Control menu is locked
Control menu is locked
Cawte mam taky trosku vecsi problem ze mi vkuse vypisuje ze control menu na monitory je zamknute...ani neni problem to ze ej zamknute ale to ze mi vkuse vyhadzuje tu tabulku a neviem ako sa da zrusit alebo co je s tym....ale predtym mi vkuse vyhadzovalo tie nastavenia monitora a vypadalo to jak keby sa s tym niekto hral...neviete co s ty je?
no mam este starsi...nechce sa mi kupovat novy:)...mam Názov monitora Philips Brilliance 109P (109P4).....mam ho uz ale 4 roky:)....no hej to mi vyhadzuje a same sa to prepne potom na jazyk a naspet a vypne to...a po par sec to zase spravy...potom ale po par min to zastavy vypnem tie nastavenia a je klud na par min...ale niekedy sa mi to blokne a vkuse mi vypisuje ze control menu na monitory je zamknute
....ale uz je odomknute:)...
....ale uz je odomknute:)...
Re: Control menu is locked
Ja mam ten isty problem. Mám monitor Philips 109P4 a tiez mam v strede monitora "control menu is locked. NIekedy zmizne potom sa to objavi znova. Tento problem mam asi uz mesiac.. niekedy pomohlo ze som to podrzala na paru sekund ale teraz nepomaha ani to a neviem to dat prec.. neviete mi pomoct?