nech pekne snezi na vianoce a potom uz mi je to jedno. zimne sporty prilis neoblubujem, takze som rad, ked nesnezi. hlavne ked budu cesty zasvinene od snehu sa mozem tesit na dopravu do prace. dost co meskaju a vynechavaju busy v lete. v zime sa do prace dostanem skor pesi. v tej kose sa mi ale prilis chciet nebude. uz teraz mi stupa tlak ked si pomyslim na katastrofalnu MHD.
Joj strasne mi chyba sneh a poriadna zima....tu v UK je 'tuha' zima ked je -1 az -2 a k tomu este aj prsi....a stale sa smejem, ked spoluziaci, 'jezis jaka je kosa' a to je len pod desat stupnov....a ja im stale vravim ,ze to este nezazili poriadnu zimu.....
No a ja mam strasne rad ked je poriadna zima....nie iba clapkanica....musi byt tuhy mraz a kopec snehu....
neznasam sneh, neznasam zimu. Dlho mi trva kym to na seba vsetko obleciem, citim sa jak medved v tom vsetkom, som ako cibula. A potom sa dlho vyzliekat. Vsade bud claptanica alebo preskakujem haldy snehu co narobi odhrnac. Ruky stuhnute od zimy ze sa nemozem nikde ani podpisat, ani napisat SMS. Pridem domov rozmrazujem sa 5 minut a dalsich 10 sa vyzliekam. Ked je uz zima aspon nech nesnezi.
Zimu mam rad Ale len odtial potial...
V Zime je hokej, to je prve plus ale zaroven niesu ziadne festivali a to je minus..
Sneh mi nevadi, kedze niesom sofer
nemam rada zimu. Musim sa vela a dlho obliekat. Ale zase lepsie ako jesen, radsej sneh ako dazd. A ked uz nasnezi, tak staci v decembri a teploty max. do -5, aby sa sneh netopil.
Nech sneží pár dní, počas ktorých nebudem nútený brať auto. Na atmosféru je to pekné, no keď cestujete každý týždeň 5x TT-BA tam a späť, tak Vám tá atmosféra lezie ušami...
Ktovie, ci vobec bude tento rok poriadny sneh. Ale snad hej a ak ano, tak nech sa to nakopi v obdobi cca 20.12. mozno po Silvestra a to bohate staci. Soferovat sa v tom nikomu nechce. Ked 24. kuknem z okna alebo ked sa prejdem po meste a popri tej vianocnej vyzdobe je aj pekna kopka snehu, nech to je otrepane ako chce, tak to mam rad. Ide z toho taky prijemny klud a ten by sa mi hodil aj castejsie.
co ja viem... minulu zimu som ani nepostrehol sneh, akurat co som bol pripity vonku... nejak mi sneh nechyba, lyzovat nechodim, ani na board... sanky nie radsej cely rok teplucko...
po Vianociach by mohlo, nech si po skuskovom trochu zaboardujem. ale v mestach by fakt nemuselo, len tam kde sa ten sneh udrzi, nie je z neho hned sracka...