Ženské reči

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
pershing
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa pershing »

jasne chapem ta, ale nejde mi do hlavy jedna vec, co myslis tym uputat? Hod nejaky priklad, alebo najlepsie nejaka holka, [mozno aj na inspiraciu :P], lebo ked si to vezmem takto tak mna uputa hocijaka sympaticka holka...a sympatickost sa neda definovat :) u kazdeho je to ine...
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

Najskôr musíš upútať jej pozornosť, teda aby zastala na tebe očami a naladila sluch na Tvoje slová. A až keď Ti venuje pozornosť môžeš sa snažiť jej natlačiť "šrouby do hlavy".
Nella
Novice
Novice

:)

Príspevok od používateľa Nella »

je pravda ze niekedy sami nevieme co chceme, a preto prosim, nerieste nas:) no rucim za to, ze kazda sa skor ci neskor(niekedy je bohuzial uz uplne neskor) spamata a rada by svoj zivot stravila prave v naruci mileho,pozorneho chlapa.zalezi len na tom kedy si to uvedomime...mna osvietilo vcas...teda dufam. pekny den vsetkym
quancej
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa quancej »

stara otrepana fraza: zeny nevedia co chcu. v mladom veku hladaju dobrodruzstvo, zabavu, sex... ktore im vie poskytnut prave takyto drsnak.
neskor vecsina mentalne dospeje a najde si mozno vzorneho otca, ktory bude pocuvat na slovo :lol: , alebo ten horsi pripad, ako zenske s novou modrinou kazdy den :?
chococet
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chococet »

ja mam19 a presne viem co hladama co by som chcela...chcem muza ,lasku nieco ciste a neopakovatelne..cakam od vas ze sa budete spravat ako muzi nie ako padavky co pri prvom probleme zdrhnu...chela by som stretnut pravu lasku muza ktory by ma milovala bol by ochotny aj obetovat zivot koli mne stal by pri mne a vzdy by bol pripraveny ochranit ma..vedel by aka som a vedel co moze odo mna cakat ,poznal by ma a samozrejme chcel by len mna a nie dalsich x slepiek=D)
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

chococet napísal:muza ktory by ma milovala bol by ochotny aj obetovat zivot koli mne
:lol:
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

zabudla medzernik, pekne to napisala, hlavne stym problemom, ja chcem taku zenu :)
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

pershing napísal:zabudla medzernik, pekne to napisala, hlavne stym problemom, ja chcem taku zenu :)
no vidis..tak uz ste sa nasli :) Gratulujem a prijemnu svatbu ..

Sry za OT
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Soviet viem ze protiklady sa pritahuju, ale az tak? :D

Teda aby bolo jasne Persho chce taku aby toto spravila prenho, nie ze on by spravil pre nu :)

btw. aka stara bola? Ta co to povedala?

edit: aha 19... no tak to len :lol:
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

chococet napísal:ja mam19 a presne viem co hladama co by som chcela...chcem muza ,lasku nieco ciste a neopakovatelne..cakam od vas ze sa budete spravat ako muzi nie ako padavky co pri prvom probleme zdrhnu...chela by som stretnut pravu lasku muza ktory by ma milovala bol by ochotny aj obetovat zivot koli mne stal by pri mne a vzdy by bol pripraveny ochranit ma..vedel by aka som a vedel co moze odo mna cakat ,poznal by ma a samozrejme chcel by len mna a nie dalsich x slepiek=D)
jkonečne holka čo napísala že vie čo chce a je si tým istá.. :o ale prečo prvé čo ma sakra napadlo bolo že pozerá veľa filmov???
chococet
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

samozrejme vy trapny muzi pre vas definicia lasky znamena len priskoci vtedy kedy si pisknem,musi ma chapat a blaa blaa a da mi kedy si poviem proste ziadne city!!!!!co je na to ze chcem nieco vynimocne nieco nesebceke a samozrejme vzajomne je mi jedno ci to existuje alebo nie ja chcem iba taku lasku a kludne si na nu pockam a vy sa uspokojte s egoistickym partenorom ktoremu vzdy zalezi a bude zalezat len na jeho potrebach...
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Pocula si uz niekedy take ze treba byt trocha realisticky?
chococet
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

ja som dostatocne realisticka!!!!..len hladam vo veciach zmysel nechcem byt sniekym ked to necitim na 100%
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Tak si uvedom jednu vec - NIKDY NIC nie je na 100%. Zivot je proste o kompromisoch.

