Neviem, na com som!
Neviem, na com som!
Naozaj neviem.
-
tomasito13
Star
- Kontaktovať používateľa:
Diki, taketo nieco som potreboval pocut.RoQa napísal:Boože nevešaj hlavu veď sa nič hrozne nestalo uvidiš ako sa bude chovať ďalej a tak ... Uvidiš ako sa bude chovať keď si s ňou teraz budeš pisať atď... možno ma fakt len svoje dni a vtedy vedia byť baby fakt dosť čudné...A určite sa snaž aby videla , že máš o ňu záujem ....
-
Soviet
Darca
Tak toto su mi za problemy..Mat taketo problemy tak skacem cez vatru kazdy vecer
Na com si? To ti asi povedat neviem, ale zacinam si mysliet, ze ak budes riesit taketo dovolim si tvrdit "kraviny", tak budes na tabletkach..
Povedala ti ahoj? Vari ocakavas, ze pri kazdom rozhovore ti bude vraviet "Cawik moje zlate a pekne sa vybuvaj"?
A ked ti povie len "obycajne" ahoj, tak zalozis novu temu? Vsak si chlap tak sa tak kus spravaj a nenechaj sa rozhodit uplnou kravinou..

Na com si? To ti asi povedat neviem, ale zacinam si mysliet, ze ak budes riesit taketo dovolim si tvrdit "kraviny", tak budes na tabletkach..
Povedala ti ahoj? Vari ocakavas, ze pri kazdom rozhovore ti bude vraviet "Cawik moje zlate a pekne sa vybuvaj"?
A ked ti povie len "obycajne" ahoj, tak zalozis novu temu? Vsak si chlap tak sa tak kus spravaj a nenechaj sa rozhodit uplnou kravinou..
Jasne pozyvaj ju vkuse niekam, az jedneho dna nikde nebude vediet ist bez pozvania.A ked pojde domov, tak zavola rodicom aby ju pozvaliRobbie7 napísal:V to teda dufam, ale neviem ci caka, az ju niekam pozvem po tych dvoch tyzdnov, alebo sa sama rozhoduje, ci by ma niekam pozvala. Ma cenu snazit sa babu stale niekam pozyvat? Nie je to dost prehnane?
-
Soviet
Darca
Este si nikde nespomenul, ze by si s tou babou aj naviazal iny kontakt ako recnicky..baby su radi "obstastnovane" .. Takze ak si s nou neskusal nic ine ako rozpravanie, tak mozno aj to je jednym s faktorom.. Lebo vzdy babu viac potesi pusa ako nejake Dobre mi s tebou boloRobbie7 napísal:Hej hej, mas pravdu, ale ja potrebujem vediet, ci su taketo momentky u bab normalne, alebo ci prosto nema zaujem, alebo sa vo mne mohla sklamat. A to nehovorim o tom "ahoj", ale napr. o tej tichosti na klzisku alebo tomu, ze ked sme sa po kine lucili v autobuse, a povedal som jej ze "dakujem ti za pekny den", tak mi zase len odzdravila "ahoj" a nepovedala ani, ze aj ona dakuje za taky den. Zdalo sa mi to z jej strany ako sklamanie, alebo je tu mala moznost ze ma nepocula, ale to uz si moc namyslam...
-
Te-wei
Medium Professional
je to u báb normalne a toto je len začiatok,,, a jedna dôležitá vec,,,ty od nej strašne veľa očakávaš,prečo?Robbie7 napísal:Hej hej, mas pravdu, ale ja potrebujem vediet, ci su taketo momentky u bab normalne, alebo ci prosto nema zaujem, alebo sa vo mne mohla sklamat. A to nehovorim o tom "ahoj", ale napr. o tej tichosti na klzisku alebo tomu, ze ked sme sa po kine lucili v autobuse, a povedal som jej ze "dakujem ti za pekny den", tak mi zase len odzdravila "ahoj" a nepovedala ani, ze aj ona dakuje za taky den. Zdalo sa mi to z jej strany ako sklamanie, alebo je tu mala moznost ze ma nepocula, ale to uz si moc namyslam...
Lenze si musim byt naplno isty, ci ma chce, inak sa z tej pusi moze vyhrotit aj nieco ineSoviet napísal:Este si nikde nespomenul, ze by si s tou babou aj naviazal iny kontakt ako recnicky..baby su radi "obstastnovane" .. Takze ak si s nou neskusal nic ine ako rozpravanie, tak mozno aj to je jednym s faktorom.. Lebo vzdy babu viac potesi pusa ako nejake Dobre mi s tebou bolo
//autoeditácia príspevku ( 18 Nov 2008, 18:12 )
LEboTe-wei napísal:je to u báb normalne a toto je len začiatok,,, a jedna dôležitá vec,,,ty od nej strašne veľa očakávaš,prečo?
-
Soviet
Darca
No proste ak chces babu v dnesnej dobe tak pri tolkych pozvaniach (hlavne kino) a bez ziadnej pusy je fakt zaujimave..Vsak kino je asi jedno z naj, kde babu fakt dostanesFabo napísal:Si proste povedala ze ked si za cely ten cas nic nespravil tak si asi nejaky trtko a nema to s tebou cenu.
jake na lice, rovno na usta[ale samozrejme ze zo zaciatku na lica, teraz ked sa uz lepsie poznaju tak na usta, ale treba to nejako vykryt aby holka nebola velmi prekvapena], nie bozk, normalne pri rozlucke, a potom zasa pri zvitani, a tak to namotavat, potom chytit za ruku, pripadne to odlahcit nejakym zdravym vtipnym vymyslom, atd 
-
triple
Guru wannabe
panebože čo či bráni počkať tie dva týždne.. ked povedal,a že bude môcť vtedy tak hádam bude môcť a uvidíš.. ja by som to spravil inak ako ty.. by som si dal pripomienku presne o dva týždne ako mi to povedala v tej istej minúte by som jej volal.. že čo a ako.. abo občas icq udržať kontakt že čo a ako a bla bla ale na druhej strane keby cela tak si tú hodku nájde nech mi nevypráva že celé dva týždne bude vyťažená na 24 hodín.. hovadina