no v kazdom pripade na vyssej obtiaznosti je to dost brutal. Hamlet mal otazku - byt ci nebyt? ja sa spytam - kupit ci nekupit? Este sa uvidi. Kedze demo konci za par hodin, tak toto bola moja posledna hra .. prozatim.
Bavilo ma to jedine na obtiaznosti expert, 2x sa mi dnes podarilo dostat do dobreho timu a presli sme vzdy. Samozrejme sem tam niekto zomrel, ale aspon to bolo zaujimave. Pockam si aspon na 30-40 dolarovu cenu a potom kupim
PS: AI hraci pri obtiaznosti Expert nestacia.
pri politike ako ma VALVe so svojim STEAM store.. si na take ceny pockas pekne dlho :-/ .. jedine, ze spravia vikendovu akciu, alebo dalsia moznost, ze si to nekupi tolko hracov ako by cakali. Inak to vidim kludne aj na pol roka ak nie viac.
KoCi napísal:pri politike ako ma VALVe so svojim STEAM store.. si na take ceny pockas pekne dlho :-/ .. jedine, ze spravia vikendovu akciu, alebo dalsia moznost, ze si to nekupi tolko hracov ako by cakali. Inak to vidim kludne aj na pol roka ak nie viac.
To je mi jasne, no zatial mi na multiplayerove vyzitie staci Team Fortress 2 (aj to teraz nehram kvoli Falloutu 3), takze Left 4 Dead moze pokojne zlacniet az pred letnymi prazdninami, to mi bude vyhovovat najviac
Vyhody to ma take, ze to mozem ja kupit kreditkou cez svoj steam a viem to poslat ako "darcek" niekomu dalsiemu do steamu. Takze ak napriklad ty nemas moznost kupovat s kreditkou, alebo cez paypal, tak ti to jednoduchou formou vie zakupit niekto druhy. Celkovo je balicek chytro vymysleny, kedze v Co-Op hraju prave styria
OVELA lacnejsie vas to vyjde spolu z Valve complete pack ja som tak kupil a nelutujem
nejakych 118$ ma to stalo , ale mam tam toto vsetko co je dole na screene.