Samozrejme nepojdem do vztahu kde by zensku zaujimalo iba to aby som ju kazdy tyzden pozval na veceru a raz za mesiac zasponzoroval den straveny nakupmi, chcem pekny vztah, akurat rozmyslam realisticky.
chococet
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

bozee al esak ja nechcem nieco dokonale a vyfantazirovane tak som to nemyslela .. viem ze v kazdom vztahu musia byt kompromisy a trpezlivost to vsetko len proste ta prava laska by mala byt ina v tom ze obidvaja ludia citia rovnako ten zapal ze su ochotny pre tu lasku bojovat ze sa miluju napriek vsetkemu ta prava laska j eto ked j etammoja polovicka nedokonala al e ja vyidim v tej jeho nedokonalosti dokonalost amilujem ho napriek vsetkym chybam a mozem s istotou povedat ze on to citi rovnako neni na tyzden a ani na rok ale na cely zivot...
Frankie
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Frankie »

Joj :) Sa mi nejak zda, ze to tu viaceri mate nejak pomylene... Nieco ako skumat ponuku, potom si na zaklade logiky vybrat partnera a spekulaciami sa snazit "vladnut" vztahu, riesit kdejake machinacie a tvarit sa nejak inak, len lebo je to nutne... O tom to nie je :) To nie je o dohode dvoch ludi, ze si poskladaju vztah a budu sa ho snazit drzat... Vztah je len jedine vychodisko lasky :) a ta na logiku, volu a zdravy rozum nepozera.. nadzmyslove spojenie, kde vsetko co robime robime z lasky, nie... nejakej divnej vypocitavosti. :) samozrejme netvrdim, ze staci lubit a vztah vydrzi navzdy, len ze bez lasky to fakt nejde :) hladajte lasku, nie vztah a nebudete riesit take sracky... tak
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

chococet napísal:samozrejme vy trapny muzi pre vas definicia lasky znamena len priskoci vtedy kedy si pisknem,musi ma chapat a blaa blaa a da mi kedy si poviem proste ziadne city!!!!!co je na to ze chcem nieco vynimocne nieco nesebceke a samozrejme vzajomne je mi jedno ci to existuje alebo nie ja chcem iba taku lasku a kludne si na nu pockam a vy sa uspokojte s egoistickym partenorom ktoremu vzdy zalezi a bude zalezat len na jeho potrebach...
Náhodou mne je jej myšlienka sympatická, normálne sa za ňu staviam :smt023 .
Plne ju chápem, romantickú dušu, že chce od vzťahu viac, než si daktorí z Vás dokáže čo i len predstaviť. Ja jej to prajem, aby našla človeka s ktorým by si bola bližšia než blízka - ale veď nakoniec taká by mala byť (snáď, no dnes je to dosť pomýlené) láska. No nachádza tu len výsmech :roll: .

Môžem si vyhľadať nejakú modelku s ktorou sa hrdo ukážem na ulici/medzi priateľmi, ale čo z toho, keď
Slovenská Klobása napísal:Nahodená do mini lákaš pohľady
nadržaným sa zaraz pé*o postaví
ked otvoríš papuľu je všetko stratené
pé*o klesne na nulu a také zostane

Hej fuck-t si krásna, hlava tvoja je však prázdna ...
Úryvok slovenskej kapely je v tejto pozícii viac než výstižný :) .
Čo mi to dá k životu? Potenciálne kvalitný sex (sexappeal robí svoje veci s testosterónom :lol: ), nejakú tú zábavu, a v nesposlednom rade závisť kamarátov a kolegov v práci 8) .

