Uz sa neviem dockat na ten film. Pred dvoma dnami som na to videl prvy krat uputavku a som sa velmi potesil. Ma to byt uplny zaciatok co sa stalo este pred tym ako sa odohrala ta prva cast z roku 2003.
Tu si mozete pozriet trailer na ten film http://texaschainsawmovie.com/
som teraz asi dost OT mno jedna sa o ten film .. videli ste aj toho reportera ktory tam potom siel a ten kk Leather Fce ci ako sa to vola ho zabil? myslite ze to bolo naozaj?
nevermind: No jelikoz sme toto uz preberali ( ) podla mna nie...Ved ten typek reporter mal rodinu a tak a len tak ho ukazat pred celym svetom ako ho kilol psychopat? NA 80% to nie je naozaj...POdla mna teda...KEby mal niekto dokaz o opaku mojej pravdy asi by som spozornel
^Nevermind napísal:som teraz asi dost OT mno jedna sa o ten film .. videli ste aj toho reportera ktory tam potom siel a ten kk Leather Fce ci ako sa to vola ho zabil? myslite ze to bolo naozaj?
Vyzeralo to dost realne a aj ten cely film je robeny podla skutocnej udolasti takze mohlo by to byt aj naozaj, ale na druhej strane si myslim ze keby policajti isli natacat film do domu masoveho vraha tak by sa niekolko krat uistili ze tam nikto nie je a ten dom by bol cely zapecateny a plny kopu inych policajtov
Ja mam cise rada horory, ale filmy typu taxasky masaker mi vobec nenahanaju strach, akurat ma z toho napina na
sorry za OT, bolo tu spomiane Grudge, dvojka bola super. Myslim, ze lepsia ako jednotka.