Najvyhodnejsi internet?
-
DeFeAt
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Najvyhodnejsi internet?
je to pre kamarata
hovoril som optiku, no on byva nejakych 400m od cesty, pri ktorej je aj opticky kabel
momentalne ma DSL, no ma tam limit, rad by presiel na nieco bez limitu popripade za dobry pomer vykon/cena aby mohol aj nieco stahovat
ako by ste to riesili vy?
btw, je to v Prešove na svaboch ak niekto pozna..
hovoril som optiku, no on byva nejakych 400m od cesty, pri ktorej je aj opticky kabel
momentalne ma DSL, no ma tam limit, rad by presiel na nieco bez limitu popripade za dobry pomer vykon/cena aby mohol aj nieco stahovat
ako by ste to riesili vy?
btw, je to v Prešove na svaboch ak niekto pozna..
A tam neplatia ziadne zasady feroveho vyuzivania ci jak sa to vola (ze mas neobmedzeny ale po 20 gb sa ti znizuje rychlost na polovicu)???Je to vzdy neobmedzene, ze mozes stiahnut aj napr. 500gb na mesiac plnou rychlostouSuffel napísal:no hey ale t-com teraz ponuka neobmedzeny internet za 360SK na 6 mesiacov a zvysnych 12 mesiacov po 599SK myslim ze je to clekom vyhodne a je to bez obmedzeni a podobne.. inak je to Turbo2
to ma asi len slovanet........ja som to predtim nevedel a terazjozo69 napísal:A tam neplatia ziadne zasady feroveho vyuzivania ci jak sa to vola (ze mas neobmedzeny ale po 20 gb sa ti znizuje rychlost na polovicu)???Je to vzdy neobmedzene, ze mozes stiahnut aj napr. 500gb na mesiac plnou rychlostou??? btw pri tom turbo 2 nete
neznasam slovanet...
Turbo 2 (neobmedzeny, 2 048 / 256), pripadne Turbo 3 (neobmedzeny,3584 / 256) - http://www.t-com.sk/Default.aspx?CatID= ... ction=home -
-
fikus-kukis
Guru wannabe
-
reno23
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
snad sa mozem zapojit aj ja do tejto temy. Takze doteraz som mal spolu s 2 susedmi Chello large (20480/2048 kbit/s) a kazdy platil 1/3 z celkovej sumy. Teraz vsak nastal problem ze obaja sa stahuju prec a viazanost konci v januari. Preto by som sa potreboval poradit s kupou nejakeho vyhodneho netu. Byvam v Bratislave ale "Orange doma (Fibernet)" na sidlisku este nie je.
Podmienky: nieco do 600 SK, neobmedzeny datovy limit, slusna rychlost downloadu (okolo 10 Mbit/s a vyssie)
Dakujem
Podmienky: nieco do 600 SK, neobmedzeny datovy limit, slusna rychlost downloadu (okolo 10 Mbit/s a vyssie)
Dakujem
to si dal na tcome 67GB za mesiac ???
to sa ti jak podarilo ???
inak k teme, najvyhodnejsie je asi fibernet (pomer cena/vykon) samozrejme pre tych ktory ho maju dostupny. potom upc chello, rok som mal chello extreme + 2xUP a nemozem sa stazovat, a na koniec zostava uz len t-com ktory je v kazdej diere.
inak k teme, najvyhodnejsie je asi fibernet (pomer cena/vykon) samozrejme pre tych ktory ho maju dostupny. potom upc chello, rok som mal chello extreme + 2xUP a nemozem sa stazovat, a na koniec zostava uz len t-com ktory je v kazdej diere.
-
vladino001
Light Professional
neoplati sa ti viac axalnet 5Mbit aj UP aj DOWN za 490? (neverejna IP)busher napísal:ja mam net od suseda on je policajt a nejak to tu prevadzkuje... takze mozem stahovat kolko chcem,mozem tu byt kedy chcem a ako dlho chcem... proste neobmedzene. je to net cez kabel,rychlost 1.5MB a download nejakych 350kbit max. a mesacne platime 500sk ... oplati sa ?
DejmiJohn : no už len toto tu chýba aby sa tu niektorý vyťahovali koľko stiahnu za mesiac. Chvál sa Uploadom!