Win 98-komplikácia pri štarte.

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
LOTNIT
Novice
Novice

Win 98-komplikácia pri štarte.

Príspevok od používateľa LOTNIT »

Ešte stále z technických príčin používam WIN98 SE.Vždy, keď zapnem počítač, tak pri štarte systému sa mi otvára aj C disk. To spomaluje štart systému. Už som pozeral všeličo, ale neviem, kde by som to zakázal.Robí mi to na dvoch počítačoch, a robí to aj niektorým známym.Prosím o riešenie pri tomto probléme.
GIGABYTE
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa GIGABYTE »

Neviem ako to je pri 98, ale skús dať štart-->spustiť-->napíš "msconfig" (bez úvodzoviek)--> posledná karta a tam sa skús pozrieť :wink:
LOTNIT
Novice
Novice

K nechcenému otváraniu C disku

No ten msconfig som viackrát otváral.Zrejme by to tam mohlo byť, ale v akej forme. tam je toho mnoho.Je to nejaký chybový úkon, ja som nechcel po štarte otvárať C disk, ani iní.Na štartovacej listine som to tiež neobjavil, zrejme to ale niekde je.
Mek
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

A co start - programy - Startup ?
LOTNIT
Novice
Novice

Wi 98 komplikácie-štart

No po spustení tam nič nie je zapísané.Tento problém je žial na odbornej úrovni iste riešiteľný.Povedal som si, že nezmením Win 98 za iný systém, pokiaľ na tento problém neprídem.Mal som aj iné problémy, tie somvyriešil.Tento je dúfam posledný, ale neprišiel som na to.No keby to nemali aj iní, a prišli sme k tomu ani nevieme ako.Mysleli sme, či to nie je adware nejakého druhu, ale mne sa zdá, že to vzniklo seknutím windowsu, musel sa nasilu natvrdo reštartovať a náhodou bol asi otvorený C disk.Tento moment sa niekde dosovskou formou zapísal ako súčasť zapínania,na nejakej listine súvisiacej so štartom windowsu, lebo tak bol seknutím ovplyvnený. Zatiaľ toľko.
Napísať odpoveď