Och, zase presvetlene a rozmazane
Aspon, ze prave vyslo Left 4 Dead
//no hej, auta su pekne, ale tak ja si radsej zahram Test Drive Unlimited alebo Most Wanted.
hej hej ako vzdy co citam sama kritika... mne sa ta hra paci... na relax a oddych je uplne dobra... a tie auta co su tam sa mi pacia...grafika uplne kruta... imho...
easton napísal:opat tato drbnuta chyba podobne ako na COD5:Robilo mi to aj pri Pure , tam mi jeden chapik povedal ze to robilo viacerym a ze vsetci reinstalovali pc a islo to.Takze by to malo byt blokovane nejakou aplikacoiu,neda sa to nejak zistit.
mam taky isty problem.. vezria clonedvd pirategay pc: E8400 , 4gb ram ddr2, asus 3870X2
tak ja o takomto kompiku mozem len snivat , ale podla mna to bude najaka aplikacia blokovat...poznam jediny navod a to reinstal win-u....ale musi to ist bez toho.
heh a este si aj zo snv
ludia seka niekomu aj verzia od reloaded ?
povodne som mal nainstalovanu od 0x0008 skusal som ju skombinovat s crackom od reloaded ale sekacka tak som skusil reinstall ale robi mi to to iste. celkovo detaily v pozadi dost sekaju respektive zasekavaju sa.
kompik mam E6600 4GB RAM Vista x64 8800GT 1GB takze v zostave problem byt nemoze.
vyzera to strasne sucho.. ziadne detaily nic.. len nejaky krabicove textury domov a to je vsetko... nj ja viem, ze nejde pri hrach moc o grafiku ako o hratelnost.. ale slovo hratelnost nema u EA ziadny vyznam... tak mohli trosku sa pustit do grafiky.. ale vratili sa o niekolko rokov dozadu... ludia.. nehovorte, ze to nie je pravda
easton napísal:tak ja o takomto kompiku mozem len snivat , ale podla mna to bude najaka aplikacia blokovat...poznam jediny navod a to reinstal win-u....ale musi to ist bez toho.
heh a este si aj zo snv
urcite kôli tomu nebude preinstalovavat win ked to nejak rozchodis tak sa ozvi.. uz taham reloaded tak potom ti to mozem dat ked chces
neboj, ja mam taky isty problem, mam AMD SEMPRON taktnuti na 1.99Ghz, 768MB RAM, NVIDIA 6600GT 256MB a ak mi siel pro street na 75%detailoch bez sekania,carbon na HIGH tak som dufal ze aj toto mi pojde a mam CLONE DVD od P.GAY, a ani zahrat nemozem, a to som si zbytocne minal dvakrat kredit na hellshare, kedze som to skusal dvakrat stahnut kedze som si myslel ze to bude chyba niekde u zdroja