Šu-Do: A u teba by sa nejaká pozvánka nenašla?Šu-Do napísal:TL je najväcsi torrent tracker na svete
pozvanka na TorrentLeech.org
pls pls poslemi niekto pozvanku na torrent leech prosim vas lebo chcem tahat torrenty a najrychlejsi co som zatial tahal bol 50 kb/s pls moj mail [email protected] pls pls
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
velmi dobry dovod na to aby ti niekto poslal pozvanku na TLbzuco47 napísal:pls pls poslemi niekto pozvanku na torrent leech prosim vas lebo chcem tahat torrenty a najrychlejsi co som zatial tahal bol 50 kb/s pls moj mail [email protected] pls pls
BTW neviem, ci nahodou nie su momentalne invitations uzavrete
-
Šu-Do
Redeemer
keby to tak bolo, tak by admini na TL predsa dali otvorene registracie... lenze to by tam potom inak vyzeralo.. je to luxusny tracker, kde sa dosahuju rychlosti downloadu nikolko desiatok MB/s na kazdu uploadnutu vec... si zober, ze by sa tam regol kazdy... to by potom kazdy iba tahal.. takto je to pekne zabezpecene a ludia co tam su radsej pozvanku neposlu z dovodu toho, ze ked dostane pozvany uzivatel ban, tak leti aj uzivatel ktory ho pozval.. a potom dostat sa s5 na TL je skoro nerealne...bzuco47 napísal:no to viem tiez akoze same odpali a novinky tu posielate iba ale ziadnu pozvanku akoze warez je na to aby sme si pomahali kua ne ??
tak to je vyborne toto no tak ja pockam ak by ste nieco chceli za pozvanku sa ozvite mozno cosi sa nejako dohodneme ale ak chcete darovat zadara branit sa nebudem a by som poprosil keby ste tu nespamovali ked neni treba mail [email protected] cakam
EDIT// a da sa tam dostat aj inak ako s pozvankou ze bi som si kupil acc alebo nieco podobne??
EDIT// a da sa tam dostat aj inak ako s pozvankou ze bi som si kupil acc alebo nieco podobne??
Zadaj si google "torrentleech invite". Nájde ti stránky kde sa pozvánky vymieňajú alebo stránky kde ich niektorý predávajú. Skús šťastie ak máš nejaké atraktívne pozvánky na výmenu alebo ak ti nieje ľúto za pozvánku zaplatiť. Tu sa pozvánky nedočkáš. Ja som napísal príspevky na veľa fór, ale nikde som sa pozvánky na torrentleech nedočkal. Napr. na demonoid som pozvánku dostal pár sekúnd po napísaní príspevku na jednom zahraničnom hokejovom fóre.bzuco47 napísal: a da sa tam dostat aj inak ako s pozvankou ze bi som si kupil acc alebo nieco podobne??
Pozvanka na torrentleech
Mozem ponuknut na:
lamky, hdclub, hdbits, za chvilu aj na bithdtv...
keby sa niejaka dobra dusa nasla tak nech:
[email protected]
popripade keby mal niekto nieco ine nech napise, mozme sa dohodnut
lamky, hdclub, hdbits, za chvilu aj na bithdtv...
keby sa niejaka dobra dusa nasla tak nech:
[email protected]
popripade keby mal niekto nieco ine nech napise, mozme sa dohodnut
-
Miley Cyrus
Light Star
Pliiis poslite mi pozvanku na TL na [email protected] diky
-
mihalswk
Medium Professional
prosim Vas pozvanku na [email protected] ,.,.,..,,.mozem ete aj vymenit za pozvanku na warxtreme.com
-
mspeedo
Light Professional
Neviete ako sa vlastne ziskavaju pozvanky, ked uz na TL ste? Viem, ze ked som tam prisiel a splnil nejake podmienky s uploadom, mal som asi 4. Tri som poslal kamaratovi, lebo ten len tahal a zakratko dostal ban. Potom som sa nanho vysral a zostala mi posledna. Tu mam uz vyse roka, ale ziadna nepribudla. Tak by som rad vedel ako sa daju navysit.