Darcek na 18-ku
suurne potrebujem pomoooc
prosiiim potrebujem pomoc...serioznu radu...mam priatela uz skoro druhy rok a v polovici decembra bude mat 18...a ja netusim co mu mam vymysliet...chcem aby to bolo nieco vynimocne,originalne,osobne,nieco co ho naozaj potesiiii...len prosim ziadnu recesiu,nic uchylne...alebo ak by ste mi mohli poradit ako mu nieco vymysliet,nejaky zazit nieco mu pripravit alebo cooo...ja neviem
a velmi ho chcem potesiiiiiit....prosiiiiiim
-
Vigor
King
- Kontaktovať používateľa:
Chces nieco osobne a pytas sa na internetovom fore, kde Tvojho priatela nikto nepozna?
Ty ho poznas dva roky, ved si daj dokopy co ma rad, co ho zaujima a pod. Tu Ti sotva niekto povie presne totot a toto mu kup. Alebo sa porozpravaj s vasimi spolocnymi znamymi, skratka s niekym kto ho aspon trosku pozna.
Ty ho poznas dva roky, ved si daj dokopy co ma rad, co ho zaujima a pod. Tu Ti sotva niekto povie presne totot a toto mu kup. Alebo sa porozpravaj s vasimi spolocnymi znamymi, skratka s niekym kto ho aspon trosku pozna.
-
pryja
Darca
Skus skocit do parfumerie a pozri si toto:drakeman napísal:Zdravim vztaho znalci
Priatelka bude mat v piatok 18 a potreboval by som vase dake rozumne, podotykam rozumne navrhy na dercek. Len nie typu robertko, hohavicky a pod. Na to som uz myslel aj jatak isto aj na daky privesok, retiazku, ci prsetn... Sto si o tom myslite?
http://www.parfums.sk/jennifer-lopez/je ... ovana-voda
ja som ju dostala tiez a je to nenormalne krasna vona. Neni moc sladka ani tazka, cize aj k veku by sa mala hodit. Aj flakon je velmi pekny.
A ak by to bolo malo, tak k tomu este nejaku sadu, napr. nausnice+retiazka, alebo retiazka na krk+na ruku.
A tu mas par typov na hodinky, ako uz bolo spominane. Konkretne od Espirit:
http://www.najnakup.sk/cats.aspx?r=232&c=325
http://www.rjelinek.cz/produkty.php?pro ... ká+25-letá
Ale zrejme sa to na 18nastku nehodi....aspon mne to nejak nepasuje....
Ale zrejme sa to na 18nastku nehodi....aspon mne to nejak nepasuje....
-
pryja
Darca
A teraz si predstav, ze ti da priatelka k osemnastke gumenu Ancu alebo umelu posvu. By som chcela vidiet vyraz tvojej tvareLub0$ napísal:Nj...ved take darceky su najzabavnejsie......asi nebudete vsetci suhlasit, ale aj velmi prakticke....a urciiite potesia..........a hlavne pobavia....o9 tom je osemnastka......
Ako sranda v ramci partie, od kamaratov alebo spoluziakov to je v pohode, tiez mame so segrou doma vylozenych par zaujimavych kuskov
//potom sorry, ja som citala len pol temy a hned mi bolo divne, ze ake somariny to tu tlachate
Ja som nereagoval na "darcek pre priatela/priatelku.....ale zakladatel temy planuje s partiou kupit darcek kamaratovi....to je ine.....frajerke by som robertka tiez nekupil....je to trapne.......ma tu mna a ja jej budem kupovat vibrator? somarina ne?pryja napísal:A teraz si predstav, ze ti da priatelka k osemnastke gumenu Ancu alebo umelu posvu. By som chcela vidiet vyraz tvojej tvareA este keby sa ta vasi spytali: ''No co si pekne si dostal od frajerky Lubosko?''
Ako sranda v ramci partie, od kamaratov alebo spoluziakov to je v pohode, tiez mame so segrou doma vylozenych par zaujimavych kuskov, ale od partnera na osemnastku, asi hovadina.