Vaše najhoršie investované peniaze?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
viper1993
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa viper1993 »

Lub0$ napísal:Co je vlastne to Megalito? Nejaka internetova verejna okradaren ci co?
autosurf na ktorom sa dalo v jeho zaciatkoch veeeeelmi zarobit. davali 144% z investovanej sumy po 12 dnoch. cize ked si tam dal 100$ tak si po 12 dnoch dostal 144$, a momentalne to SCAMLO cize skoncilo aj z peniazmi niektorych ludi
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

pryja napísal:Zaciatkom tohto roka instalacia Windows do EEEcka - 6000sk. /tlacil cas, prva firma najdena na nete/ S odstupom casu mam taky dojem, ze ten Linux tam slapal lepsie :x
Dala si 6000 za instalaciu WinXP? Tak to ta uplne neuveritelne oyebali, to by som spravil aj zadarmo.
abo75
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa abo75 »

Pioneer Investments -30000,- :x
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

pryja napísal:Zaciatkom tohto roka instalacia Windows do EEEcka - 6000sk. /tlacil cas, prva firma najdena na nete/ S odstupom casu mam taky dojem, ze ten Linux tam slapal lepsie :x
tak tak gangy ma pravdu odrbali ta ako najhrubsie zrno , nemas kontakt na firmu ?
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

IMI napísal:tak tak gangy ma pravdu odrbali ta ako najhrubsie zrno , nemas kontakt na firmu ?
Mam niekde vizitku, ale to uz je jedno teraz. Ide o to, ze to bolo v podstate zbytocne, nemala som vymyslat.
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

cigarety :roll:
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Dal som sa ako 16 či 17 ročný surovo oyebať ohľadom dohodnutej kúpy mobilného telefónu, pri ktorej, aby som zohnal cash, som spravil jednu hnusnú vec, ktorá ma pravdepodobne bude hnevať do konca života..(akože nemyslím nič nejaké až také vážne, len pre mňa je to zahanbujúce a štve ma to kúsok, keď si nato pomyslím..)
Ale spomínaný podvodník je už mŕtvy(nezabil som ho) a mal som normálne spokojnosť na duši
Napísať odpoveď