GAMEPLAY
neuveritelne strasne to vyzera, neuveritelne strasna fyzika omg... strata casu s touto hrou.. cim dalej tym horsie.. a nepiste ze nie....
NFS MW vyzera odost lepsie ako toto.. a podla mna je to celkovo lepsie..
omg ja by som kazdeho z EA, ktori robill tuto hru nakopal do riti. Dementi a este k tomu za takuto sracku pytaju peniaze. Co robili tie 2 roky pocas vyvoja ? Mali to vydat aj na Ps1 xbox1 gamecube, ..atd..
keby sa mi to chcelo stahovat by som vam sem hodil link na gameplay u mna, mam ten isty pc ako kamarat a sice: C2D E8400, 2x2GB RAM, HD4870 512MB no a on mi pise, ze mu to ide v poho asi 42-52fps s 2xAA na plno na 1280x1024... nvm co si o tom mysliet.... uvidim podla nalady cez vikend a mozno to stiahnem a dam link na video
Boze moj strasneee a tak som sa tesil ze po pro street si zas zajazdim kedze to sa nedalo hrat ale mylil som sa zla arkada s este horsou grafikou, desnee
stiahol som si crack od reloaded a dal som si to do verzie od Clone DVD a uz to neseka ... len musite nahradit to paul.dll originalnym co mate po nainstalovani hry
mam CLONE/DVD verziu od pirategay, a ked som tam hodil paul.dll tak mi to hodilo chybu aplikacie, neodoslat ladit a pod...a ked som tam hodil crack na reload verziu tak to iste mi to napsalo, a neviem co s tym je, nevie niekto poradit??
mne to seka tiez neda sa to hrat na full detajloch mi to ide 15-20fps
ten reloaded crack mi akurat da 50-60fps ked mam low detajli a to sa neda hrat potom je to skarede.
niekde je chyba ale kde?
nech mi nikto neche povedat ze na 8800GT 512mb to nepojde na full detajloch to je uplna blbost. vsak to ma engine ako pro street . a to mi islo vzdy na full. no nic kebyze si toto kupim ako originalku tak to normalne pojdem reklamovat