W810i unpatch
W810i unpatch
Pekny krasny den Vam prajem.
Dufam, ze mi tu budete vediet poradit a pomoct, lebo na se-tuning.cz, kde som registrovany sa mi neda prihlasit ani znovu zaregistrovat.
Mam SE W810i, R4EA031, CID49 RED.
Mam v nom kopu patchov, polovica z nich je absolutne neprakticka a nefungujuca (heslovanie suborov, SMS na kartu a mnohe ine).
Do tohto telefonu som nahodil aj akustiku od Tosharu (v1.6) a do Walkmana som dal iny skin (Club Pulse).
Tieto vsetky kroky mi pamat telefonu (20MB) zrazili na polovicu (10MB).
Telefon je spomaleny, lubi mrznut a Club Pulse sposobuje, ze po par dnoch od restartu mi nejdu prezerat obrazky, videa, blbne pocitadlo, fotak... proste je to srackove.
Co chcem vediet, s cim chcem pomoct?
Dostat telefon do povodneho stabu novoty, ako som ho dostal na Vianoce. Kupeny bol v HM TESCO, takze je nebrandovany (ziadne upravy od operatora).
Programy, kt. som pouzival na patchovanie (SeTool2Lite, XS++, SEUS) mam stale v PC, mam aj GDFS, ktore som si zalohoval, nez som sa v tom zacal babrat.
Zistil som este jeden kamen urazu:
Nepripojim mobil.
Baterku nabijem, vypnem foun, vytiahnem bateriu, vsuniem s5, stlacim a drzim C, zasrcim kabel a XS++ nereaguje!
Naposledy som sa s tym babral niekedy koncom marca tohto roku. Odvtedy moje znalosti ochabli.
Prosim, POMOC!
Dufam, ze mi tu budete vediet poradit a pomoct, lebo na se-tuning.cz, kde som registrovany sa mi neda prihlasit ani znovu zaregistrovat.
Mam SE W810i, R4EA031, CID49 RED.
Mam v nom kopu patchov, polovica z nich je absolutne neprakticka a nefungujuca (heslovanie suborov, SMS na kartu a mnohe ine).
Do tohto telefonu som nahodil aj akustiku od Tosharu (v1.6) a do Walkmana som dal iny skin (Club Pulse).
Tieto vsetky kroky mi pamat telefonu (20MB) zrazili na polovicu (10MB).
Telefon je spomaleny, lubi mrznut a Club Pulse sposobuje, ze po par dnoch od restartu mi nejdu prezerat obrazky, videa, blbne pocitadlo, fotak... proste je to srackove.
Co chcem vediet, s cim chcem pomoct?
Dostat telefon do povodneho stabu novoty, ako som ho dostal na Vianoce. Kupeny bol v HM TESCO, takze je nebrandovany (ziadne upravy od operatora).
Programy, kt. som pouzival na patchovanie (SeTool2Lite, XS++, SEUS) mam stale v PC, mam aj GDFS, ktore som si zalohoval, nez som sa v tom zacal babrat.
Zistil som este jeden kamen urazu:
Nepripojim mobil.
Baterku nabijem, vypnem foun, vytiahnem bateriu, vsuniem s5, stlacim a drzim C, zasrcim kabel a XS++ nereaguje!
Naposledy som sa s tym babral niekedy koncom marca tohto roku. Odvtedy moje znalosti ochabli.
Prosim, POMOC!
-
RoQa
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Sony ericsson update software... nahodi ti tam najnovsi FW cize dokaze zmenit fw ... ale k veci , Flashom neodstranis vsetkych patche preto ten kto ich odstranuje takym sposobom daleko nezajde ... patche si treba archivovat a potom tak ako si ich tam postupne daval by si ich mal aj postubne odoberat
GL
No... telefon som uspesne pripojil!
Pouzil som SEUS, asi bolo treba znovunainstalovanie driverov na USB k mobilu...
Mam zalohovane originalne GDFS. Mozem ho bez starosti cez SETool2Lite dat zapisat? Ak ho znovu nahodim (GDFS), bude vsetko ako nove (walkman original skin, bez patchov)?
Straty dat sa nebojim, slak to traf, hlavne, ze foun pofrci.
!UP! - prosim, pomozte mi.
Pouzil som SEUS, asi bolo treba znovunainstalovanie driverov na USB k mobilu...
Mam zalohovane originalne GDFS. Mozem ho bez starosti cez SETool2Lite dat zapisat? Ak ho znovu nahodim (GDFS), bude vsetko ako nove (walkman original skin, bez patchov)?
Straty dat sa nebojim, slak to traf, hlavne, ze foun pofrci.
!UP! - prosim, pomozte mi.
Konecne poriadna rada! K+, bracho.Nadeo napísal:Ak uz vies pripojit, tak len reflashni mobil , znova R4EA031 a budes mat cisty fw bez patchov, driverov a ostatnych veci co si tam dal (Robil som to sam , takze viem )
Len sa spytam na maly detail:
Pripojim telefon k XS++, kliknem na REflash a nic viac? Nemusim mat zalohu originalneho FW v PC, kt by som do telefonu vkladal ako patch ci elf?
Pre ostatnych: Na se-tuning.cz som bol registrovany, prihlasit mi nejde a ani znovu zaregistrovat. V SEUSi sa dostanem po krok, kedy mi uz vyhodi, aby som pustil C button a potom vyhodi hlasku, ze dalej sa pokracovat neda...
Nadeo, prosim, ozvi sa, inak budem nuteny Ta otravovat inou cestou.
