Notebook - nejde zapnúť (treskol som po ňom..:-D)

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
raptor2222
Novice
Novice

Notebook - nejde zapnúť (treskol som po ňom..:-D)

Príspevok od používateľa raptor2222 »

takze mam taky mensi problem..:-D...tak pred vcerom my isiel pomaly internet ... a ked som bol uz s nervamy na dne tak som buchol po notebooku..a hned sa vypol..skusal som ho zapnut a nesiel tak som vybral baterku a potom uz isiel ..potom som kukol film..no a ked som dopozeral tak som ho vypol pekne tak ako sa ma.. no a rano ked som ho xel zapnut tak uz nesiel... :-DDD..tak a teraz neviem co s tym...moze to byt to ze tam je niekde skrat...ze to skratuje..???...lebo buchol som po tej strane kde je čitačka kariet..:-D...tak ze ci je mozne ze sa tam nejaky plech ohol a teraz to tam robi skrat..??? poradte..
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gothar »

Skor to vidim tak, ze sa ti poskodil disk. Daj ho na reklamaciu, mozno ti ju uznaju.
raptor2222
Novice
Novice

najvacsi problem je vsak v tom ze mi pred 20-timi dnami skoncila zaruka.. tak som zvedavy co s tym budem robit..:-D...
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

servis alebo dobry kamarat co sa vyzna a oci pre plac za vlastnu blbost :wink: ak to bude len disk, este si usetril.
skus dat konkretny model a ako silno si po nom tresol
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Tak to musis jedine dat do servisu, kde ti za cca 500-1000 korun diagnostikuju poruchu. Oprava bude este drahsia.
raptor2222
Novice
Novice

takže je to Fujitsu SIEMENS AMILO Pro V2055 a zas som po nom netresol velmitak priemerne..
Pajtaš
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Pajtaš »

raptor2222 napísal:takže je to Fujitsu SIEMENS AMILO Pro V2055 a zas som po nom netresol velmitak priemerne..
priemerne alebo aj slabo moze aj tak poskodit daco v notebooku...na buduce ked budes mat nervy tak buchni desi o stol alebo kde ale nie o notebook....a to ze ti skoncila zaruka to mas teda riadne stastie (povedane ironicky)
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

ak si ba tak swiss neviem ci nahodu diagnostiku nema zdarma a ako bolo povedane pri otrasoch ide vacsinuo prec disk ale ak totalne neraguje tak si mozno dakym zazrakom dade do..la MB abo sa daco stalo s napajanim :-)
ked uz chces buchat tak nato je susedov pitbull hehe to ta nauci ovladat svoje nervy
Napísať odpoveď