Vaše najhoršie investované peniaze?
-
den333
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Vaše najhoršie investované peniaze?
Do coho ste ich investovali a kolko to bolo? 
-
Plexxak
Medium Star
Tazko takto povedat, ze ktora, pretoze aj tie najhorsie investovane peniaze ma naucili nieco nove, napr. ze kde som spravil chybu. Preto delim investicie na lepsie a horsie, ale tazko mozem napisat ktora je najhorsia prip. najlepsia....
Mrzia ma napr. peniaze ktore som investoval do kolektivnej kupy auta, dlho sme si ho neuzili kedze za dva tyzdne bolo ukradnute
nastastie islo len o par tisic. Alebo moje obdobie hier v kasine, nastastie s tym som skoncil a utrzil stratu len niekolkych stoviek (z celkoveho hladiska). Alebo ma niekedy mrzia moje "investicie" do alkoholu, ked zabava nie je tak aku som ocakaval... Ale v mojom pripade toho nie je vela, zatial mam prevaznu vacsinu tych lepsich investicii, ktore priniesli svoje ovocie 
Mrzia ma napr. peniaze ktore som investoval do kolektivnej kupy auta, dlho sme si ho neuzili kedze za dva tyzdne bolo ukradnute
-
Grim
Darca
nenapisem vsetko, nechcem provokovat...ale raz som investoval 8000 Sk. Naletel som nasmu knazovi s ktorym som velmi dobre vychadzal. Nebudem popisovat detaily ale efekt mal byt ten ze som mal v konecnom dosledku ziskat dvojnasobok. Nepytal som si od neho potvrdenie, ved je to knaz ktoremu som veril. Teraz je kdesi v CR, ani neviem kde...ale uz viem ze je to riadna svina. Peniaze som uz nikdy nevidel...a uz asi ani neuvidim.