Need for speed UNDERCOVER
zas len sklamanie ako prve sklamanie prišlo ked sa mi ukázala cesta nehnevajte sa ale kde sa leskne tak ako v NFS to sa nedokazali poučiť? ved mi to pripadá také až nechutné !! dalej optimalizácia zas je jedno či máte 50 FPS alebo 30 cuka to stale v určitých častiach proste tak NFS ovsky
Prve zavody sa dali prejst v s prstom v nose a dvoma prstami na klavesnici .. protivnici sice maju silne stroje ale obcas mam pocit ze ci to auto ktore nevyzera nejak rýchle nemá raketový motor
jediné čo je fakt dokonalé su tie ženské ktoré má asi NFS na 10 ku inak ja neviem zatial nič moc 
Prve zavody sa dali prejst v s prstom v nose a dvoma prstami na klavesnici .. protivnici sice maju silne stroje ale obcas mam pocit ze ci to auto ktore nevyzera nejak rýchle nemá raketový motor
Kód: Vybrať všetko
http://bonusweb.idnes.cz/ps3/recenze/need-for-speed-undercover-nejhorsi-dil-zname-zavodni-serie-pan-/clanek.A081117_211826_bw-ps3-recenze_vdp.idn* .Projet se v McLarenu F1 a dalších exkluzivních bourácích je pořád ještě silná motivace
* .Částečná česká lokalizace
* .Novinky nemají prakticky žádný dopad
* .Návrat o pár let zpátky
* .Ukrutně trhaná grafika
takze zrejme crackom to nebude aj ked je to na PS3 je na 80 percent iste ze ked to cuka na PS3 tak PC to by bolo cudne aby to islo OK
ze LOL
Příliš práce si nikdo nedal ani s doladěním designu, takže se nedivte, až pojedete na plný kotel po dálnici s hrubě sportovním žihadlem a najednou vás předjedou policajti v terénním autě.
-
Supersonic
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
->slavo<-
Addict
akoze toto nie tak ja mam 6400vku AMD X2 8800GT 512mb 2gb RAM
a ide mi to 20obrazkov/s
cela ta grafika je nejaka divna
a vobec by to nemalo ani cuknut a mal by som mat aspon 60FPS
a nie 13-15-20 , to je otrasne uplne . neviem ci to neni nahodou crackom alebo cim. ale fakt mi to ide nejak pomaly a j tie uvodne videa su nejake kockate.
neni nejaky patch? alebo specialna verzia ovladacov pre NVidia graficke karty?
ide to vobec niekom normalne ? s peknou grafikou lebo to co vidim je fakt strasna grafika to uz most wanted vyzeralo lepsie .
a ide mi to 20obrazkov/s
cela ta grafika je nejaka divna
a vobec by to nemalo ani cuknut a mal by som mat aspon 60FPS
a nie 13-15-20 , to je otrasne uplne . neviem ci to neni nahodou crackom alebo cim. ale fakt mi to ide nejak pomaly a j tie uvodne videa su nejake kockate.
neni nejaky patch? alebo specialna verzia ovladacov pre NVidia graficke karty?
ide to vobec niekom normalne ? s peknou grafikou lebo to co vidim je fakt strasna grafika to uz most wanted vyzeralo lepsie .