Syfon napísal:Blackmoon69: treba crack od RLD a originalny paul.dll a pojde ti to normalnejsie
tak akoze skusal som aj to, a nic, stale mi to tu chybu robi
prave som dal tahat dalsiu verziu, nejaku 0x001 ci ako to je, ale je na pomalom megauploade , snad to uz budem drtit rano kedze to taha cez debilny rapget
niesu pre moj sku*veny net vhodne linky...hento taham cez hellshare co si dam na noc alebo na rano ked idem do skoly..ma to len 6partov..sak co uz..uvidím ako to pojde ale aj tak asi o vela neprijdem
náhodou mne sa posledný undercover velmi páči od začiatku žiadna sláva ale teraz dalej ked už kradnem autá a tak sa mi to páči...No možno je tam pár dosť velkých múch ale tie sú boli aj budú všade..takže 100 ludí 100 chutí..ale dal by som undercover 8/10..tolko odomna.
Kvako napísal:náhodou mne sa posledný undercover velmi páči od začiatku žiadna sláva ale teraz dalej ked už kradnem autá a tak sa mi to páči...No možno je tam pár dosť velkých múch ale tie sú boli aj budú všade..takže 100 ludí 100 chutí..ale dal by som undercover 8/10..tolko odomna.
hmm ze 8/10, tak to potom dobrym kvalitnym a optimalizovanym hram davas kolko 20/10?
Šu-Do napísal:vyzera to strasne sucho.. ziadne detaily nic.. len nejaky krabicove textury domov a to je vsetko... nj ja viem, ze nejde pri hrach moc o grafiku ako o hratelnost.. ale slovo hratelnost nema u EA ziadny vyznam... tak mohli trosku sa pustit do grafiky.. ale vratili sa o niekolko rokov dozadu... ludia.. nehovorte, ze to nie je pravda
no ako grafika je celkom pekna ako u Pure a podobnych "hitovkach" ...
btw nerozumiem preco do boha nezapracuju 2,3,4 roky na poriadne namakanej nfs
p4ra: ako vidim tak aj ty mas podobny problem normalne mi to seka na 4870x2 4jadre od amd a 4 gb ramke
Ok update mojho hodnotenia ktore rapidne stuplo po zavedeni noveho cracku , ktory velmi pomohol grafike, a uz to vobec neseka ani na vysokych detailoch:) teda parada prejdene na 35%
mno nie som daleko ale uz ma hneva cely ten system vidno ze uz kaslu na PCckarov a robia to hlavne pre konzoli ved to ovladanie je nechutne pokym si clovek zase na to zvykne katastrofa a zda sa mi to byt az take zmetkujuce sa mi nepaci ze pustis hru a hned ficis behat po meste ziadne menu nic proste hola cista hra uz to neni to co byvalo a neviem preco v hre mi prestal fungovat enter ale jedine plus co naozaj davam je prepracovanie deja a velmi dobry model rozbitia auta je omnoho lepsie prepracovane ako v Prostreet