rozhranie, ktoré podporuje prenos rýchlosťou až 54 Mb/s a súčinnosť s bezdrôtovými 802.11b zariadeniami vo frekvenčnom pásme 2,4 GHz. Ďalšie zariadenia je možné pripojiť do siete pomocou smerovača a prepínača so 4 portmi. Firewallová ochrana a funkcia Quality of Service (QoS) zabezpečujú sieť a zaisťujú kvalitu prenosu.-
vladino001
Light Professional
-
vladino001
Light Professional