Poradíte prosím ako na to?
Nejde naformatovat USB kľuč na NTFS
Nejde naformatovat USB kľuč na NTFS
Zdravim, kupil som si 8GB USB kľúč a mám taky problém ze ho neviem naformátovat na NTFS. Stále mi dá možnost ho formatovat iba vo FAT32. Potrebujem to hodit do NTFS lebo na ten kľúč neviem dostat subory vačšie ako 4.2GB
,
Klikni na TENTO POCITAC pravym mysitkom, SPRAVOVAT, SPRAVCA ZARIADENI, DISKOVE JEDNOTKY - nazov tvojho kluca (napr. CORSAIR VOYAGER).
Potom vyber VLASTNOSTI, ZASADY : OPTIMALIZOVAT PRO VYKON... a v prieskumniku mozes naformatovat na NTFS...
Inak moj VOYAGER cisto novy 8GB je dost pomaly aj na NTFS aj na FAT32, bezi cez USB2 a pomalsi ako slimak 1,5MB/s
Potom vyber VLASTNOSTI, ZASADY : OPTIMALIZOVAT PRO VYKON... a v prieskumniku mozes naformatovat na NTFS...
Inak moj VOYAGER cisto novy 8GB je dost pomaly aj na NTFS aj na FAT32, bezi cez USB2 a pomalsi ako slimak 1,5MB/s
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
to nastavenie, optimalizovat pre vykon... to sa uklada na kluci ci vo windowse ??
pretoze ked si das nastavit pre vykon a odpojis ten kluc bez pouzitia bezpecneho odpojenia, tak ti ho dodrbe ako sa mne tak dodrbala MP3
teraz rozbalujem 2 party CoD5, ktore su na kluci (rozbalujem na HDD), dokopy 6.95GB... uz mam 82% a cas je cistych 6 minut
ok.. 7 minut celkovo
))
pretoze ked si das nastavit pre vykon a odpojis ten kluc bez pouzitia bezpecneho odpojenia, tak ti ho dodrbe ako sa mne tak dodrbala MP3
teraz rozbalujem 2 party CoD5, ktore su na kluci (rozbalujem na HDD), dokopy 6.95GB... uz mam 82% a cas je cistych 6 minut
ok.. 7 minut celkovo
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
minob.. stalo sa mi to uz par krat aj s telefonom.. ale riskovat som uz nechcel.. takze som sa pekne odhlasil a prihlasil a uz islo 
v kazdom pripade som ten kluc dal na NTFS a ted som tam kopcil jeden RAR ktory mal 1.5GB a skopcilo za 5 minut... von z kluca za 2 minuty...
ted tam davam komplet image CoD5 a trva to 22 minut.. -.-
// nj ta chyba
ebeeem ja na to
v kazdom pripade som ten kluc dal na NTFS a ted som tam kopcil jeden RAR ktory mal 1.5GB a skopcilo za 5 minut... von z kluca za 2 minuty...
ted tam davam komplet image CoD5 a trva to 22 minut.. -.-
// nj ta chyba
ebeeem ja na to
-
Lord ANAKIN
Professional
Ak by si menil na FAT32 tak mozno anoLord ANAKIN napísal:ma nejaky vplyv na zivotnost zmeneny suborvy system ?
-
Lord ANAKIN
Professional