preinstalovanie pc

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
GLOOSO
Amateur
Amateur

preinstalovanie pc

Príspevok od používateľa GLOOSO »

ako preinstalovat pc tak aby mi zostaly vsetky veci okrem Windows co sa preinstaluje???
ako na to?
94jakub
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 94jakub »

Musis iba reinstall nie formatovat. Ale veci zapisane v registroch (hry, programy)
budes musiet preinstalovat.
Alebo dolezite zalohovat a potom aj format.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

musis formatovat, inak to nema zmysel ak ti blbne win...
zalohuj si vsetky potrebne veci ktore mas na particii (pismenko HDD) pretoze o vsetko na tej particii prides
Mike24
Novice
Novice

priklad

Príspevok od používateľa Mike24 »

priklad: ak mas disk rozdeleny na C, D a E a win mas na C tak prides o vsetky data na zvazku C. Ostatne data na ostatnych zvazkoch ti zostanu.
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

94jakub napísal:Musis iba reinstall nie formatovat. Ale veci zapisane v registroch (hry, programy)
budes musiet preinstalovat.
Alebo dolezite zalohovat a potom aj format.
no nevim ja ked som dal toto tak mi proste vsetko poslal prec jak dokumenty tak vsetko ostatne co bolo na tom disku heh ale je fakt ze win je nezmar a tiez som to nepochoil odvtedy davam rovno sam format a new instal :-) proste vzdy radsej vsetko zalohuj lebo mne sa stalo uz aj to ze nainstaloval win a nespustil tak znova format instal zasa nic na 158x som skusil pred koncom instalacie vytahnut CD :-D a ono to nabehlo rychlo som z ostatnych diskov postahoval co som potreboval a potom sformatoval uuuuplne vsetko sice odvtedy bolo mozne mat len disk C ale bol win a ja som mal data :-)
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Re: priklad

Príspevok od používateľa Šu-Do »

Mike24 napísal:priklad: ak mas disk rozdeleny na C, D a E a win mas na C tak prides o vsetky data na zvazku C. Ostatne data na ostatnych zvazkoch ti zostanu.
zle.. win moze mat na Ccku, dolezite je ktoru particiu potom pouzije na nainstalovanie windowsu, moze si ho dat na hocijaku inu
Napísať odpoveď