Prosim o pomoc pri zmene formatu flast na avi, 3gp alebo nejaky iny.
Uz dva dni sa s tym trapim a ziadny prevodnik mi to nechce zobrat. Je to kratke flash video s priponou .exe Mozem to aj niekde upnut ak by sa niekto podujal.
Dakujem
sovietman napísal:prave nieco skusam este do videa... ved v akom to potrebujes formate? v akom rozliseni?
rozlisenie by bolo najlepsie najvyssie mozne ake sa da. a co sa tyka formatu, tak by som to najradsej prehral na Telefone-Nokia, takze format 3gp, ale asi to nepojde tak proste nieco ine len nie flash
najvyssie rozlisenie? vies ake dovoluje najvyssie 3gp? ak chces toto prezentovat cez 3gp a cez telefon tak nemas sancu.
To bude absolutne necitatelne... este ako avi s dobrym rozliskom sa to da, ale na telefone to nebudes vediet precitat co su tam tie kecy...
sovietman napísal:najvyssie rozlisenie? vies ake dovoluje najvyssie 3gp? ak chces toto prezentovat cez 3gp a cez telefon tak nemas sancu.
To bude absolutne necitatelne... este ako avi s dobrym rozliskom sa to da, ale na telefone to nebudes vediet precitat co su tam tie kecy...
Ak by sa ti to dalo aj do .avi, tak by bolo super
dik
najjednoduchsie sa to rozklada do avi nekomprimovaneho, ako to skusam.
a rozlisko to dane nema ten flash, to okno ako roztahujes, zmensujes tak sa ti meni aj rozlisko... tam to je jedno...
sovietman napísal:najjednoduchsie sa to rozklada do avi nekomprimovaneho, ako to skusam.
a rozlisko to dane nema ten flash, to okno ako roztahujes, zmensujes tak sa ti meni aj rozlisko... tam to je jedno...
Ak to pojde do nejakeho video formatu, tak ta poprosim, ak nie tak kasli na to. Aj tak som ti vdacny. Ak to urobis tak to upni na rapid.
vdaka
1024x768 bez zvuku lebo tie pauzy tam konverter neberie, cize tam kde to ma stat, nestoji to.
preto som zvuk vyhodil, lebo sa to miesalo. ale snad aspon na nieco sa ti to hodi: