chcem sa spytat kupim novy procesor zalozim a co potom treba urobit nwm ci to treba nekomu dat co sa v tom vyzna alebo by som to aj sam spravil necem to davat niekomu este mu aj zaplatit ak si to mozem spravit sam ale nwm ako ... staci len neco povedat ci neco aj instalovat alebo aj s BIOSom neco spravit ... dakujem..
uz si to niekedy v zivote aspon videl ako sa sklada PC? aby si nieco nedosral a nelutoval potom
nie je to az take tazke, ale ak to vidis prvy krat, je to spanielska dedina
Kibo napísal:co chces vediet konkretne? iba postup kompletneho osadenia CPU alebo cely postup poskladania PC?
procesor som zakladal uz to viem urcite ale ked kupim napr. athlon 2800... alebo inaksi to je jedno, ktory pasuje na moju dosku a dam ho tam a potom nwm co mam robit
ked ho len osadis a zapnes, pojde iba chvilu. potrebujes medzi procesor a chladic naniest teplovodivu pastu kvoli lepsiemu rozvadzaniu tepla a chladeniu
Kibo napísal:ked ho len osadis a zapnes, pojde iba chvilu. potrebujes medzi procesor a chladic naniest teplovodivu pastu kvoli lepsiemu rozvadzaniu tepla a chladeniu
to viem len som cel vedet ze co sa stane ekd zalozim iny procesor
musi ti samozrejme sediet do Socketu... ak mas zrejme Socket A a procak je na Socket A tak das tam procak, pastu, chladic, chladic zapojis do dosky aby fungoval.. a to je vsetko.. zapnes PC a normalka nainstalujes windows
Šu-Do napísal:musi ti samozrejme sediet do Socketu... ak mas zrejme Socket A a procak je na Socket A tak das tam procak, pastu, chladic, chladic zapojis do dosky aby fungoval.. a to je vsetko.. zapnes PC a normalka nainstalujes windows