Vypalovanie (sekaju skladby)
Vypalovanie (sekaju skladby)
Mam taky problem ked napalujem hudbu z formatu .mp3 do napr .cda.
Ked donapalujem tak si ich vsetky pustim co idu v poriadku. Akonahle ich dam do ineho prehravaca, ako je PC, napriklad do DVD tak uz podaktore pesnicky sekaju. Viete mi poradit preco to robi a ako to vyriesit ?
Ked donapalujem tak si ich vsetky pustim co idu v poriadku. Akonahle ich dam do ineho prehravaca, ako je PC, napriklad do DVD tak uz podaktore pesnicky sekaju. Viete mi poradit preco to robi a ako to vyriesit ?
Ale ja mam iba 52 rychlostne a ked vytvaram to CD tak tam nemozem regulovat rychlost
***oprava: ide to regulovat...som na to teraz prisiel
..uvidime, co to spravi
//autoeditácia príspevku ( 19 Nov 2008, 16:50 )
No skusil som to napalit rychlostou 4x a aj tak. V 1 pesnicke je skok a jdna skladba je uplne bez zvuku. Ja to nechapem
***oprava: ide to regulovat...som na to teraz prisiel
//autoeditácia príspevku ( 19 Nov 2008, 16:50 )
No skusil som to napalit rychlostou 4x a aj tak. V 1 pesnicke je skok a jdna skladba je uplne bez zvuku. Ja to nechapem
toto mi robilo ked som napaloval na -R ked som to slahol na +R v pohode :) asi nejaky bug ci co... v kazdompripade som potomneskor upgradoval nera a uz je to ok..
btw, pouzivas nero expres? a napalujes z mp3? skus si to najskor v inom programe prekonvertovat na wav a skus napalit v nerovi tie wav-y... ja to tipujem na poskodeny codec ;)
//hojko: Nie vaw ale wav, rofl!!!
btw, pouzivas nero expres? a napalujes z mp3? skus si to najskor v inom programe prekonvertovat na wav a skus napalit v nerovi tie wav-y... ja to tipujem na poskodeny codec ;)
//hojko: Nie vaw ale wav, rofl!!!