v servisoch si si zakazal sluzbu Punkbusterrozo napísal:Mam takyto problem vcom to je
Need for speed UNDERCOVER
a tak ja to nahodou hram s volantom...celkom sranda...tocim jak kormidlo na dalnici plnej aut
:D
co sa tyka grafiky...no moja graficka nepatri medzi elitu, tak to cca na mediume hram s 15 fps...u mna normalna vec
mesto mi pripomina moc carbon (most wanted som nehral) a t oze je to cez den sa mi celkom paci
ale tie videa....tak tym davam plny pocet....
p.s. necital som to tu cele ale obcas mi robi, ze ked idem na aute, tak mi zmodrie obrazovka na chvilu, cize sa nic nehybe tu chvilku a potom zasa normalne pokracuje hra
je to vo mne, alebo je to vsebecne (ak vo mne tak sa necudujem)
co sa tyka grafiky...no moja graficka nepatri medzi elitu, tak to cca na mediume hram s 15 fps...u mna normalna vec
mesto mi pripomina moc carbon (most wanted som nehral) a t oze je to cez den sa mi celkom paci
ale tie videa....tak tym davam plny pocet....
p.s. necital som to tu cele ale obcas mi robi, ze ked idem na aute, tak mi zmodrie obrazovka na chvilu, cize sa nic nehybe tu chvilku a potom zasa normalne pokracuje hra
je to vo mne, alebo je to vsebecne (ak vo mne tak sa necudujem)
-
Supersonic
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
To by mal byť najmenší problém... Na starých NFS bývala v nastaveniach položka "odlesk silnice"...Šu-Do napísal:blazer
cesta je namydlena uz od cias NFS: Underground 1
Ale ako hovorím, NFS a celý EA je kýbel hoven... EA a Microsoft si môžu podať ruky, presne rovnaké zmýšlanie, rovnaký marketing, rovnaké zdieranie prachov z ludí...
-
DeJF
Addict
na tom vidu je na tej ceste napršane aleboo?...a to ako to auto zabača..nevim,tak prudko mi to priapada...take divné x(Šu-Do napísal:GAMEPLAY
neuveritelne strasne to vyzera, neuveritelne strasna fyzika omg... strata casu s touto hrou.. cim dalej tym horsie.. a nepiste ze nie....
NFS MW vyzera odost lepsie ako toto.. a podla mna je to celkovo lepsie..
A maš pravdu stym MW
-
easton
Professional
akoze nebudem sa s tym srat ...chcem som to len vyskusat....takze ..DeJF napísal:lol ale to bolo cod 4 xD ..toto je niečo "viac"...aj tak je to blbost..odinštaluj to a stiahni/kup si MW...
ps: ale aj ked mam slaby kompik nemalo by mi tu hru aspn spustit a ked uz mam slaby komp ze bude sekat alebo nieco take