Môžem si hladať tzv. "kitchen bitch" :lol: (ako to nazýva kamarát), ale za akú cenu? Sex ma bude čakať doma, i teplá strava - a to nepreháňam, také partnerstvá na Slovensku existujú; všetko relatívne zázračne funguje (mažel zarába, manželka sa stará prevažne o domácnost a výchovu detí), no niekedy býva v nich však problémom nájsť spoločnú reč, pokiaľ obaja partneri majú vyšší potenciál.
Čo mi to dá k životu? Uspokojenie základných potrieb s myšlienkou "hádam sa to nejak zlepší"

Môžem si hľadať všedné dievča: je milé, zlaté, dobromyseľné. Avšak keď časom vzťah ochladne a nie je tam to niečo (nazýva sa to iskra, avšak tá je len na začiatku pri prvom kontakte) čo by to držalo pohromade, ide to dole vodou ...

Môžem byť ako Casanova: stále si vytvárať príležistosti na všetky strany a potom priebežne to vyhodnocovať, triediť, riediť, vymienať, zlepšovať ...
Vraj je to veľmi zábavné, človek spoznáva rôzne charaktery, no výsledok je ten, že sám nevie čo chce, resp. chce voľnosť a slobodu: oprieť tú, na ktorú sa pozrie a zmyslí si "JU!"

Sečteno a podtrženo:
Aby to bolo ideálne, potrebujem (nazvyme to) ženský protipól na doplnenie mojej osobnosti, inšpiráciu, múzu, vílu ... (v podstate to tu už napísala)

Nie len kamarátku, priateľku (de facto bútľavú vŕbu s ktorou človek aj spáva a mám ju rád, lebo je taká a taká), či pekný prívesok na krk, čo mi každý závidí.

A dosť bolo žvástov! Kto chce, tak moju myšlienku už pochopil a ďalšie moje opisné slová tomu druhému nepomôžu.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

chococet napísal:samozrejme vy trapny muzi pre vas definicia lasky znamena len priskoci vtedy kedy si pisknem,musi ma chapat a blaa blaa a da mi kedy si poviem proste ziadne city!!!!!co je na to ze chcem nieco vynimocne nieco nesebceke a samozrejme vzajomne je mi jedno ci to existuje alebo nie ja chcem iba taku lasku a kludne si na nu pockam a vy sa uspokojte s egoistickym partenorom ktoremu vzdy zalezi a bude zalezat len na jeho potrebach...
šak ved sa nerčuluj hned ja som s tebou súhlasil len spôsob ako si to napísala mi pripadal ako z filmu.. tod vše..
ja na lásku síce neverím ale verím v seba a v svoju partnerku a vo vzájomne city... moje definície "lásky" tu niekde sú už pár krát tak už tým nejdem hojko spamovať
chococet
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

ja sa nerozculujem lem reagujem...a to sa ako da mat priatelku a neverit v lasku?
d4nt3
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa d4nt3 »

chococet napísal:ja sa nerozculujem lem reagujem...a to sa ako da mat priatelku a neverit v lasku?
Verí vo vzťah, možno. Vaše krásne,vysnené,opisané romantické lásky sú, ak vobec sú, len obdobia prvých pár dní či týždnov lásky... je síce užasné, ak sa pre teba muž dokaže obetovať,podriadiť a prisposobiť, aby ste boli spolu... ale kompromisi musia bať, nebudem ťa predsa prvé dva roky nášho vzťahu pozývať aspon raz za týžden a platiť vždy ja !! Rovnosť pohlaví musí platiť...tiež je romantické, ked si raz za čas muž vezme volno v práci, pride domov, niečo navarí, proste pripraví romantický večer ....ale robiť to každý mesiac, pripadne pravidelne si brať dovolenky, zanedbábvať priatelov je pre mna dosť silná káva.... ja verím tiež vo vzťah. Je to možno viac než tá vaša americkými filmami opísaná laska. Je to skutočná láska vybudovaná na spolunažívaní ... Navzájom !! Princíp reciprocity !! :idea:
Napísať odpoveď