Jasne, zatial dakujem. Urcite sa este ozvem. 
Uz ma zacinate srat s tym odkazovanim: Kukni sa na se-tuning.cz... kukni sa do toho neskutocneho bordelu, najdi tam topic o flashovani, ale slovo flash v nazve temy spomenute nie je, tak bacha, Mastros! Hladaj, najdi kktiny o decustomizacii, kt. s Tvojim problemom nesuvisia. Potom napis sem a naser nas otazkou "Ako to mam, ku*va, spravit?".
Spytaj sa, Mastros, ci mas stiahnut W810_R4EA031_MAIN_GENERIC_HN_RED49.zip alebo W810_R4ED001_FS_CENT_EUROPE_RED49.zip. Potom nas naser otazkou "AKO NA TO? PROSIM, NAVOD STEP-BY-STEP.".
((Este dodam, ze k W810_R4ED001_FS_CENT_EUROPE_RED49.zip je popis, kde je uvedene, ze sa jedna o FW: R4EA031. Nie len na se-tuning.cz maju ko*otinec, ale aj na iprotebe.cz! Navyse, ked kliknem na DL, hodi ma na hlasku Forbidden.))
//autoeditácia príspevku ( 18 Nov 2008, 13:11 )
Stiahol som tie vyssie menovane, lebo ich nazvy su spominane v tom foune.
Teraz otazka:
Ako? Mam to normalne nahodit do toho XS++ a dat flashovat? Nenarusi sa mi EROM, GDFS a ine veci?
Hilfe!
Uz ma zacinate srat s tym odkazovanim: Kukni sa na se-tuning.cz... kukni sa do toho neskutocneho bordelu, najdi tam topic o flashovani, ale slovo flash v nazve temy spomenute nie je, tak bacha, Mastros! Hladaj, najdi kktiny o decustomizacii, kt. s Tvojim problemom nesuvisia. Potom napis sem a naser nas otazkou "Ako to mam, ku*va, spravit?".
Spytaj sa, Mastros, ci mas stiahnut W810_R4EA031_MAIN_GENERIC_HN_RED49.zip alebo W810_R4ED001_FS_CENT_EUROPE_RED49.zip. Potom nas naser otazkou "AKO NA TO? PROSIM, NAVOD STEP-BY-STEP.".
((Este dodam, ze k W810_R4ED001_FS_CENT_EUROPE_RED49.zip je popis, kde je uvedene, ze sa jedna o FW: R4EA031. Nie len na se-tuning.cz maju ko*otinec, ale aj na iprotebe.cz! Navyse, ked kliknem na DL, hodi ma na hlasku Forbidden.))
//autoeditácia príspevku ( 18 Nov 2008, 13:11 )
Oh, yeah! Podarilo sa mi stiahnut tie FS a MAIN subory.Mastros napísal:Jasne, zatial dakujem. Urcite sa este ozvem.
Stiahol som tie vyssie menovane, lebo ich nazvy su spominane v tom foune.
Teraz otazka:
Ako? Mam to normalne nahodit do toho XS++ a dat flashovat? Nenarusi sa mi EROM, GDFS a ine veci?
Hilfe!
-
Nadeo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
GDFS zalohuj pred akoukolvek upravou mobilu ... Inak nasiel som v googli asi 10 navodov ako flashovat W810 za par sekund. Tu je pisany XS 2.1 ale ty pouzi najnovsi ...
http://forums.se-nse.net/index.php?showtopic=6118
http://forums.se-nse.net/index.php?showtopic=6118
OK. GDFS som si zalohoval este nez som zacal patchovat... spolieham sa na navod zo se-tunig.cz http://www.se-tuning.cz/viewtopic.php?t=1912&start=0.
Zajtra idem na vec.
Zajtra idem na vec.
Nabil som bateriu, pocas nabijania som telefon vycistil od vsetkeho, co som tam dal ja (aplikacie, hry, kontakty, SMS...). Po nabiti som vypal, vybral bateriu a zapol XS++.
Bateriu som dal s5, stlacil a drzal "C", pripojil. XS++ zareagoval, "C" som pustil... robil som vsetko podla toho navodu zo se-tuning.cz.
Mojou vyhodou bolo, ze v navode boli uvedene hodnoty, kt. presne sedeli na moj foun.
Flashovat som zacal o 22:03:13.
Okamzite nahodilo Sending_db2010_cid49red_..., progress bar plny.
Takyto stav trval 8 hodin, 3 minuty a 57 sekund. Dnes rano mi totiz dosla trpezlivost a flash som prerusil.
Telefon frci dalej v nezmenenom stave. Nic sa nestalo.
Prikladam aj screenshot z XS++.
Spominanych 10 min. sa zmenilo na 8 hodin. Zaujimave. Viete poradit?
Bateriu som dal s5, stlacil a drzal "C", pripojil. XS++ zareagoval, "C" som pustil... robil som vsetko podla toho navodu zo se-tuning.cz.
Mojou vyhodou bolo, ze v navode boli uvedene hodnoty, kt. presne sedeli na moj foun.
Flashovat som zacal o 22:03:13.
Okamzite nahodilo Sending_db2010_cid49red_..., progress bar plny.
Takyto stav trval 8 hodin, 3 minuty a 57 sekund. Dnes rano mi totiz dosla trpezlivost a flash som prerusil.
Telefon frci dalej v nezmenenom stave. Nic sa nestalo.
Prikladam aj screenshot z XS++.
Spominanych 10 min. sa zmenilo na 8 hodin. Zaujimave. Viete poradit?